lirael Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 http://img33.imageshack.us/img33/4663/wystawa023.jpg Jaki piękny jamniczy uśmiech! :loveu: Cała jamnicza sesja kapitalna, dziękuję Hovomaniaczko!:multi: Quote
Gaga Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 hovomaniaczka napisał(a): http://img19.imageshack.us/img19/7254/wystawa056.jpg to zdjęcie z jakiejś zagranicznej wystawy? :D Nasz ukochany stołeczny oddział tak dalece olewczo podchodzi do wystaw, że nawet nie daje prawidłowych tabliczek? (może pożyczył zza granicy albo kazał sędziom ze sobą poprzywozić aby taniej było? :evil_lol:) Quote
kingula Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Filmy z finałów (ze wszystkich dni), wywiady z hodowcami, zwycięzcami ras, zwycięzcą BISa, sędziami, migawki z ringów będzie można obejrzeć od połowy sierpnia na portalu Psia.tv - Pierwsza w Polsce internetowa telewizja poświęcona tylko i wyłącznie psom - psy, filmy video o psach, wystawy, rasy psów, wywiady z sędziami i wiele innych :) Quote
hovomaniaczka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 lirael napisał(a):http://img33.imageshack.us/img33/4663/wystawa023.jpg Jaki piękny jamniczy uśmiech! :loveu: Cała jamnicza sesja kapitalna, dziękuję Hovomaniaczko!:multi: Nie ma sprawy ;) Gaga napisał(a):to zdjęcie z jakiejś zagranicznej wystawy? :D Nasz ukochany stołeczny oddział tak dalece olewczo podchodzi do wystaw, że nawet nie daje prawidłowych tabliczek? (może pożyczył zza granicy albo kazał sędziom ze sobą poprzywozić aby taniej było? :evil_lol:) A tam ja wiem, mam wrazenie, ze organizator sobie naprawde olal ta wystawe. Quote
Guciek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 kingula napisał(a):Filmy z finałów (ze wszystkich dni), wywiady z hodowcami, zwycięzcami ras, zwycięzcą BISa, sędziami, migawki z ringów będzie można obejrzeć od połowy sierpnia na portalu Psia.tv - Pierwsza w Polsce internetowa telewizja poświęcona tylko i wyłącznie psom - psy, filmy video o psach, wystawy, rasy psów, wywiady z sędziami i wiele innych :) Nic dziwnego, że Ci się wyświetla ;) Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hahaha bardzo mozliwe,ze po prostu zabrakło tych polskich A jak moge zobaczyc te filmiki,bo jak wciskam w link to wyskakuje mi strona stacji i napis,ze strona w budowie;) Tak wiem,przeczytałam jak juz wysłałam posta :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Gaga napisał(a):to zdjęcie z jakiejś zagranicznej wystawy? :D Nasz ukochany stołeczny oddział tak dalece olewczo podchodzi do wystaw, że nawet nie daje prawidłowych tabliczek? (może pożyczył zza granicy albo kazał sędziom ze sobą poprzywozić aby taniej było? :evil_lol:) Pieseczkowo napisał(a):Hahaha bardzo mozliwe,ze po prostu zabrakło tych polskich ale przecież to była wystawa międzynarodowa, więc jak najbardziej na miejscu są takie tabliczki... Quote
AnkaW Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Na teczki też oddziału stać nie było, tylko w koszulki dokumenty poupychali :roll: Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, tych wielkich i tych troszkę mniejszych :multi::multi::multi: Quote
yaa1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Zuza i Noddy, mam takie zdjęcia z MP z soboty ... Quote
Zuza i Noddy Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 yaa1 to sama grupa młodsza, a ja w starszej ;) Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Unbelievable napisał(a):ale przecież to była wystawa międzynarodowa, więc jak najbardziej na miejscu są takie tabliczki... ja przynajmniej sie tylko z tego śmieje.I niech sobie dają jakie chca:eviltong: Quote
Gaga Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Unbelievable napisał(a):ale przecież to była wystawa międzynarodowa, więc jak najbardziej na miejscu są takie tabliczki... Niezupełnie, wg nomenklatury polskiej i ZKwP wniosek na Championa Polski oznacza się skrótem CWC. Jeśli zostanie to ujednolicone przez FCI, to CAC będzie jak najbardziej na miejscu, ale póki co- to żenujący brak poważnego podejścia przez Oddział. Brak teczek wpada w kategorię śmieszności, ciekawe, że wraz z ograniczaniem listy rzeczy od oddziału- nie maleje cena za wystawę. BTW: byłam świadkiem krótkiego acz głośnego spięcia przy ringu, psy się złapały. W chwili , kiedy właściciele zaczynali uspokajać psy, wparował jakiś mocno starszawy sędzia z awanturą. Zacząl wykrzykiwać na tych ludzi, szkoda że nie poustawił ich do kąta!:angryy: A był to naprawde wypadek, spowodowany m.in ograniczeniem miejsca. Dla mnie skandal!nie wiem, czy halas przeszkodzil panu w jakiejś cichej konwersacji, czy bolała go głowa po dwóch dniach wystawy :cool1:- w każdym razie zachowal sie jak małorolny z widłami na swojej miedzy. Od kilku lat oglądam te warszawskie pseudomiędzynarodówki (przestałam w nich uczestniczyć jako wytawca) i widzę, że z roku na rok organizatorzy osiagają coraz głębsze dno:( Quote
Pieseczkowo Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Szkoda słow na to wszystko.Dobrze choc te papiery wsadzali do teczek,bo na krajówce w zeszlym roku kazdy musiał sam to robic. Quote
pati1033 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 to i ja sie pochwale: w sobote moja weteranka Rakija miala swoj debiucik :) dostala tytul najlepszego weterana w rasie :multi: dziekuje Gosu za pokazanie wariatki :loveu: w niedziele moj Bimek zajal 1 lok w konkurencji 8 psiakow i otrzymal CWC :multi: gdyby ktos mial jeszcze jakas fotke, ktoregos z tych psiakow lub tez placzacego sie w niedziele pod nogami szczeniaka amstaffa- bylam bardzo wdzieczna :loveu: Quote
Recommended Posts