Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa - W-wa - 10, 11, 12.07.09

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi']Jogurtowa:lol: szukać zacznij wygodnych trampek dla siebie i dla Jogurta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiedy wyruszacie?:diabloti:wystawa już w lipcu....

lahaha :multi: kupie sobie rolki i sie doczepie do jakiegos autka :evil_lol: a Jogurta do torebusi na ramie :loveu::lol:

Posted

Jogurt napisał(a):
lahaha :multi: kupie sobie rolki i sie doczepie do jakiegos autka :evil_lol: a Jogurta do torebusi na ramie :loveu::lol:

A ja proponuję, abyś Jogurtowi doczepiła rolki, Jogurta do jakiegoś autka, Ty za Jogurtem i... na pewno dojedziesz do W-wy na czas:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja proponuję, abyś Jogurtowi doczepiła rolki, Jogurta do jakiegoś autka, Ty za Jogurtem i... na pewno dojedziesz do W-wy na czas:evil_lol:

Pzdr.

iii tam, za drogo wyjdzie bo bede musiala trzy pary kupic zamiast jednej :evil_lol: i mi sie chlopak zmeczy zanim dojedziemy :eviltong: on musi w komfortowych, bezstresowych warunkach podroz odbyc, czyli w torebusi :loveu: o takiej na przyklad

:lol: tylko Pancia musi na silke pochodzic, bo on tak kapenke wiecej warzy :evil_lol:

Posted

ufff...już się bałam, ze dadzą do wilczych Holendra...:shake:

ale na szczęście przypadł nam Słoweniec :multi:, więc Warszawę obowiązkowo zaliczamy ;)

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
ufff...już się bałam, ze dadzą do wilczych Holendra...:shake:

ale na szczęście przypadł nam Słoweniec :multi:, więc Warszawę obowiązkowo zaliczamy ;)

m.

Ja tam się cieszę, że GJ będzie nas oceniał; jeszcze nie mam od Niego oceny...

I hurra! widzimy się!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tam się cieszę, że GJ będzie nas oceniał; jeszcze nie mam od Niego oceny...

I hurra! widzimy się!

Pzdr.

no pewnie i to nie raz! ;)

Posted

Jak widzę to sami znajomi się wybieraja...To co ,zrobimy piknik? :razz: No, nie wspominając,że znowu w Rzeszowie nie załapałam się :angryy: na sławetne ciacho Asiaczkowe,to może u nas w stolicy????????Mam szansę?:mad: To jak takie doborowe towarzycho to i my się zgłosimy:evil_lol: napewno z szybowcami,a co!:diabloti: TYLKO JUŻ TERAZ GORĄCA PROŚBA-niech ktoś obfoci te nasze paskudy...:placz:

Posted

[quote name='Szybowiec']Jak widzę to sami znajomi się wybieraja...To co ,zrobimy piknik? :razz: No, nie wspominając,że znowu w Rzeszowie nie załapałam się :angryy: na sławetne ciacho Asiaczkowe,to może u nas w stolicy????????Mam szansę?:mad: To jak takie doborowe towarzycho to i my się zgłosimy:evil_lol: napewno z szybowcami,a co!:diabloti: TYLKO JUŻ TERAZ GORĄCA PROŚBA-niech ktoś obfoci te nasze paskudy...:placz:
Szybowcu Miły, niestety, w Rzeszowie nie było obiecanego ciasta. Czułam się na tyle podle, że nic nie upiekłam... Ale w W-wie mam nadzieję rzeczywiście zrobimy sobie piknik!

Pzdr.

Posted

Niestety, ja będe tylko w niedzielę i nie będę mogła uczestniczyć w innych piątkowo-sobotnich piknikach...
Ale juz teraz zyczę Wam super zabawy i miłego spędzenia czasu!:lol:

Pzdr.

Posted

My obowiązkowo zjawiamy się na warszawskiej wystawie.
Hmmmm piknik powiadacie:evil_lol:
W sobotę sie wystawiamy, w niedzielę tez ok bo my prawie z Wawy:razz:

Posted

Rodzina już zawiadomiona, że jedziemy w kalendarz wpisane ;) A więc mi to obojętne bo będę pewnie w 3 dni, ale w niedziele chyba najwięcej osobom pasuje :)