Darianna Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ania, nie ściemniaj jak ja mogłam podsumować, to Ty tym bardziej :D ps. Zaraz wlepię kilka swoich mizernych fot z Poznania - mam z powrotem aparat :D Quote
IrishDevils Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='konikowa']Ogromne GRATULACJE!!:D My to lepiej nie będziemy podsumowywać:P [FONT=Verdana]Ania każdy może ;). A ty to juz powinnaś :eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana]Jak chcesz podsumuje ci nasz pierwszy sezon :diabloti:?[/FONT] [FONT=Verdana]06.2005 CACIB Kraków, Neo w młodziezy dosk. 3/3[/FONT] [FONT=Verdana]I na tym sie sezon zakonczył :evil_lol:.[/FONT] Quote
konikowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To i tak nie tak źle;) Biorąc pod uwagę Wasze póżniejsze wyniki;) A ja byłam w Wa-wie 4/4. Quote
IrishDevils Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [FONT=Verdana]Hehehe, u tego sędziego to... ja sie nie wypowiem, ale to tak jakby była pierwsza :evil_lol:. Na te późniejsze wyniki czekałam jakieś 4 lata :diabloti::diabloti:.[/FONT] Quote
kinnia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Neol ten sezon miał intonujący! Ale wreszcie biedak się doczekał zasłużonych wakacji:D Tyle sie po tym świecie najezdził:P ps. Jak będzie trochę wolnego to pójdziemy na spacer:eviltong: Quote
IrishDevils Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [FONT=Verdana]No będzie miał facet 2 miesiące odpoczynku... od wystaw :evil_lol:.[/FONT] [FONT=Verdana]Kinnia ja jestem chora, wiec mam masę wolnego czasu :eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana]Ale proponuje z tym spacerem poczekać jeszcze z tydzień :cool3:.[/FONT] Quote
IrishDevils Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [FONT=Calibri][FONT=Arial Black][FONT=Verdana]Kożystając z wolnego dnia postanowiłam pobawic się w fotografa :evil_lol:. I o to, to co mi wyszło ;):[/FONT] [/FONT][/FONT] Quote
Darianna Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jakie piękne portreciki :D języczek w kropki wymiata :D widać że Ci się nudzi na chorobowym ;) Quote
kinnia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wiem,wiem:d Ale ja właśnie myślałam jakoś za tydzień lub 2:cool3: Quote
kinnia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='shadow9'][FONT=Calibri][FONT=Arial Black][FONT=Verdana]Kożystając z wolnego dnia postanowiłam pobawic się w fotografa :evil_lol:. I o to, to co mi wyszło ;):[/FONT] [/FONT][/FONT] Mina męczennika:D ta ściana jak by pod kolor Neola robiona:D Quote
Zuza i Noddy Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Prześliczne zdjecia, a model-pełen profesjonalizm :loveu: Quote
McDzik Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja myślałam, że Neoś od małego tak wymiatał na wystawach :) No to teraz będzie miał chłopak przerwę od wystaw, Arnoldo po Kielcach będzie miał 3 miesiące wolnego :lol: A sesja piękna, czyżby lekki powiew wiatraku na klatę? :evil_lol: Quote
FLY Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Bardzo mi sie podobaja seterki (chociaż sama mam goldy), a ten Twój to w ogole bossski jest:loveu: Już od jakiegos czasu odwiedzam tą galerie ale pierwszy raz sie postanowilam wpisac;) Naprawde prześliczny pies;) No i gratulujemy wyników na wystawach.. W Poznaniu chyba was widzialam na zywo;) Mój chłopak wziął niedawno młodego rudzielca i zaczynam mu strasznie zazdroscić..szkoda ze narazie nie mam warunkow na kolejnego pieska;( Pozdrawiam:) Quote
IrishDevils Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Bardzo się ciesze, że zdjęcia i model się podobają :eviltong:. Ciąg dalszy sesji ;): Quote
Darianna Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Oleńko! Dwa pytania: 1. Jakim aparatem pstrykasz? 2. Czemu u licha ciężkiego nie bierzesz go na wystawy??? :mad: A na Neosia mogę się patrzeć i patrzeć... nawet ze świadomością, że być przeze mnie mizianym nie lubi :diabloti: Quote
IrishDevils Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Na dzisiaj starczy :cool1:. Quote
Zuza i Noddy Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Neol jest po prostu urodzonym modelem, napatrzeć się na niego nie można :loveu: Quote
Darianna Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: http://img91.imageshack.us/img91/1576/dsc00157q.jpg padłam, leżę, szybko nie wstanę.... Quote
IrishDevils Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Darianna']Oleńko! Dwa pytania: 1. Jakim aparatem pstrykasz? 2. Czemu u licha ciężkiego nie bierzesz go na wystawy??? :mad: A na Neosia mogę się patrzeć i patrzeć... nawet ze świadomością, że być przeze mnie mizianym nie lubi :diabloti: 1. sony alfa 350 ;) 2. [FONT=Verdana]Nie biorę bo aparat jest pilnie strzeżony przez mojego ojca żeby sie nie zepsuł :cool1:. Dzisiaj dostałam pozwolenie na częstsze używanie go ;). A jak jadę na wystawy to i tak nie bardzo mam jak robić zdjęcia kiedy jestem na ringu :eviltong:.[/FONT] Quote
Darianna Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 też fakt, jesteś dość eksploatowana przez właścicieli seterów, że tak powiem, khem, khem... ;) Quote
konikowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='shadow9'] http://img91.imageshack.us/img91/1576/dsc00157q.jpg To jest najlepsze:grin::thumbs::cool2: Quote
IrishDevils Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 konikowa napisał(a):To jest najlepsze:grin::thumbs::cool2: Chciałam żeby miał przynajmniej jedno śmieszne zdjęcie :eviltong:... a on jak na złość dalej dostojny i powarzny :angryy:. Quote
konikowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 E tam poważny, ja tam widzę, że robi śmieszną minę:D Quote
IrishDevils Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Specjalnie dla Ani trochę się skompromitujemy i wstawie zdjęcia z naszej pierwszej wystawy :evil_lol::evil_lol:. Zmienilismy się troche :cool3::cool3:? Quote
Recommended Posts