pati1033 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 agnethka napisał(a):będę trzymać kciuki ;) nie dziekuje :loveu: Quote
pati1033 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a pewnie, ze bede trzymac :loveu: teraz i potem jeszcze przez kilka miesiecy :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja dzisiaj wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia.:lol: pzdr. Quote
Dzidtka_Gl Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 czy ktoś ze Śląska wybiera się w piątek do Wawy ? Quote
vpassione Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):czy ktoś ze Śląska wybiera się w piątek do Wawy ? My jedziemy w piątek, ale pociągiem(z Katowic). Przydałoby się towarzystwo ;) Quote
Tefka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ja też dzisiaj dostałam potwierdzenie :) Do zobaczenia :) Quote
Daguchi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Też dostałam potwierdzenie. Ale coś mnie tknęło i weszłam na stronkę wystawy. Otóż sędziego nam zmienili! Kurcze miał być węgier a dali polaka! Ja na międzynarodówkach wolę obcych. Polaków mam na krajowych. Quote
Chiquita Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja też będę;) We wszystkie dni oczywiście i biorę aparat x) Quote
Dzidtka_Gl Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 vpassione napisał(a):My jedziemy w piątek, ale pociągiem(z Katowic). Przydałoby się towarzystwo ;) ja jeszcze kombinuje z transportem, ale jak do czwartku nic sie nie zdeklaruje napisze na priv ;) Quote
sweet_sonia:) Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ma pytanie w jakim dokladnie miejscu jest Gwardia gdzie bedzie wystawa ?? na śródmieściu? dojeżdzają tam jakieś pociągie lub autobusy z mińska mazowieckiego?? prosze o odp:oops::razz: Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 sweet_sonia:) napisał(a):Ma pytanie w jakim dokladnie miejscu jest Gwardia gdzie bedzie wystawa ?? na śródmieściu? dojeżdzają tam jakieś pociągie lub autobusy z mińska mazowieckiego?? prosze o odp:oops::razz: Stadion Gwardii jest na ul. Racławickiej na Mokotowie. Myślę, że busy prywatne do centrum, a potem autobus miejski, zobacz na zumi Quote
Zuza i Noddy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A czy ktoś przyjedzie w piątek pociągiem ok 9 do Wa-wy? Quote
Kaya Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 My będziemy w piątek przed 6 i pewnie troche na dworcu sobie czasu spędzimy :lol: Quote
pati1033 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Biutka napisał(a):Jestem ciekawa ile w tym roku za parking... :D wg tego co na potwierdzeniu- parking 30 zl - pewnie znowu w blotku :razz: bilet normalny 20 zl, ulgowy 5 zl Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 pati1033 napisał(a):wg tego co na potwierdzeniu- parking 30 zl - pewnie znowu w blotku :razz: bilet normalny 20 zl, ulgowy 5 zl tak samo jak w zeszłym roku.... Quote
konikowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Chiquita napisał(a):Ja też będę;) We wszystkie dni oczywiście i biorę aparat x) To ja proszę o zdjęcia seterków irlandzkich suczek, klasa młodzieży (Gloria z Mahagonii):evil_lol: Quote
Tefka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='sweet_sonia:)']Ma pytanie w jakim dokladnie miejscu jest Gwardia gdzie bedzie wystawa ?? na śródmieściu? dojeżdzają tam jakieś pociągie lub autobusy z mińska mazowieckiego?? prosze o odp:oops::razz: http://www.pora.pl/venue/stadion-gwardii zapewne w Wawie trzeba będzie się w coś przesiąść ;) Quote
basia bonnie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 vpassione napisał(a):My jedziemy w piątek, ale pociągiem(z Katowic). Przydałoby się towarzystwo ;) o której jedziecie? :cool3: ja też jadę w piątek ;) z bielska-białej, ale przez katowice. Quote
WeronikaM Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 kurde, a mnie nie będzie :placz::placz::placz: znów coś wypadło :( a w zeszłym roku było tak fajnie ;) Quote
Jogurt Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Sluchajcie, a jak w Wwie najszybciej dojsc/dojechac na teren wystawy z dworca glownego? :cool3: Quote
Recommended Posts