koss Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 wiatara -do kiedy pieso ma allegro.???.moze warto wyróznić-napisać nowy tekst -wiem. ze wyróznione zawsze ma większe wzęcie... Quote
wtatara Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 to co ja znalazłam to się skończyło właśnie. Słuchaj napisz nowy tekst bedziemy ogłaszać nie tylko na Allegro. Nie mamy innego wyjścia Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 watek do góry !!!!!! jest zimno i psiak może zamarznąć - dzis poszukam osób które sa z tamtych okolic..... Quote
kosu32 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dziś przesłałam info o psinie do kolegi który ma kilku znajomych w Otwocku (co prawda nie wiem czy są zarejestrowani na Dogo). Ważne by coś się ruszyło/było głośno i psinka znalazła domek-choć tymczas. Wątek na Dogo kopiuję i rozsyłam po swoich kumpelach. Dajcie znać gdyby były jakieś nowe wieści. Quote
Brysio Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 czy on spi na gołej ziemi? przeciez tak nie moze byc? czy tam nie ma schroniska? dzisejsza noc ma byc makabrycznie zimna!! Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Brysio napisał(a):czy on spi na gołej ziemi? przeciez tak nie moze byc? czy tam nie ma schroniska? dzisejsza noc ma byc makabrycznie zimna!! nie wiem :placz::placz::placz: trzeba cos zrobic..........kolejna noc idzie !!!!!!!!!! Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Wanda, dodzwoniłaś sie do tej dziewczyny? co Ona mówi? Quote
orpha Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 nie mam jak pomoc :( , jestem zapsiona i zakocona , bede słac info o nim Quote
wtatara Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 kosu32 napisał(a):Dziś przesłałam info o psinie do kolegi który ma kilku znajomych w Otwocku (co prawda nie wiem czy są zarejestrowani na Dogo). Ważne by coś się ruszyło/było głośno i psinka znalazła domek-choć tymczas. Wątek na Dogo kopiuję i rozsyłam po swoich kumpelach. Dajcie znać gdyby były jakieś nowe wieści. Dzięki......... Quote
kosu32 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Rozmawiałaś może z tą dziewczyną która zna sprawę piesków (pieska)? Są jakieś nowe wieści? Quote
wtatara Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 rozmawiała. Spokojnie -piesek w nocy jest obecnie w kotłowni a karmiony jest teraz przez przedszkole.Pani ma 3 swoje psy, koty i nie może zabrać już więcej. To sa zwierzęta które przygarnęła jako bezdomne. Osoba bardzo miła. W przyszłym tygodniu edzie mieć internet. Obiecała się zalogować i pisać oto co napisałam wczesniej Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 czyli przez jakis czas psiak jest w miarę bezpieczny i w ciepłym miejscu? czy jest szansa na lepsze zdjecia psa? zapytasz Wando tej pani? Quote
koss Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 wtatara-jutro będzie tekst-dopiero wróciłam z zajęc ,czwartki i pon. -to ...rzeznia..nie mam siły a moje stado ...czeka,jutro na bank:p brysiu -zajrzysz jutro wieczorkiem na watek...ok???bedzie tekst -:p-zrób wyróznione -nastepne ja zasponsoriuję..-podajcie kontakt adopcyjjny.. Quote
wtatara Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 kontakt to najlepiej z pierwszego postu do tej babki. Jest i komórka i stacjonarny dzwoniłam, rozmawiałam Quote
kosu32 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Masz jakieś nowe wieści?. Czy on jest teraz tam bezpieczny? Od jak dawna tam przebywa?. Piesek ma ciekawe umaszczenie-mam nadzieję że już wkrótce znajdzie nowego opiekuna (miejmy nadzieję że bardziej odpowiedzialnego niż ten ostatni). Czy on jest z tych śdednich-zdjęcia tego nie pokzaują... Quote
Brysio Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 koss napisał(a):brysiu -zajrzysz jutro wieczorkiem na watek...ok???bedzie tekst -:p-zrób wyróznione -nastepne ja zasponsoriuję..-podajcie kontakt adopcyjjny.. jasne zrobie allegro wyróznione;) Quote
zachary Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dobrze,że pani się nad jego losem pochyliła/ choćby z uwagi na potworny mróz/ ale jak czytamy, pani ma swoje stadko zwierząt i długo tak nie może trwać.Jakie to przeraźliwie smutne,że losem pieska w taką aurę zinteresowała się tylko osoba tak zapsiona, a nie o "wolnej od zwierząt chacie".:placz: Gdzie ci dobrzy ludzie w naszym kochanym kraju, auuuu:-( Quote
monis24 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nie można tracić nadziei. Może znajdzie się osoba, która weźmie do siebie pieska. Najważniejsze, że teraz nie jest mu zimno. Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 czy dzisiaj piesio tez nocuje w kotłowni ? a jakies imie mu nadano ?:oops: Quote
wtatara Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 właśnie muszę zapytać o imię. A w kotłowni śpi teraz codziennie Quote
Recommended Posts