Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="6"]Poproszę jeszcze raz o pomoc dla Miłka :-(:-(:-( Jeszcze parę grosików i możemy go wyciągnąć ze schronu,pliiiis Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="7"]Proszę :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="7"]Proszę :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="7"]Proszę :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( [SIZE="6"]NIE ZOSTAWIAJMY GO BEZ POMOCY Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Maleńki,tak szybko spadasz,nikt do Ciebie nie zagląda....obyśmy zdążyły Ci pomóc:shake::-(:-(:-( Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="3"]Prosze zainteresujcie sie tym psiakiem, jemu mozna pomóc w różny sposób: 1/ możesz zaoferować mu trochę czasu 2/ możesz zadeklarować parę złotych 3/ może podrzucic jego wątek do góry by był widziany 4/ możesz zrobić mu ogłoszenie 5/ możesz mu zrobić plakacik i rozwieszać w swojej okolicy 6/ możesz przyjśc do schronu i go przytulić 7/ możesz..... możesz na prawdę wiele nieduzym kosztem ale musisz to chciec zrobić !!!!!!! Nie ma nic cudowniejszego jak popatrzeć w oczy psiaka a te oczy się do ciebie usmiechną.... chociaż boli go wszystko, boli go całe życie [SIZE="3"]To tylko pies, Tak mówisz ? Tylko pies... A ja ci powiem... że pies, to często więcej niż człowiek. On nie ma duszy mówisz ? Popatrz jeszcze raz! Psia dusza większa jest od psa, I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie. Quote
Aska25 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A czy ktoras z dziewczyn z fundacji moze zrobic Milkowi cegielkowe allegro ??? Ja jutro daje 45 zl jednorazowo Hani, za miesiac tez cos dorzuce... Quote
czarna0987 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Myślę że gdyby mogły to już dawno by to zrobiły:diabloti: Quote
Maszaberla Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dziewczyny ja jestem tutaj zupelnie nowa i zielona - znam tylko p.Renatke i czekam na swoja Perelke:loveu: Ale chcialabym pomoc! Ile potrzeba pieniedzy dla tej psiny? Bo ja juz od paru dni sledze rozne watki i ze swoimi znajomymi postanowilismy cos zrobic Quote
Aska25 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Szukamy płatnego tymczasu dla Milka, ale w domu wsrod ludzi. Narazie go nie znaleziono :placz::placz: Z pieniedzmi bedzie latwiej bo mozna od razu zaplacic. Wiec pieniedzy trzeba jak najwiecej :eviltong: Quote
Maszaberla Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 To ja od razu wplace 40zl - skad mam wziac dane do przelewu? Czy to biedactwo ma w ogole jakies szanse na DT? Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Maszaberla']To ja od razu wplace 40zl - skad mam wziac dane do przelewu? Czy to biedactwo ma w ogole jakies szanse na DT? Agatko,dziękujemy:Rose: Jeszcze nie wiem kto udostępni swoje konto do przelewów,bo nie wiedziałyśmy,czy ktoś zechce pomóc Miłkowi... Rozsyłam wątek do ludzi z prosbą o dt.Wy też się pytajcie.Jak będziemy miały ze 300zł,to mam nadzieję, że ktoś się zgodzi.Ale to MUSI być dt domowy,a nie kojec.Popytajcie sie wśród znajomych,a najlepiej jakiś emerytek,które mają sporo wolnego czasu i jakiś niewielki kącik w domu i sercu dla Miłeczka....proszę Quote
Maszaberla Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Rozumiem... Ja w takim razie bede mogla tez dorzucac jakies grosze co miesiac a na dzisiaj macie u mnie 40 zl sluchajcie, o co chodzi o to podnoszenie watkow?? Moge podniesc tysiac razy:razz: zeby tylko post skoczyl do gory i pojawil sie jako pierwszy? czy w czolowce postow? wystarczy ze wchodze, czy cos pisze? Jak to jest? Quote
ciapuś Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 W poszukiwaniu DT trzeba jeszcze zaznaczyć że nie może być to 4 piętro(niestety tak jak jest to u mnie) bez windy bo nasz Miłek ma problemy z łapkami i nie da rady sam wejść a nie jest maleńki więc wnośić go będzie trudno:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Maszaberla napisał(a):Rozumiem... Ja w takim razie bede mogla tez dorzucac jakies grosze co miesiac a na dzisiaj macie u mnie 40 zl sluchajcie, o co chodzi o to podnoszenie watkow?? Moge podniesc tysiac razy:razz: zeby tylko post skoczyl do gory i pojawil sie jako pierwszy? czy w czolowce postow? wystarczy ze wchodze, czy cos pisze? Jak to jest? Chodzi o to,żeby wątek był na pierwszej stronie,bo wtedy jest szansa,że więcej osób zajrzy.Ale,żeby "podnieść" wątek to trzeba coś napisać,bo inaczej się nie da podnieść. A im więcej osób zajrzy,to jest bardziej realna szansa na pomoc Quote
anovip1 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Maszaberla ,dziękujemy bardzo za pieniążki. Na razie jeszcze nie wiemy na jakie konto,więc proszę wstrzymaj się chwilkę. Szukamy domku dla Miłka na cito,ale niestety nie jest to takie łatwe. Najgorsze jest to że domek potrzebny na wczoraj,Miłek nie ma czasu już czekać :-( Boże, obym się myliła. Byłam dziś u Miłka ,gdy weszłam do niego spał w koszyczku na podusiach , oczywiście wytuliłam go, Bardzo boję się o niego. Jest mi tak bardzo smutno,ciężko cokolwiek pisać. Miłek jest mi bliski,chcę mu pomóc trafić jak najszybciej do domku. Był też drugi staruszek ,któremu chciałam pomóc,również mi bardzo bliski. Niestety dziś w nocy zasnął samotnie. Nie daruję sobie ,że mu nie pomogłam.:-(:-(:-( Wiedziałam że potrzebuje pomocy ,podobnie jak Miłek :placz: :placz: :placz: Quote
Maszaberla Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jakie to biedactwo, az serce sciska:placz: Ale skad wziac domek, nie ma chetnych.. ja popytam sie jutro w pracy, ale bedzie ciezko bo to powinien byc raczej dom gdzie nie ma dzieci, bo on pewnie bedzie sie bal... Ja tez chcialabym znalezc dom dla 11-letniego staruszka bez oka, jest w schronisku w Falenicy (pod psim aniolem), widzialam go tylko raz, mysle o nim od miesiaca, czy mialby szanse, mozemy tez jakos pomoc? Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='ciapuś']W poszukiwaniu DT trzeba jeszcze zaznaczyć że nie może być to 4 piętro(niestety tak jak jest to u mnie) bez windy bo nasz Miłek ma problemy z łapkami i nie da rady sam wejść a nie jest maleńki więc wnośić go będzie trudno:-(:-(:-( No własnie,a jaki jest właściwie Miłek,bo na zdjęciu,to wygląda na takiego przed kolano Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 anovip1 napisał(a): Najgorsze jest to że domek potrzebny na wczoraj,Miłek nie ma czasu już czekać :-( Boże, obym się myliła. Byłam dziś u Miłka ,gdy weszłam do niego spał w koszyczku na podusiach , oczywiście wytuliłam go, Bardzo boję się o niego. Jest mi tak bardzo smutno,ciężko cokolwiek pisać. Miłek jest mi bliski,chcę mu pomóc trafić jak najszybciej do domku. Był też drugi staruszek ,któremu chciałam pomóc,również mi bardzo bliski. Niestety dziś w nocy zasnął samotnie. Nie daruję sobie ,że mu nie pomogłam.:-(:-(:-( Wiedziałam że potrzebuje pomocy ,podobnie jak Miłek :placz: :placz: :placz: Matko święta :placz: Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Maszaberla napisał(a): Ja tez chcialabym znalezc dom dla 11-letniego staruszka bez oka, jest w schronisku w Falenicy (pod psim aniolem), widzialam go tylko raz, mysle o nim od miesiaca, czy mialby szanse, mozemy tez jakos pomoc? Mogłybyśmy założyć mu wątek,ale musiałybyśmy mieć jego zdjęcia.Ciekawe,czy jest na dogo jakaś wolontariuszka z tamtego schronu Quote
ciapuś Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 hopamy na pierwszą i ściskamy kciuki Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 anovip1 napisał(a): Szukamy domku dla Miłka na cito,ale niestety nie jest to takie łatwe. Najgorsze jest to że domek potrzebny na wczoraj,Miłek nie ma czasu już czekać :-( Gdyby to była sunia,to może mogłabym być tym dt,tymbardziej,że zaraz oddaję do adopcji moją Perełkę(Maszaberla daje jej nowy,wspaniały domek:loveu:).Niestety to jest piesek i to jest dla mnie problem:-( Mam nadzieję,że zdążymy z tym domkiem:-( Quote
Maszaberla Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Renata5 napisał(a):Mogłybyśmy założyć mu wątek,ale musiałybyśmy mieć jego zdjęcia.Ciekawe,czy jest na dogo jakaś wolontariuszka z tamtego schronu Wszystkiego sie dowiem i dam znac, na razie mam kontakt z nimi bo zostane opiekunem wirtualnym tego psiaka - ale to nie to samo co dom na stale.. moge doplacac do leczenia, nowej budy itp ale nie daje mi spokoju ze nie ma domu:placz: Quote
Maszaberla Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A gdzie jest Mileczek na glownej stronie? Podeslijcie jakis link, jeszcze nie za dobrze ogarniam wszystko tutaj Quote
Recommended Posts