Guciek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Toller napisał(a)::p rozumiem w pełni, tak się właśnie zastanawiam czy Dancerowy też nie zaginął w tej matni :razz: :angryy: Proponuję zadzwonić i przyspieszyć ewentualny wydruk, aj będę ich dzisiaj telefonicznie napastować, bo na Sopot już chcę ten dyplom mieć:razz: Quote
Toller Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Guciek napisał(a):Proponuję zadzwonić i przyspieszyć ewentualny wydruk, aj będę ich dzisiaj telefonicznie napastować, bo na Sopot już chcę ten dyplom mieć:razz: i tak sie zrobi :p Quote
Guciek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Toller napisał(a):i tak sie zrobi :p Przed chwilą listonosz przyniósł, widnieje na nim data 20.06, data wysłania 26.06 - czyli po moim telefonie się chyba jednak znalazł:diabloti: Szkoda, że jak już nas przesunęli:lol: Quote
Guciek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 agnethka napisał(a):zadzwoń do nich ;) może by się udało ją wrócić do ch. ;) Posłałam mailem kopię i uznali :) Quote
bonkreta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czy ktoś ma może jakieś tajemne wieści co do godziny rozpoczęcia sędziowania w piątek? Od samego rana czy jakoś później? Quote
Dzidtka_Gl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 do wystawy prawie 2 tygodnie, na pewno będzie plan sędziowania Quote
Dzidtka_Gl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 aaa to rozumiem, jednak żadna wystawa w Polsce ( ani w Europie ) tak szybko nie podaje godzin sędziowania... zazdroszcze wypadu na Mazury, na pewno gdzieś tam bedzie kafejka internetowa albo hotel z netem ;) myśle, że po zamknięciu zgłoszeń i po wklepaniu stawek organizatorzy muszą teraz ustalić plan sędziowania... Quote
Dzidtka_Gl Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 bonkreta napisał(a):Z pewnościa będzie, ale za dwa dni wyjeżdżam na Mazury i stamtąd chcę dotrzeć prosto na wystawę - więc kwestia godziny rozpoczęcia jest dla mnie istotna juz teraz ze względu na noclegi na Mazurach ;) przeskoczyły posty ;) Quote
bonkreta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):do wystawy prawie 2 tygodnie, na pewno będzie plan sędziowaniaZ pewnościa będzie, ale za dwa dni wyjeżdżam na Mazury i stamtąd chcę dotrzeć prosto na wystawę - więc kwestia godziny rozpoczęcia jest dla mnie istotna juz teraz ze względu na noclegi na Mazurach ;) Quote
Kaya Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Z tego co wiem to już zgłoszenia "wklepane" :cool3: bonkreta zadzwoń do odziału i się zapytaj powinni Cię poinformować ;) Jak nie to możesz posłać mi swój numer na priv a ja ci wyśle SMS'a jak dostane potwierdzenie, albo poproś kogoś z twoich znajomych którzy wybierają się do Warszawy :) Quote
wzjoanna Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja też na piątek musiałam wziąć dzień urlopu w pracy - myślę, że można było upchnąć całość w dwa dni. ;) Quote
M&S Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 wzjoanna napisał(a):Ja też na piątek musiałam wziąć dzień urlopu w pracy - myślę, że można było upchnąć całość w dwa dni. ;) Nie sądzę i tak na 3 dni jest mało miejsca... Quote
Arlula Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 a u nie błąd klasy, dobrze, że dowiedziałam się, że jest lista, dzwoniłam, żeby poprawić. Quote
Biutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 wzjoanna napisał(a):u mnie 10.:shake: Już nie narzekam :shake::p Quote
pati1033 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Biutka napisał(a):No to zonk... 5 psów :cool1: nie przejmuj sie- u mnie 8... ale sprawdzilam i Rakije- jest sama w weteranach :) i psa w takiej klasie tez brak- wiec moze jak na ringu dobrze pojdzie to i na finalach uda Ci sie przebiec :) Quote
Biutka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 pati1033 napisał(a):nie przejmuj sie- u mnie 8... ale sprawdzilam i Rakije- jest sama w weteranach :) i psa w takiej klasie tez brak- wiec moze jak na ringu dobrze pojdzie to i na finalach uda Ci sie przebiec :) No to mi Patynka "orzeźwiłaś" :evil_lol: Ale wy to się nie przejmujcie, i tak pewno NDPwR zdobędziecie (Oby) :evil_lol: Jak coś to ja pewno z Jaśkiem bede u was przy ringu :p Jakoś się zgadamy :razz: Quote
Guciek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 U nas same (4) suczki w rasie, po jednej w klasie:lol: Quote
jolkablaszczyk Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 u nas 38 malamutków moja suńka w klasie otwartej ma 4 konkurentki na dzieńdobry :) Quote
Paulina-Mloda Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 My mamy 11 suk w klasie :/ Młodzież AST oczywiście :) Quote
Recommended Posts