edit_f Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Patia napisał(a):Edit , super , ze ją zabrałaś . W którym jest hotelu ? Allegro chcesz ? Zrobię wyróżnione , pogrubione i podświetlone , plakat zaraz zawiozę do zaprzyjaźnionego sklepu zoo i zostawię też w naszej lecznicy . Napisz PW do Camary z prosbą o ogłoszenie małej w Wyborczej . Milka prawdopodobnie dziś trafi do hotelu w Wieliczce. Jeśli tam będziesz odwiedź ją proszę. Ja za dwa dni wrócę do Krakowa i już zacznę się nią opiekować. Nie chciałam zwlekać z zabraniem jej ze schronu i nie czekałam z tym, zanim wrócę do Kowa. Jeśli chodzi o Allegro, Isadora7 zadeklarowała się zrobić ogłoszenie. Jeszcze go nie znalazłam, ale pewnie wkrótce się pojawi. Napisałam do Camary. Dziękuję za pomoc. Baaaaaaaaaardzo. Quote
Jagienka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Super!!! W miarę możliwośc tez postaram się pomóc. Quote
Patia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 W takim razie obfocę też malutką przy okazji pobytu w hotelu . Gdyby trzeba było zabrać ja do weta daj znać . Quote
Romi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='edit_f']poniżej link do poprawionego plakaciku Milki (zmieniłam: kontakt, fotkę): http://upload.miau.pl/3/168293.doc Plakaty już się dzisiaj drukują....:cool3: Quote
edit_f Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Romi napisał(a):Plakaty już się dzisiaj drukują....:cool3: dziękuję :) Quote
Isadora7 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ciotki przepraszam ale grypsko mnie zmogło mocno gorączkowo wczoraj i napakowawszy sie gripexami i innym świństwmi padłam. Odpale jak dobije do domu. Przepraszam. Quote
tula Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Pozmieniałam dane kontaktowe w ogłoszeniach, tam gdzie się dało, ale niestety nie na wszystkich stronach jest taka możliwość. Dlatego w niektórych pozostał poprzedni nr tel. Czy może tak zostać, czy osoba do której był poprzedni kontakt w razie czego będzie mogła udzielić informacji o suni, lub przekierować kogoś do Edit? Quote
j3nny Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 tula napisał(a):Pozmieniałam dane kontaktowe w ogłoszeniach, tam gdzie się dało, ale niestety nie na wszystkich stronach jest taka możliwość. Dlatego w niektórych pozostał poprzedni nr tel. Czy może tak zostać, czy osoba do której był poprzedni kontakt w razie czego będzie mogła udzielić informacji o suni, lub przekierować kogoś do Edit? mysle ze nie bedzie problemu Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wczoraj po programie dzwonila Malgosia ,ze maial jeden telfon w sparwie Milki,podalam jej nr,tel do Edytki ,zeby teraz sie z nia kontakowali bo ona jest jej opiekunka i ona bedzie decydowac do jakiego domku pojdzie.:loveu: Zdjecia z Milka przesylalm wczesniej dlatego by podany jeszcze nr,Malgosi.:roll: Quote
j3nny Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 trzymam strasznie mocno malenka!:multi: Quote
edit_f Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Milka już w hotelu.. wczoraj dzwoniłam do Pani, do której telefon dostałam od Pani Małgosi.. Pani zobaczyła Milkę w kundlu, ale jest mocno przestraszona faktem, iż sunia jest lękliwa i potrzebuje czasu do aklimatyzacji.. Pani często wyjeżdża a Milka miałaby być dla towarzystwa dla starszych Państwa.. boi się, że Milka nie porozumie się z kotem i będzie się bała psów, które gdzieś tam koło jej domu biegają, ale nie są jej.. mówiła coś o zwrocie, jeśli by się nie udało.. umówiliśmy się, że w przyszłym tygodniu do niej zadzwonię, powiem jak Milka się sprawuje i może za tydzień pojadę po Panią i zawiozę ją, żeby mogła zobaczyć Milunię.. zobaczymy.. na razie to bardzo niepewne.. Quote
Romi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 edit_f napisał(a):Milka już w hotelu.. wczoraj dzwoniłam do Pani, do której telefon dostałam od Pani Małgosi.. Pani zobaczyła Milkę w kundlu, ale jest mocno przestraszona faktem, iż sunia jest lękliwa i potrzebuje czasu do aklimatyzacji.. Pani często wyjeżdża a Milka miałaby być dla towarzystwa dla starszych Państwa.. boi się, że Milka nie porozumie się z kotem i będzie się bała psów, które gdzieś tam koło jej domu biegają, ale nie są jej.. mówiła coś o zwrocie, jeśli by się nie udało.. umówiliśmy się, że w przyszłym tygodniu do niej zadzwonię, powiem jak Milka się sprawuje i może za tydzień pojadę po Panią i zawiozę ją, żeby mogła zobaczyć Milunię.. zobaczymy.. na razie to bardzo niepewne.. Coś strasznie bojaźliwa ta pani...:crazyeye: Quote
tula Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 To trzymamy kciuki, każdą możliwość trzeba sprawdzić. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Milka jest dzisiaj w krakowskiej:loveu: Quote
kiwi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 trzymam kciuki za milkę, biedne przerażone stworzonko Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Milka tez jest dzisiaj w dzienniku i co nie ma zadnych telefonów ? Quote
karusiap Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 a czy ktos wie co sie stalo z drugim psem z worka? oczywiscie posty skacza wiec spytam raz jeszcze Quote
Romi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Milka w dzisiejszym Dzienniku Polskim...lepiej widać jak się kliknie w powiększenie...(czyli w tą uwagę nad zdjęciem...to dla tych co nie wiedzą :eviltong:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Edytka nie chce zapeszac ale juz miala chyba z 7 telefonów. Z krakowskiej byl jeden ale mIlka jest zaduża:shake:Trzymamy wiec kciuki za ten jedyny domek,najlepszy. A Tamb bardzo dziekujemy za ogloszenie.:lol: Quote
karusiap Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 karusiap napisał(a):a czy ktos wie co sie stalo z drugim psem z worka? oczywiscie posty skacza wiec spytam raz jeszcze ......................................... Quote
Isadora7 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Allegro dla Milki, Wyróżnione. Najmocniej przepraszam za opóźnienie ale mój osobisty psiak mocno niedomaga. Dzisiaj rozpoczelismy dializowanie organizmu z nadmiaru mocznika. Ponad dwukrotne przekroczenie normy. Uratuj Milke przed zagryzieniem... (533327118) - Aukcje internetowe Allegro :p lece dalej nadrabiać zaległości. Quote
edit_f Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: moi drodzy.. no więc przepraszam, że tyle czasu bez informacji z mojej strony.. ale ten łikend był masakryczny :) właściwie to ledwo powłócząc nogami przylazłam do domku.. miałam zamknąć oczęta, ale pomyślałam, że tyle dobrych duszyczek czeka na info.. więc zbieram ostatnią resztkę energii, żeby powiedzieć: MILKA MA DOMEK!!!!!!!! :) jest w nim od kilku godzinek.. dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękuuujęę wszyyyyyyyyyyystkim.. za trzymanie kciuków za ogłoszenia w internecie za plakaciki za dobre myśli za transport pani małgosi za opiekę nad milką w schronie tamb i camarze za cudne ogłoszenia w pracie karusi i agamice, których straaaaaaaaaaaaaaaaasznie, ale to straaaaaaaaaaaaasznie dziś wymęczyłam, zawlekając je do nowego domku Milki, gdzie mogłyśmy z zachytem podziwiać ten domek.. mimo, że hotdogów nie było :) i wszystkim wszystkim wszystkim, których coś to obchodziło :) o boże jakie szczęście.. lecę spać.. będę odwiedzać milunię.. męczyć nowych właścicili :) a jak coś będę wiedzieć, napiszę.. dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts