Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś przesłałam info o psinie do kolegi który ma kilku znajomych w Otwocku (co prawda nie wiem czy są zarejestrowani na Dogo). Ważne by coś się ruszyło/było głośno i psinka znalazła domek-choć tymczas. Wątek na Dogo kopiuję i rozsyłam po swoich kumpelach.
Dajcie znać gdyby były jakieś nowe wieści.

Posted

Brysio napisał(a):
czy on spi na gołej ziemi? przeciez tak nie moze byc? czy tam nie ma schroniska? dzisejsza noc ma byc makabrycznie zimna!!

nie wiem :placz::placz::placz: trzeba cos zrobic..........kolejna noc idzie !!!!!!!!!!

Posted

kosu32 napisał(a):
Dziś przesłałam info o psinie do kolegi który ma kilku znajomych w Otwocku (co prawda nie wiem czy są zarejestrowani na Dogo). Ważne by coś się ruszyło/było głośno i psinka znalazła domek-choć tymczas. Wątek na Dogo kopiuję i rozsyłam po swoich kumpelach.
Dajcie znać gdyby były jakieś nowe wieści.

Dzięki.........

Posted

rozmawiała. Spokojnie -piesek w nocy jest obecnie w kotłowni a karmiony jest teraz przez przedszkole.Pani ma 3 swoje psy, koty i nie może zabrać już więcej. To sa zwierzęta które przygarnęła jako bezdomne.
Osoba bardzo miła. W przyszłym tygodniu edzie mieć internet. Obiecała się zalogować i pisać

oto co napisałam wczesniej

Posted

wtatara-jutro będzie tekst-dopiero wróciłam z zajęc ,czwartki i pon. -to ...rzeznia..nie mam siły a moje stado ...czeka,jutro na bank:p
brysiu -zajrzysz jutro wieczorkiem na watek...ok???bedzie tekst -:p-zrób wyróznione -nastepne ja zasponsoriuję..-podajcie kontakt adopcyjjny..

Posted

Masz jakieś nowe wieści?. Czy on jest teraz tam bezpieczny? Od jak dawna tam przebywa?. Piesek ma ciekawe umaszczenie-mam nadzieję że już wkrótce znajdzie nowego opiekuna (miejmy nadzieję że bardziej odpowiedzialnego niż ten ostatni). Czy on jest z tych śdednich-zdjęcia tego nie pokzaują...

Posted

koss napisał(a):
brysiu -zajrzysz jutro wieczorkiem na watek...ok???bedzie tekst -:p-zrób wyróznione -nastepne ja zasponsoriuję..-podajcie kontakt adopcyjjny..

jasne zrobie allegro wyróznione;)

Posted

Dobrze,że pani się nad jego losem pochyliła/ choćby z uwagi na potworny mróz/ ale jak czytamy, pani ma swoje stadko zwierząt i długo tak nie może trwać.Jakie to przeraźliwie smutne,że losem pieska w taką aurę zinteresowała się tylko osoba tak zapsiona, a nie o "wolnej od zwierząt chacie".:placz: Gdzie ci dobrzy ludzie w naszym kochanym kraju, auuuu:-(