Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa - W-wa - 10, 11, 12.07.09

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biutka napisał(a):
Podobno wyżłom strasznie źle poszło- posypało się sporo ocen Bd...

sporo bdb w wyżłach niemieckich krótkowłosych - u psów, i w wyżłach weimarskich krótkowłosych - też u psów.
w gordonach takie wyniki mniej więcej jak przypuszczałam.

Posted

:loveu:Moja Lhasa apso MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara najlepszy junior w rasie i ścisły finał na best in show junior i tym samym ukończyła MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI :loveu: (11 miesięcy)

Tutaj należą się ogromne podziękowania dla hodowli "Nasza Sfora FCI" za opiekę nad mufką i wspaniały handling. DZIĘKUJĘ :multi:

Posted

macsow1 napisał(a):
:loveu:moja lhasa apso magic of elegance azurowa amhara najlepszy junior w rasie i ścisły finał na best in show junior i tym samym ukończyła mŁodzieŻowy championat polski :loveu: (11 miesięcy)

tutaj należą się ogromne podziękowania dla hodowli "nasza sfora fci" za opiekę nad mufką i wspaniały handling. DziĘkujĘ :multi:

gratulacje !!!!!!

Posted

My tez po wystawie i same sukcesy.Gryfonik belgijski TEQUILA Bargest Naj.Dorosla Suka,CWC,CACIB,BOB,gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB i moja najmlodsza pociecha PEARL OF HAPPYNESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi:Oprocz tego suczka/ gryfonik brukselski/ z mojej hodowli SCARLETT Bargest Naj.suka CWC,CACIB.Gratulacje dla Malgosi i Grzegorza.:lol:

Posted

bargest napisał(a):
My tez po wystawie i same sukcesy.Gryfonik belgijski TEQUILA Bargest Naj.Dorosla Suka,CWC,CACIB,BOB,gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes Naj.Pies CWC,CACIB,BOB i moja najmlodsza pociecha PEARL OF HAPPYNESS Bargest Zw.Mlodziezy:multi:Oprocz tego suczka/ gryfonik brukselski/ z mojej hodowli SCARLETT Bargest Naj.suka CWC,CACIB.Gratulacje dla Malgosi i Grzegorza.:lol:

GRATULUJEMY

byłam dziś na wystawie, szkoda, że się nie spotkałyśmy....

A.

Posted

Guciek napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich!

Pytanie do tych, których sędziował Zvi Kupferberg - jak wrażenia?

I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały? Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:

....Moim zdaniem można

Posted

I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?
Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:

Posted

Gratki dla dzisiejszych zwyciężców :)

Guciek napisał(a):

I druga sprawa - czy ktoś się może orientuje, czy ze zgłoszonym psem można w trakcie wystawy wyjść i potem wrócić na ewentualne finały?
Mam kilka spraw w Warszawie do załatwiania, a średnio widzi mi się jeżdżenie tam co chwila:roll:

teoretycznie, według regulaminu, nie :mad:
ale jak uda ci się dogadać z "wpuszczającymi" to pewnie wyjdziesz i wrócisz spokojnie :evil_lol:

Posted

boksiedwa napisał(a):
Gratki dla dzisiejszych zwyciężców :)

teoretycznie, według regulaminu, nie :mad:
ale jak uda ci się dogadać z "wpuszczającymi" to pewnie wyjdziesz i wrócisz spokojnie :evil_lol:

.....to jak wg. Ciebie byłoby możliwe zorganizowanie BIS 3 dnia wystawy ?

Posted

Guciek napisał(a):

oczywiście że mozesz :) . przecież nie każdy parkuje na parkingu, możesz im powiedzieć że wychodzisz do auta które stoi przed płotem...i tyle :)

Posted

boksiedwa napisał(a):
3 dnia to co innego
a wg. regulaminu

VIII. Uprawnienia i obowiązki wystawców

6. Wystawca zobowiązany jest być na wystawie wraz z psem od chwili jej rozpoczęcia aż do zakończenia,
uczestniczyć w ewentualnej prezentacji zwycięzców, brać udział w konkurencjach fakultatywnych, do których zgłosił swoje psy, oraz uczestniczyć w konkurencjach finałowych z psami, które zdobyły stosowne
tytuły.

Dopiero ta dalsza część odnosi się do BIS'ów

.....nie zdażyło się jeszcze, zeby nie można było wyjść i wejść później...

Posted

Maks i Spark napisał(a):
.....to jak wg. Ciebie byłoby możliwe zorganizowanie BIS 3 dnia wystawy ?

3 dnia to co innego
a wg. regulaminu

VIII. Uprawnienia i obowiązki wystawców

6. Wystawca zobowiązany jest być na wystawie wraz z psem od chwili jej rozpoczęcia aż do zakończenia,
uczestniczyć w ewentualnej prezentacji zwycięzców, brać udział w konkurencjach fakultatywnych, do których zgłosił swoje psy, oraz uczestniczyć w konkurencjach finałowych z psami, które zdobyły stosowne
tytuły.

Dopiero ta dalsza część odnosi się do BIS'ów

Posted

Wielkie gratulacje dla:

Forysia - za CWC i CACIB
Czuszki - za CWC, CACIB, BOB i finałową piątkę BOG :-)
Córci Czuszki - za Zw. Mł, i BOB Junior :-)

To tyle z wyżłów węgierskich :)

Boston w moich rękach - Ch. USA - Sunwood Gallant Galaxy - CWC, CACIB, BOS, BOB + zakończony Interchampionat!!!

A teraz idę spać - nie śpię od 20 godzin.

UWAGA - brama boiska (parkingu) dzisiaj została zamknięta o 17 :evil_lol:
i nas uwięziono hahah :) trzeba było kombinować z przejazdem przez płytę główną :)

Posted

Jak miło mieć wystawę tak blisko pod nosem :evil_lol:
My wyjątkowo zawitamy razem z Jojkiem, choć nadal nie wiem co mi strzeliło do głowy :diabloti:

Tak więc zapraszamy jutro do dogów.

Posted

jo-jo napisał(a):
Jak miło mieć wystawe tak blisko :evil_lol:
My wyjątkowo zawitamy razem z Jojkiem nie wiem co mi strzeliło do głowy :diabloti:

Tak więc zapraszamy jutro do dogów.

Prawda ? . Sama się do siebie uśmiechałam, ustawiając budzik na 8:30 :lol:.

Co Ci strzeliło że tyle w domu go trzymałaś !

Posted

moon_light napisał(a):
Prawda ? . Sama się do siebie uśmiechałam, ustawiając budzik na 8:30 :lol:.

Wiesz ja to się podwójnie uśmiecham myśląc, że na ostatnie wystawy (no oprócz Olsztyna) nastawiałam budzik na 3.30 :diabloti: Ale znam takich, którzy wyjeżdżają już za trochę ponad godzinę :)

moon_light napisał(a):
Co Ci strzeliło że tyle w domu go trzymałaś !

W sumie jeszcze powinnam potrzymać :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Wiesz ja to się podwójnie uśmiecham myśląc, że na ostatnie wystawy (no oprócz Olsztyna) nastawiałam budzik na 3.30 :diabloti: Ale znam takich, którzy wyjeżdżają już za trochę ponad godzinę :)

przekaż im moje wyrazy współczucia :evil_lol:. Ide spaćććć, i do zobaczenia jutro !!.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja wczoraj wstałam o 2:45 i wróciłam do domu o 23:40 :)
Coś jeszcze?:eviltong:

Powodzenia dla dzisiejszych wystawiających!

chyba szybko się zwinęłaś z wystawy, bo z Asiaczkiem szukałyśmy Cię i nie znalazłyśmy.....:mad: