Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa - W-wa - 10, 11, 12.07.09

Recommended Posts

Posted

Dzidtka ja bede na dworcu centralnym odbierala osobe z Sopotu ale o 8:17 kurcze:placz: bo bym i Ciebie zabrała na Gwardie, jakbys nie znlalazła nikogo to na gg podam ci jak dojechac bo bardzo prosto ;) choc tu juz dziecwzyny pisay, jeszcze szybsza mozliwosc to iśc do metra i wsyaisc na metro racławicka i dojechac 2 przystanki autobusem.

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
A autobus nr 10 jest bezpośredni na krzyzówkę Wołoska x Racławicka. Może ten jest najlepszy :cool3:

..nie ma autobusu nr 10, może masz na mysli tramwaj....

tu jest link do transportu miejskiego...
http://www.ztm.waw.pl/

Posted

kate8828 napisał(a):
Dzidtka ja bede na dworcu centralnym odbierala osobe z Sopotu ale o 8:17 kurcze:placz: bo bym i Ciebie zabrała na Gwardie, jakbys nie znlalazła nikogo to na gg podam ci jak dojechac bo bardzo prosto ;) choc tu juz dziecwzyny pisay, jeszcze szybsza mozliwosc to iśc do metra i wsyaisc na metro racławicka i dojechac 2 przystanki autobusem.

wątpie bym kogoś znalazłą kto by mnie podwiózł , raczej myślałam, że może ktoś też będzie pociągiem o tej godzinie na dworcu i razem byśmy dotarli na Gwardię, w kupie raźniej

pisz na priv, już tu czytałam ale może jeszcze jakoś się da dojechać, a taxi bardzo droga??? ja rozumiem to stolica ale nie mam pojęcia jak to daleko jest ;) nie jestem miłośniczką autobusów....

Posted

Powiedzcie mi, jakie są szanse, że wpuszczą mnie na teren wystawy z 8 tyg., niezgłoszonym szczylkiem? Słyszałam różne opinie na ten temat, i nie wiem w końcu czy jest sens zabierania małej ze sobą...? :roll:

Posted

rozkład jazdy tramwaju nr 10 od Centralnego do szpitala MSWiA

Ulica lub --Miejscowość-- Przystanek Nr Czasy
Min Max

DW.CENTRALNY 09 |30|35|
CHAŁUBIŃSKIEGO KOSZYKOWA 03 |31|36|
AL.NIEPODLEGŁOŚCI NOWOWIEJSKA 03 |32|37|
GUS 03 |34|39|
BIBLIOTEKA NARODOWA 03 |35|40|
METRO POLE MOKOTOWSKIE 03 |37|42|
RAKOWIECKA KIELECKA 01 |38|44|
ŚW.ANDRZEJA BOBOLI RAKOWIECKA-KOŚCIÓŁ 03 |40|46|
PASZKOWSKIEGO 03 |41|47|
WOŁOSKA SZPITAL MSWiA 03 |42|48|

Posted

Lived napisał(a):
Powiedzcie mi, jakie są szanse, że wpuszczą mnie na teren wystawy z 8 tyg., niezgłoszonym szczylkiem? Słyszałam różne opinie na ten temat, i nie wiem w końcu czy jest sens zabierania małej ze sobą...? :roll:

o ile pamietam, to znajomi ze szcylkami wchodzili i nie było problemu....a jak jest mała to może w transporterku ?

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
pisz na priv, już tu czytałam ale może jeszcze jakoś się da dojechać, a taxi bardzo droga??? ja rozumiem to stolica ale nie mam pojęcia jak to daleko jest ;) nie jestem miłośniczką autobusów....

Z centralnego na Gwardię może być ok. 30zł. za taksówkę, ale jeśli będziesz z psem, to może być problem...

Maks i Spark napisał(a):
o ile pamietam, to znajomi ze szcylkami wchodzili i nie było problemu....a jak jest mała to może w transporterku ?

Z tym różnie bywa, ale wszędzie są informacje, że wejść mogą tylko psy zgłoszone, więc jeśli ktoś się uprze, to nie ma zmiłuj. Choć znam ludzi, którzy z psami wchodzili bez problemu, ale sama miałam kiedyś problem z wprowadzeniem psa się na zawody agility, na które byłam zgłoszona :evil_lol:.

Posted

Mokka napisał(a):
Z centralnego na Gwardię może być ok. 30zł. za taksówkę, ale jeśli będziesz z psem, to może być problem...

niektórzy życzą sobie dopłaty za przewóz psa....:diabloti:

Posted

Lived napisał(a):

Napewno udaloby sie przemycic szczenie, ale czy jest sens?W takim skupisku ludzi i psow nie trudno o choroby, a i szczeniak bedzie sie meczyl.Lepiej zostaw go w domu.Przeciez to jeszcze maluszek.

Posted

"Maks i Spark" napisał(a):
No to super, mam nadzieję, że i nam się uda :multi: Transporterek niestety odpada, bo się jeszcze nie dorobiliśmy, a nie mam ochoty dźwigać metalowej klatki + szczeniaka aussie, który lekki nie jest... więc dziecko będzie na rączkach :lol:

"bargest" napisał(a):
Napewno udaloby sie przemycic szczenie, ale czy jest sens?W takim skupisku ludzi i psow nie trudno o choroby, a i szczeniak bedzie sie meczyl.Lepiej zostaw go w domu.Przeciez to jeszcze maluszek.

Owszem, gdybym nie widziała w tym żadnego sensu, nie brałabym jej ;) Przy odpowiedniej ostrożności na pewno nic się nie stanie, a zła socjalka od nieustannego siedzenia w domku przez całe życie boli ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Szukam transportu dla jednej osoby z Sosnowca/Katowic z dwoma małymi pieskami w transporterze na piątek TYLKO w stronę Warszawy (powrót mam).

Bo jak nie ma nikogo, to jadę dzisiaj w nocy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A jak pogoda w Warszawie?

Wiatr, ale jest ciepło. Przelotne dosyć obfite deszcze (ok. 20-minutowe)... Jak dla mnie, taka pogoda mogłaby byc w niedzielę...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiatr, ale jest ciepło. Przelotne dosyć obfite deszcze (ok. 20-minutowe)... Jak dla mnie, taka pogoda mogłaby byc w niedzielę...

Pzdr.

....byle nie padało....

Posted

Bronesia napisał(a):
Zapytam tutaj Was bo telefon organizatora już nie odpowiada. Wiem, że można kupować w czasie trwania wystawy różne produkty. Czy ten handel jest na terenie gdzie wstęp jest wolny, czy mogę przyjść ze swoim psiakiem, niewystawianym?

....wszystkie stoiska sa na terenie wystawy....

Posted

Zapytam tutaj Was bo telefon organizatora już nie odpowiada. Wiem, że można kupować w czasie trwania wystawy różne produkty. Czy ten handel jest na terenie gdzie wstęp jest wolny, czy mogę przyjść ze swoim psiakiem, niewystawianym?

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....wszystkie stoiska sa na terenie wystawy....

Bronesia napisał(a):
To inna kwestia ale czy możesz/potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie?

....napisałam wyżej, czytaj uważnie :p