Weronia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Sunia już domu !!!!! Dziękuję Karolino!! ;) Suczka ma około 7 miesięcy, jest grzeczna, zachowuje czystość w domu. Jak każdy szczeniak uwielbia zabawy, bieganie, drobne psoty. Kocha spacery. Sunia jest przeurocza, lubi zwracać na siebie uwagę. Na imię ma CZIKA. Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jestem i śledzę wątek. ;) Piękna bretonka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
magda222 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Melduję się. Nie mogę niestety pomóc :oops: Quote
kasimaga Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 może fani tej rasy pomogą??? i załatwią chociaż tymczas !!! :loveu: ;) Quote
ksenka1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cudeńko:loveu: Do końca tygodnia znajdzie DT- nie ma bata :D Quote
Weronia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Asiu & Ginger, KasiuO, Agatko, Madziu222, dzieki że jesteście :loveu: Może przy pomocy dogo coś się znajdzie... wierzę w to. Ksenka, oby Twoja przepowiednia się sprawdziła, dzieki :* Tymczasem w górę suniu!! Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 kasimaga napisał(a):może fani tej rasy pomogą??? i załatwią chociaż tymczas !!! :loveu: ;) Napisałam 4 maile do hodowców i miłośników bretonów. ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Założyłam jeszcze wątek w dziale wyżłów (bretony należą do VII gr FCI): http://www.dogomania.pl/forum/f12/spaniel-bretonski-czika-w-potrzebie-pilnie-poszukiwany-ds-dt-128593/ Na spanielowe też wrzucam, bo jednak w nazwie to spaniel. :evil_lol: ;) Weronia możesz jeszcze opisać historię suni? Quote
sylrwia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wrzućcie ją może na łowiecki. Może komuś zginęła. Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asia mnie przysłała to jestem... Masakra nawet bretoni do adopcji... :( Kiedyś to sporadycznie coś rasowego się pojawiało do adopcji, a teraz to nawet mało popularne rasy :( Quote
pixie Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 tp znaczy ze jest juz w jakims domu..nie jest w schronisku znaleziona..tylko jak rozumiem, jesli dobrze..ze po prostu nie moze zostac tam gdzie jest w tym domu czy tak? wiec nie mamy szukac wsrod zagubionych/ bo na gorze ktos to sugerowal ze moze komus zaginela? weroniu mozesz to pokrotce napisac..by nie bladzic niepotrzebnie i zajac sie konkretnie tematem p.s. przy okazji pisze prosbe do krawcow z mapy pomocy dogo I NIE TYLKO kazdy kto troche umie szyc!!!!! - pilnie potrzebne kazde rece do szycia tych kubrakow..astki i inne bez podszerstka zamarzaja w schronach jest material jest wykroj prosciutki tylko rece do szycia bardzo prosze zglaszajcie sie do arjuane..popytajcie znajomych..mamy babcie siostry ciotki..kazdy z niewielka umiejetnoscia szycia... to BARDZO PILNE! zamowienia rosna z dnia na dzien! pomozmy fala mrozu nadchodzi! Quote
magda222 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Napisałam 4 maile do hodowców i miłośników bretonów. ;) Asia&Ginger jak zwykle niezawodna :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Właśnie dostałam odpowiedź na jednego z moich maili: "Witam! Może mógłbym prosić o więcej zdjęć, .Myśłę że uda nam sę znależć dom dla suni! Pozdrawiam" Wyślę temu Panu linka do tego wątku. :p Quote
Martali Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Właśnie dostałam odpowiedź na jednego z moich maili: "Witam! Może mógłbym prosić o więcej zdjęć, .Myśłę że uda nam sę znależć dom dla suni! Pozdrawiam" Wyślę temu Panu linka do tego wątku. :p Cudownie! :loveu: Quote
Weronia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Sunia ma wspaniały dt u mojej serdecznej znajomej Karoliny !!! Podeślę jej wątek, mam nadzieję, że wklei fotki suni :) Quote
ksenka1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :):):) Miałam wcześniej pisać ze sunia znajdzie DT do środy, ale przezornie napisałam do konca tygodnia, żeby Weronia nie przestała mi wierzyć :D Quote
Martali Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 No to super! :multi: Takie cudo nie mogło długo czekać. :D Quote
Asia & Ginger Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Co u suni? Są jacyś zainteresowani? :roll: Quote
Weronia Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 ksenka1 napisał(a)::):):) Miałam wcześniej pisać ze sunia znajdzie DT do środy, ale przezornie napisałam do konca tygodnia, żeby Weronia nie przestała mi wierzyć :D Ksenka, widzisz, jednak miałaś rację;) U suni wszystko ok, rządzi z dalmatynką w dt:) Quote
Weronia Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://img262.imageshack.us/img262/8847/dscn1535mm1.jpg Jaka księżniczka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: A może to Miss? :cool3: Quote
Gacusiowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 boziulku, jaka ona cudna... a charakterkiem pewnie by do mojej Tazuni - urwipołcia szalonego pasowała.... jak ona do kociastych? czy są jacyś chętni na nią? Quote
Recommended Posts