Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa - W-wa - 10, 11, 12.07.09

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lirael napisał(a):
http://img33.imageshack.us/img33/4663/wystawa023.jpg

Jaki piękny jamniczy uśmiech! :loveu:
Cała jamnicza sesja kapitalna, dziękuję Hovomaniaczko!:multi:

Nie ma sprawy ;)

Gaga napisał(a):
to zdjęcie z jakiejś zagranicznej wystawy? :D Nasz ukochany stołeczny oddział tak dalece olewczo podchodzi do wystaw, że nawet nie daje prawidłowych tabliczek? (może pożyczył zza granicy albo kazał sędziom ze sobą poprzywozić aby taniej było? :evil_lol:)

A tam ja wiem, mam wrazenie, ze organizator sobie naprawde olal ta wystawe.

Posted

Hahaha bardzo mozliwe,ze po prostu zabrakło tych polskich
A jak moge zobaczyc te filmiki,bo jak wciskam w link to wyskakuje mi strona stacji i napis,ze strona w budowie;)
Tak wiem,przeczytałam jak juz wysłałam posta :eviltong:

Posted

Gaga napisał(a):
to zdjęcie z jakiejś zagranicznej wystawy? :D Nasz ukochany stołeczny oddział tak dalece olewczo podchodzi do wystaw, że nawet nie daje prawidłowych tabliczek? (może pożyczył zza granicy albo kazał sędziom ze sobą poprzywozić aby taniej było? :evil_lol:)

Pieseczkowo napisał(a):
Hahaha bardzo mozliwe,ze po prostu zabrakło tych polskich

ale przecież to była wystawa międzynarodowa, więc jak najbardziej na miejscu są takie tabliczki...

Posted

Na teczki też oddziału stać nie było, tylko w koszulki dokumenty poupychali :roll:

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, tych wielkich i tych troszkę mniejszych :multi::multi::multi:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ale przecież to była wystawa międzynarodowa, więc jak najbardziej na miejscu są takie tabliczki...

ja przynajmniej sie tylko z tego śmieje.I niech sobie dają jakie chca:eviltong:

Posted

Unbelievable napisał(a):

Niezupełnie, wg nomenklatury polskiej i ZKwP wniosek na Championa Polski oznacza się skrótem CWC. Jeśli zostanie to ujednolicone przez FCI, to CAC będzie jak najbardziej na miejscu, ale póki co- to żenujący brak poważnego podejścia przez Oddział.
Brak teczek wpada w kategorię śmieszności, ciekawe, że wraz z ograniczaniem listy rzeczy od oddziału- nie maleje cena za wystawę.

BTW: byłam świadkiem krótkiego acz głośnego spięcia przy ringu, psy się złapały. W chwili , kiedy właściciele zaczynali uspokajać psy, wparował jakiś mocno starszawy sędzia z awanturą. Zacząl wykrzykiwać na tych ludzi, szkoda że nie poustawił ich do kąta!:angryy: A był to naprawde wypadek, spowodowany m.in ograniczeniem miejsca. Dla mnie skandal!nie wiem, czy halas przeszkodzil panu w jakiejś cichej konwersacji, czy bolała go głowa po dwóch dniach wystawy :cool1:- w każdym razie zachowal sie jak małorolny z widłami na swojej miedzy. Od kilku lat oglądam te warszawskie pseudomiędzynarodówki (przestałam w nich uczestniczyć jako wytawca) i widzę, że z roku na rok organizatorzy osiagają coraz głębsze dno:(

Posted

to i ja sie pochwale:
w sobote moja weteranka Rakija miala swoj debiucik :)
dostala tytul najlepszego weterana w rasie :multi:
dziekuje Gosu za pokazanie wariatki :loveu:

w niedziele moj Bimek zajal 1 lok w konkurencji 8 psiakow i otrzymal CWC :multi:

gdyby ktos mial jeszcze jakas fotke, ktoregos z tych psiakow lub tez placzacego sie w niedziele pod nogami szczeniaka amstaffa- bylam bardzo wdzieczna :loveu: