Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miłeczku,ostatnia noc w koszmarze.
Ciocia Karoluch już przygotowała wszyściutko na twój przyjazd :lol:
Cała rodzinka już z niecierpliwością czeka na ciebie.

:lol: KAROLUCH ,kobieto jesteś CUDOWNA !!! :lol:

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Oby więcej takich ludzi się znalazło !!!!

Tyle staruszków czeka na pomoc.

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
Jesli chodzi o mnie to tak jak zadeklarowalam - dokladam sie do tego co bedzie potrzebne dla Miłka

bardzo dziękuję w imieniu Miłka :loveu: właśnie wychodzę z domu, za kilka godzin chłopak będzie już bezpieczny.

Posted

Karoluch ja przekaze dzis poieniadze dla ciebie Hani, ale dopiero po 15. Dorzucilabym troche suchej karmy lepszej, ale nie wiem czy je suche i jak to przekazac. Tez Hani....

Posted

Izabela1982 napisał(a):
Obiecałam 20 zł dla bidulka, na jaki nr konta wpłacic...

Myślę,ze Karoluch powinna podać swoje konto,pieniążki dojdą bezpośrednio do niej.
Czekamy na wieści o Miłeczku;)

Posted

[SIZE="3"]Ależ jestem szczęśliwa
[SIZE="5"]Karoluch,naprawdę WIELKIE DZIĘKI za uratowanie życia Miłeczkowi:loveu:
W takim razie czekamy na zdjęcia przystojniacha;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Myślę,ze Karoluch powinna podać swoje konto,pieniążki dojdą bezpośrednio do niej.
Czekamy na wieści o Miłeczku;)

niech zadecydują dziewczyny z fundacji, jest mi obojętne, i tak będę rozliczała się w wątku.
uff sama nie wiem od czego zacząć, dużo się działo. Zacznę od końca - wypachniony, wyczesany, najedzony zadowolony Miłek śpi obok mnie na posłaniu. Gdy weszłyśmy do boksów, leżał bez ruchu na poduchach, przez chwilę przestraszyłam się, że nie zdążyłyśmy, ale przekopałam się do niego, podniósł łepek i dał mi buziaka. Miłek ewidentnie był domowym psem - pięknie jeździ autobusem, chodzi na smyczy, zna komendy, jest przyzwyczajony do wchodzenia po schodach i do kąpieli. Gdy przekroczył bramę schroniska, radości nie było końca - biegł, merdał ogonkiem. Widać, że mu ulżyło. Wciągał sznupką zapach wolności. Bardzo grzecznie zniósł całą podroż. Jako że nie kichał postanowiłyśmy od razu go wykąpać; wpakowałyśmy chłopaka do wanny, myju myju, a potem zabrałyśmy się
za suszenie i szczotkowanie futra. Po wycięciu i rozczesaniu kołtunów, pozbyciu się brudu poschronowego, spojrzał na nas sznauceropodobny piesek. Jest łąsuchem, pięknie wcina suchą karmę. Gdy przestaję go głaskać, prosi łapką o więcej. Chłopak może jest i stary, ale na pewno jary. Teraz odsypia wrażenia z całego dnia. Gdyby ktoś miał ochotę - zapraszam do poznania przystojniachy :) jest już wykastrowany, bałam się, że stan zdrowia na to nie pozwoli, a tu okazało się, że Miłek jest już bezjajeczny. Dziękuję cioci anovip za pomoc na miejscu, a także przy zabiegach pielęgnacyjnych w domu :loveu: nauczenie się wstawiania zdjęć zajmie mi dłuższą chwilę, ale postaram się wrzucić.

Posted

[quote name='Renata5'][SIZE="3"]Ależ jestem szczęśliwa:loveu:
[SIZE="5"]Karoluch,naprawdę WIELKIE DZIĘKI za uratowanie życia Miłeczkowi:loveu:
W takim razie czekamy na zdjęcia przystojniacha;)

Szkoda,że jeszcze tyle tych staruszków tam zostało:-(

Posted

Jaka on ma sliczna siersc,zupełnie inny psiak:pa ta fota z wyciagnietymi łapinkami mnie rozwaliła:multi:
cioteczko karoluch,a gdzie mozna odwiedzic przystojniaka:roll:

Posted

jesteśmy już po pierwszym wspólnym spacerze - Miłek sygnalizował potrzebę ;) strasznie się cieszył, gdy wróciliśmy do domu, w przedpokoju grzecznie czekał aż wytrę mu łapki z błota zanim wszedł dalej do mieszkania. a teraz znów śpi. Jest strasznie kochany i wydaje mi się, że szczęśliwy.

Posted

ubrałam kawalera w ciepły biały polar, pasował na niego idealnie :cool3: ludzie dziwnie na nas patrzyli, obeszliśmy krzaczki przy klatce i wrociliśmy. ciekawe, co ludzie powiedzą jutro na dłuższym spacerku, jak zobaczą przystojniachę Miłka.

Posted

karoluch napisał(a):
ubrałam kawalera w ciepły biały polar, pasował na niego idealnie :cool3: ludzie dziwnie na nas patrzyli, obeszliśmy krzaczki przy klatce i wrociliśmy. ciekawe, co ludzie powiedzą jutro na dłuższym spacerku, jak zobaczą przystojniachę Miłka.

Fiu,fiu przystojny brunet w białym polarku,to dopiero bedzie widok,zrob mu foty:multi:

Posted

Aska25 napisał(a):
Tak jak obiecalam dalam Hani 45 zl dla Milka.

Karoluch respect ciotka :loveu::loveu:

bardzo dziękujemy! :loveu: w czwartek lub piątek wybieramy się do dr Ewy, co by zdążyć zanim zabierze nam ją mały różowy człowieczek ;) Haniu, nie wiedziałam, że Hania, którą dziś widziałam to Ty, tak więc pardon za nieprzywitanie się. piszę pw. Miłek podjadł ze smakiem, resztę próbował przykryć szmatką, ciągnął ją sznupką na miskę :)

Posted

Z radości : ryczę , ryczę, ryczę
KAROLUCH :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Ty wiesz co myślę ,dziękuję.

JESTEŚ CUDOWNA , NIESAMOWITA, WSPANIAŁA
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Wszystkim, którzy zechcą wesprzeć finansowo leczenie i utrzymanie Miłka podaję dane do przelewu:

Fundacja "POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
ul. Chłędowskiego 1/8 93-239 Łódź
z dopiskiem: "nick z dogo" na Miłka

[SIZE=3][SIZE=6]Miłek jest szczęśliwy ,to wszyscy widzą .
[SIZE=3]Wystarczy na niego spojrzeć:

[SIZE=2]

[SIZE=2]
[SIZE=2]Tak jestem wpatrzony w swoją Panią

Umię prosić o jedzonko

Pięknie podaję łapkę

Ścielę swoje posłanko,by mi było wygodniej ;)

Czyż nie jestem cudownym staruszkiem ?