Julie Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 napiszcie coś odnośnie psiaka. Gdzie jest i jakie plany? Quote
wtatara Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 padła mi karta SIM inie mogę ani zadzwonić ani wysłać SMS. Musimy uzbroić sie w cierpliwość Quote
wtatara Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 napisałam- czekam na odpowiedź Quote
wtatara Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Bardzo dobre wieści. Piesek został szkolnym psem. Dyrekcja sie zgodziła. [SIZE=3]Znalazł domek ale uciekł i wrócił pod szkołę i wtedy podjeto decyzję .:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Brysio Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 JUPIIIIIIIIIIIIIII:multi::multi: :Dog_run: :sweetCyb::sweetCyb: Quote
orpha Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 super ,że znalazl swoje miejsce :multi: Quote
Brysio Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 sluchajce własnie dostałam wiadomosc z ogłoszenia o piesku: "witam! bardzo chętnie zajmę się pieseczkiem.już się z Panią kontaktowałam, ze Świdnicy. gdyby coś się zmieniło i Smuteczek się znalazł, proszę o kontakt. pozdrawiam serdecznie" Quote
wtatara Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ale piesek się znalazł i wrócił pod szkolę. Wówczas szkoła postanowiła się nim zaopiekować i został pieskim szkolnym. Napisze do dziewczyny moze maja innego pieska na wydaniu Quote
kosu32 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super wieści :loveu::loveu::loveu: To może poprosić szkołę by zamieszczała na wątku fotki Szczęściarza-co?. No i popytać czy nadal będzie się wabił Szczęściarz, czy będzie mieszkał w kotłowni czy przewidują dla niego jakąś budę oraz uświadomić o wizytach u weterynarza (szczególnie jeżeli pies ma zostać na terenie szkoły-szczepienia są konieczne !!!). Quote
wtatara Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 piesek ma budę i miał mieć szczepienia- wszystko ma być w porządku Quote
kosu32 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No to super. Fajnie gdyby dzieciaki podłapały temat i "donosiły" na wątku co słychać u szczęściarza ... Quote
t_kasiek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kosu32 napisał(a):No to super. Fajnie gdyby dzieciaki podłapały temat i "donosiły" na wątku co słychać u szczęściarza ... jak tam sytuacja psiaka ??? dalej jest bezpieczny ?? Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych aby wszystkie pieski były kochane życzy Wanda ze swoimi pieskami Quote
Recommended Posts