Asiaczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Asiaczki się wybierają na tę wystawę - sędzia z Holandii, hohoho...:lol: Pzdr. Quote
Jogurt Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Matagi']Jogurtowa:lol: szukać zacznij wygodnych trampek dla siebie i dla Jogurta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiedy wyruszacie?:diabloti:wystawa już w lipcu.... lahaha :multi: kupie sobie rolki i sie doczepie do jakiegos autka :evil_lol: a Jogurta do torebusi na ramie :loveu::lol: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jogurt napisał(a):lahaha :multi: kupie sobie rolki i sie doczepie do jakiegos autka :evil_lol: a Jogurta do torebusi na ramie :loveu::lol: A ja proponuję, abyś Jogurtowi doczepiła rolki, Jogurta do jakiegoś autka, Ty za Jogurtem i... na pewno dojedziesz do W-wy na czas:evil_lol: Pzdr. Quote
Jogurt Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Asiaczek']A ja proponuję, abyś Jogurtowi doczepiła rolki, Jogurta do jakiegoś autka, Ty za Jogurtem i... na pewno dojedziesz do W-wy na czas:evil_lol: Pzdr. iii tam, za drogo wyjdzie bo bede musiala trzy pary kupic zamiast jednej :evil_lol: i mi sie chlopak zmeczy zanim dojedziemy :eviltong: on musi w komfortowych, bezstresowych warunkach podroz odbyc, czyli w torebusi :loveu: o takiej na przyklad :lol: tylko Pancia musi na silke pochodzic, bo on tak kapenke wiecej warzy :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A wiecie cos na tego sedziego?glownie interesuje nie czy liczy zemby,albo chociaz czy ci sendzioiwe z tego kraju maja to w nawyku? Christian Stefanescu (ROM).Bylabym bardzo wdzieczna:lol: Quote
M&S Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ufff...już się bałam, ze dadzą do wilczych Holendra...:shake: ale na szczęście przypadł nam Słoweniec :multi:, więc Warszawę obowiązkowo zaliczamy ;) m. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):ufff...już się bałam, ze dadzą do wilczych Holendra...:shake: ale na szczęście przypadł nam Słoweniec :multi:, więc Warszawę obowiązkowo zaliczamy ;) m. Ja tam się cieszę, że GJ będzie nas oceniał; jeszcze nie mam od Niego oceny... I hurra! widzimy się! Pzdr. Quote
M&S Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja tam się cieszę, że GJ będzie nas oceniał; jeszcze nie mam od Niego oceny... I hurra! widzimy się! Pzdr. no pewnie i to nie raz! ;) Quote
Szybowiec Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jak widzę to sami znajomi się wybieraja...To co ,zrobimy piknik? :razz: No, nie wspominając,że znowu w Rzeszowie nie załapałam się :angryy: na sławetne ciacho Asiaczkowe,to może u nas w stolicy????????Mam szansę?:mad: To jak takie doborowe towarzycho to i my się zgłosimy:evil_lol: napewno z szybowcami,a co!:diabloti: TYLKO JUŻ TERAZ GORĄCA PROŚBA-niech ktoś obfoci te nasze paskudy...:placz: Quote
Kaya Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dzisiaj uświadomie mojego tate że musimy jechać, a mama niech ciacho marchewkowe nam jeszcze upiecze to piknik wskazany :cool3: Quote
Szybowiec Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 NO,to jak zostaniecie na niedzielę to może i my mamy szanse na kawałek marchewkowca! :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Szybowiec']Jak widzę to sami znajomi się wybieraja...To co ,zrobimy piknik? :razz: No, nie wspominając,że znowu w Rzeszowie nie załapałam się :angryy: na sławetne ciacho Asiaczkowe,to może u nas w stolicy????????Mam szansę?:mad: To jak takie doborowe towarzycho to i my się zgłosimy:evil_lol: napewno z szybowcami,a co!:diabloti: TYLKO JUŻ TERAZ GORĄCA PROŚBA-niech ktoś obfoci te nasze paskudy...:placz: Szybowcu Miły, niestety, w Rzeszowie nie było obiecanego ciasta. Czułam się na tyle podle, że nic nie upiekłam... Ale w W-wie mam nadzieję rzeczywiście zrobimy sobie piknik! Pzdr. Quote
Pieseczkowo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To tylko w ktory dzien ten piknik?Chetnie bym zoabczyla jak to sie piknikuje na wystawach.:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pieseczkowo napisał(a):To tylko w ktory dzien ten piknik?Chetnie bym zoabczyla jak to sie piknikuje na wystawach.:eviltong: Ja jestem za Niedzielą!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Niestety, ja będe tylko w niedzielę i nie będę mogła uczestniczyć w innych piątkowo-sobotnich piknikach... Ale juz teraz zyczę Wam super zabawy i miłego spędzenia czasu!:lol: Pzdr. Quote
Saga200 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja zapewne sie zjawie w klasie modziezy x] Ale jeszcze zobaczymy xD Quote
Pieseczkowo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja jak bede wogole,ale pewnie raczej tak to w niedziele,chyba,ze np. bym zapisala sie do pracy na piatek i sobote:eviltong: Quote
MEGNUM Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 My obowiązkowo zjawiamy się na warszawskiej wystawie. Hmmmm piknik powiadacie:evil_lol: W sobotę sie wystawiamy, w niedzielę tez ok bo my prawie z Wawy:razz: Quote
Szybowiec Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 My piknikujemy w niedzielę tylko...:p Quote
Kaya Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Rodzina już zawiadomiona, że jedziemy w kalendarz wpisane ;) A więc mi to obojętne bo będę pewnie w 3 dni, ale w niedziele chyba najwięcej osobom pasuje :) Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kaya - w razie co, czy mogę liczyc na Twoje ręce do pomocy? w niedzielę? Pzdr. Quote
Jogurt Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kaya a pojawisz sie w piatek?? :cool3: byloby mi milo poznac Ciebie i Fiolke :loveu: Quote
Recommended Posts