ciapuś Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 a czy my mamy jakiś DT dla niego jeśli uzbieramy pieniądze????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Najpierw uzbierajmy,bo narazie kiepsko nam to idzie.Jak będzie już jako taka suma,żeby opłacić dt,to można szukać,bo teraz i tak nam nikt nie będzie dla niego trzymał dt,bo nie wiadomo czy i kiedy uzbieramy potrzebną sumę.Jak będą pieniądze,to dom się znajdzie Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 luka1 napisał(a):Renatka, nie skusisz się? :cool3: Nie kłopotliwy, starszy...:lol: Ja mu tylko kibicuję...nie mam miejsca:shake: Quote
ciapuś Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Renata5 napisał(a):Najpierw uzbierajmy,bo narazie kiepsko nam to idzie.Jak będzie już jako taka suma,żeby opłacić dt,to można szukać,bo teraz i tak nam nikt nie będzie dla niego trzymał dt,bo nie wiadomo czy i kiedy uzbieramy potrzebną sumę.Jak będą pieniądze,to dom się znajdzie A juz miałam nadzieję ze coś przegapiłam i Miłek ma zapewniony DT :-( Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 luka1 napisał(a): Nie kłopotliwy, starszy...:lol: Mój Prysio tez nie kłopotliwy,starszy,a ostatnio był taki słabiutki,że o mało żeśmy wszyscy nie popadali ze strachu o niego:shake: Quote
luka1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ciapuś napisał(a):a czy my mamy jakiś DT dla niego jeśli uzbieramy pieniądze????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Renatka, nie skusisz się? :cool3: Nie kłopotliwy, starszy...:lol: Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ciapuś napisał(a):A juz miałam nadzieję ze coś przegapiłam i Miłek ma zapewniony DT :-( Ciapuś najważniejsze to dozbierać pieniądze.Inaczej sie gada z dt jak masz juz konkretną kasę,a inaczej jak sobie chcesz tylko zaklepać,bo "może" sie dozbiera Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Cholerka idę teraz do swoich psiaków,potem muszę wyjsć z domu...ciekawe na której stronie zastanę biedaka wieczorkiem,mam nadzieję,że nie na milionowej:shake: Quote
kikou Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 myślę, że taki biedunio potrzebuje raczej dt domowego, płatnego czy nie ale domowego.... w hoteliku z boksami bedzie miał się nie lepiej niż w schronisku.... na zdięciach wydaje się że jest w jakimś boksie wewnętrznym w budynku...a to i tak zawsze lepiej niż w zwykłym boksie.... dodam 10,- miesięcznie to bardzo mało...ale jesli uzbiera sie odpowiednia ilość osób to będzie dużo;) .... ponieważ zbieram od wielu miesięcy pieniądze na kilka naszych wrocławskich staruszków wiem z doświadczenia, że czasem Panie nie mierzą sił na zamiary najpierw deklarują duże comiesięczne kwoty, a potem jak pies jest już w dt wycofują się... dlatego może czasem lepiej zadeklarować mniej, a konsekwentnie wpłacać...taki domek tymczasowy może stać się ostatnią przystanią biedaczka...bo ludzie niestety nie wyrywają sobie staruszków z rąk..... i utrzymanie go może potrwać. Quote
Dinka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja moge tylko hopnac! i oglosic na kilku stronach internetowych. Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jutro znów odwiedzę mojego pupilka i od cioci Renatki wytulę Miłeczka ;) On tak bardzo czeka na przytulanko ,głaskanko ,drapanko :-( Quote
emilia2280 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='kikou'] .... ponieważ zbieram od wielu miesięcy pieniądze na kilka naszych wrocławskich staruszków wiem z doświadczenia, że czasem Panie nie mierzą sił na zamiary najpierw deklarują duże comiesięczne kwoty, a potem jak pies jest już w dt wycofują się... dlatego może czasem lepiej zadeklarować mniej, a konsekwentnie wpłacać...taki domek tymczasowy może stać się ostatnią przystanią biedaczka...bo ludzie niestety nie wyrywają sobie staruszków z rąk..... i utrzymanie go może potrwać. pokaz mi takich, co takie rzeczy robiá :crazyeye: mamy juz 130zl, kilka deklaracji po 5-10 zl i uzbieramy. dziéki Ciapus za banerek, juz wstawiony w mój podpis. Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 kikuo,właśnie TYLKO o dt domowy walczymy dla Miłka,o żadne hoteliki z boksami Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 anovip1 napisał(a):Jutro znów odwiedzę mojego pupilka i od cioci Renatki wytulę Miłeczka ;) On tak bardzo czeka na przytulanko ,głaskanko ,drapanko :-( Dziękuję anovip,wytul nińka od nas wszystkich,bo wszystkie co tu wchodzimy,to wchodzimy tu dla niego:loveu: Quote
Aska25 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja sie nie deklaruje, ale moge dac Hani dla Milka 20 zl jednorazowo, wiem ze nie duzo, ale zawsze cos bedzie wiecej... Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Aska25 napisał(a):Ja sie nie deklaruje, ale moge dac Hani dla Milka 20 zl jednorazowo, wiem ze nie duzo, ale zawsze cos bedzie wiecej... Asiu,dziękujemy:Rose: Ciapuś,jak będziesz miała chwilkę,to wpisz na pierwszej stronie deklaracje te comiesięczne i jednorazowe Quote
Lionees Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kochany jak szybko spadasz:-(,a ja muszę zniknąć z dogo:shake:.Może ktoś ciebie jeszcze odwiedzi? Quote
Aska25 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No to ja deklaruje 30 zl jednorazowo. Czy moge je przekazac Hani zeby wam podala?? Quote
anovip1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zapraszam na watek Chico: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-chico-2-letni-mix-bokserka-od-nas-zalezy-jego-zycie-129449/#post11619157 Quote
marysia55 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 wchodze na wątek...... ale dokładnie przeczytam go później teraz brak czasu.... pisze tekst do ogłoszeń dla podobnego ślepaczka. Nie umiem przejść obok gdy widze takiego bidulka :placz: Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='marysia55']wchodze na wątek...... ale dokładnie przeczytam go później teraz brak czasu.... pisze tekst do ogłoszeń dla podobnego ślepaczka. Nie umiem przejść obok gdy widze takiego bidulka :placz: No właśnie widzę,że same takie bidy masz w podpisie:shake::-( Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Renata5 napisał(a): No właśnie widzę,że same takie bidy masz w podpisie:shake::-( Renatko bo pies w schronisku to nieszczęście i przegrana nas jako ludzi ale jeżeli do tego jest to pies napiętnowany przez los kalectwem to dla mnie jest to podwójne nieszczęście i przegrana wobec samej siebie. Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [SIZE="5"]Kochany,czy ktoś Ci jeszcze pomoże?:-( Quote
anovip1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Miłek cały czas czeka w schronisku na naszą pomoc!!!! Quote
Recommended Posts