orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dobrze , ze ma chociaz ciepło , ale i tak szybciutko trzeba mu znaleźć domek :roll:. Quote
koss Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :-(do wtorku mam odłączony internet-teraz korzystam z uprzejmosci sasiadów-aby skrobnąc-tę inf. Proszę moze do tego czasu bedą nowe fotki ..:oops:i jeżeli przywrócą int. ( jak obiecują) to zaraz bedzie tekst ...Pszepraszam,ale nic nie zapowiadało kłopotów z int.jest szansa na pon.:oops: Quote
kosu32 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Przesłałam info do znajomych. W poniedziałek będę w pracy i roześlę jeszcze maile do kilku innych zaprzyjaźnionych firm z Warszawy i okolic. Trzeba koniecznie pomóc biedakowi znaleść nowy ciepły domek. Czy ta Pani ma możliwość korzystania z internetu?. Może warto by zalogowała się na Dogomanii. Jeżeli będzie miała jakieś pytania może kontaktować się z nami przez internet-zawsze to mniejsze koszta a poza tym będzie jej z pewnością łatwiej wiedząc że inni Dogomaniacy ją wspierają w tym temacie. Quote
wtatara Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 będzie mieć internet od srody- obiecała się zalogowac Quote
kosu32 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 To dobra informacja. Teraz żeby tylko Allegro ruszyło i był z tego jakiś odzew. Trzeba trzymać kciuki. Koniecznie. Dobrze że te cholerne mrozy na razie odpuściły-oby już tak do końca zimy. Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 biedna psina :shake: , bede mocno trzymac kciuki Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 co u psiaka , cos moze wiadomo ??? :roll: Quote
wtatara Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 nic się nie zmieniło. Piesek nie ma domku. Jest karmiony i zabierany na noc do kotłowni Quote
orpha Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 a czy on ma jakies ogłoszenia ? cicho u Ciebie psinko ,trzeba Cie podrzucic bo Ty pilnie domku potrzebujesz Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 TO SMUTNA HISTORIA ... ALE MOŻESZ ZAMIENIĆ JĄ W BAJKĘ... Na śmietnku wśród wielu odpadków, gnijacych resztek, niepotrzebnych już nikomu gratów ... można znaleźć .." prawdziwe" perły - wyrzucone przez nieuwagę, bądź nieznajomosc ich wartości... Tak został wyrzucony - uznany za niepotrzebny juz grat - w trakcie przedświątecznych porządków ... mały, niesięgajacy kolan piesek -ma około 3 lat - przez ten czas miał swoje posłanko, miskę, dłoń do głaskania - jest proludzki, miły, zabiegajacy o człowieka ... ale juz mu niepotrzebny... Co trzeba zrobić, aby zostac wyrzuconym na smietnik ????? -...wystarczy ... znudzić się dzieciom, wystarczy uwazać spacer z psem za potworny obowiązek, wystarczy zapragnąć mieć inny, lepszy " model", a tak naprawdę ... nie musi być powodu ... ot, po prostu wyrzucony... SMUTEK - (samiec) jest śmiesznym "krótkołapym" czarnym sierściuchem, ma śliczną mordkę, patrzy tak smutno i przymilnie -zapewnie nic z tego nie rozumie, jest zdezorientowany i bezradny, lubi dzieci. To one zresztą go uratowały dokarmiając go w czasie mrozów, przechowując go ... w szkole ... ale taki stan nie może potrwać długo ... I LOS SMUTKA MOŻE BYĆ PRZESĄDZONY... Posłuchaj prognozy pogody: mróz, zimno - i ten mały Smutek błakajacy się ... ci co go wyrzucili nie znają się na wartosci ..miłosci ..wierności ..przyjazni. Smutek to ta przysłowiowa "perła znaleziona na smietniku" . Proszę dopisz happy and do tej smutnej historii - zmień imię piesowi na ...SZCZĘŚCIARZ.. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 513-018-849. 22/780-78-27 Quote
koss Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Przepraszam,:oops:ze takdługo trwało ale nie mialam internetu ...wczoraj na 15 min. ..dzisiaj wstałam o 4 .00 aby sprawdzic i huuuuura jest . Brysiu -zamieszczaj ... Quote
Brysio Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 swietny tekst!!( troche to niestosowne, ta moja nazwa do oklocznosci) zrobię dzis ogłoszenia, mam nadzieje, ze przyniosą skutek Quote
kosu32 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Koss Jak zawsze-pełen profesjonalizm z Twojej strony !!! Oby teraz był odzew... W górę SZCZĘŚCIARZU !!! No i czekamy na link do Allegro ... Quote
Brysio Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 dziewczyny zrobiłam wyróznione allegro i 3 ogłoszenia ale więcej juz dzis nie jestem w stanie, przepraszam ale miałam straszny dzien, jutro dorobię reszte i podam linki Marznę, proszę pomóż!! (529813830) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kosu32 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 W górę SZCZĘŚCIARZU !!! Znajdź w końcu swój domek !!!:multi: Quote
Brysio Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Piesek ma 2 obserwatorow;) mam nadzieje, ze to nikt z forum? Quote
kosu32 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Niech go ktoś zobaczy i zakocha się w nim ... Szczerze mu tego życzę :cool3: Quote
orpha Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 oby cos z tego wynikło , to ładny psiak jest , trzymam kciuki za psiaka Quote
Brysio Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/1771/ petsy.pl/ogloszenia/2/1/34/1998.html www.petworld.pl/ogloszenie/psy/marzne-pomoz-prosze/860 www.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/258177-marzne_pomo_prosze.html www.darmobranie.pl/oddam_za_darmo/zwierzeta/1337/marzne_pomoz_prosze.php www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/10838 www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2798,Lw==.html www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1436.html zwierzaki.cafeanimal.pl/Smutek,13539 www.nasipupile.pl/ogloszenie/zobacz/541 www.czworonogi.eu/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=350&catid=1&Itemid=0 www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/iID/1352 www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=855 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=36798 na potwierdzenie czekaja ogłosdzenia na www.animalia.pl www.spacerek.net Quote
Recommended Posts