IrishDevils Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [FONT=Verdana]Wyniki i tak już wszyscy znają, ale się pochwalę :eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana]Weekend we Wrocławiu był jak najbardziej na TAK.![/FONT] [FONT=Verdana]Moja ulubiona suczka Gipsy Gentle Girl z Arislandu wystawiana i przygotowywana przeze mnie ocena doskonała 1/4 CWC :loveu:.[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Zdjęcia by Dave (s24)[/FONT] Quote
IrishDevils Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [FONT=Verdana]O Brandulcu nie zapomniałam :cool3:.[/FONT] [FONT=Verdana]Przedstawiam żywą kule energii - Neiven AMOR'S ARROW ex1, zw.mł, NJwR, BOG junior :evil_lol::evil_lol:![/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
IrishDevils Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [FONT=Verdana]Szperając w komputerze znalazłam bardzo fajne zdjęcie :eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] Czas nadrobić zaległości. Światówka, światówka i po światówce. Ale to szybko zleciało. Wróciliśmy z Bratislavy bardzo zadowoleni:loveu:. W sobotę rudzielec w stawce 5 psów w klasie użytkowej stanął na drugiej lokacie i otrzymał wniosek res.CAC! Za to w niedziele na światówce zrobił mi niespodziankę gdzie w stawce 13psów w użytkach znowu był drugi i otrzymał kolejny wniosek res.CAC :multi:. Zdjęcia wkrótce :razz:.[/FONT] Quote
Darianna Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No proszę, arystokracja na foteliku :D Gdzie to taką sesję można zrobić? Gratuluje wyników i do zobaczenia jutro :) Quote
Zuza i Noddy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Prześliczne zdjęcie, Neo idealnie pasuje do takiego wystroju, prawdziwy arystokrata :loveu: I ogromne gratulacje za występ w Bratysławie :multi: Quote
IrishDevils Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [FONT=Verdana]Dziękujemy za gratki :loveu:. Zdjęcie robiliśmy rok temu w Budapeszcie. Przy okazji europejskiej wystawy było specjalne stoisko, gdzie można było je zrobić na tle różnych wystrojów. Ale ten faktycznie do księcia pasuje najbardziej ;).[/FONT] Quote
konikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Serdecznie gratulujemy!! Jednak supełki na ogonku Ginger i Yogiego się przydały;) A zdjęcie normalnie jak z bajki:D Neo idealnie się wpasował;) Czekamy na zdjęcia z wystawy:D Quote
kinnia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='shadow9'] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] To fotkę kocham:loveu::loveu::loveu: Ten wystrój, to miejsce na tronie....wszystko idealnie...no i oczywiscie 'mój' Neol:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='shadow9'][FONT=Verdana]Szperając w komputerze znalazłam bardzo fajne zdjęcie :eviltong:.[/FONT] http://img340.imageshack.us/i/skanuj0020011.png [FONT=Verdana] Czas nadrobić zaległości. Światówka, światówka i po światówce. Ale to szybko zleciało. Wróciliśmy z Bratislavybardzo zadowoleni:loveu:. W sobotę rudzielec w stawce 5 psów w klasie użytkowej stanął na drugiej lokacie i otrzymał wniosek res.CAC! Za to w niedziele na światówce zrobił mi niespodziankę gdzie w stawce 13psów w użytkach znowu był drugi i otrzymał kolejny wniosek res.CAC :multi:. Zdjęcia wkrótce :razz:.[/FONT] [quote name='shadow9'][FONT=Verdana]Dziękujemy za gratki :loveu:. Zdjęcie robiliśmy rok temu w Budapeszcie. Przy okazji europejskiej wystawy było specjalne stoisko, gdzie można było je zrobić na tle różnych wystrojów. Ale ten faktycznie do księcia pasuje najbardziej ;).[/FONT] Ja też wtedy w Budapeszcie robiłam mojemu rudemu fotke na tym stoisku tylko z innym wystrojem (byla jeszcze wersja z widokiem na Budapeszt nocą z jednym z mostów) Mój wyglada strasznie z ta miną http://legawce.com/photo.php?photo_id=1013 Gratulacje owocnego wypadu do Bratysławy.:multi: Quote
McDzik Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 W tym wątku chyba się zagratulujemy na smierc kiedyś wszyscy :loveu: A to foto z Budapesztu prze-boskie, scenerwia pasuje do setera jak ulał :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 To jak już tak przy tym gratulowaniu jesteśmy. JESZCZE RAZ GRATULACJE ZA ZW. DNIA W JH W ZABRZU :multi: Quote
Darianna Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dołączam się do gratulacji :) Puchar imponujący :) Quote
IrishDevils Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [FONT=Verdana]Dziękujemy za te liczne gratulacje :eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana]No to po kolei z fotkami. Najpierw światówka [/FONT];). Na rękach u mamusi :eviltong:. Quote
IrishDevils Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Moja łepetynka :evil_lol: W ruchu by Dave (s24) Quote
konikowa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='shadow9'][FONT=Verdana]Dziękujemy za te liczne gratulacje :eviltong:.[/FONT] [FONT=Verdana]No to po kolei z fotkami. Najpierw światówka [/FONT];). http://img340.imageshack.us/img340/3295/img9181t2.jpg GRATULUJEMY!!!:multi: A to zdjęcie mnie po prostu rozczuliło:loveu: Ślicznie razem wyglądacie i jakie szczęście od Was bije:loveu: Quote
IrishDevils Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 konikowa napisał(a): ... jakie szczęście od Was bije:loveu: Hihihi, szczególnie od Neola :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Darianna Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jakie wymiary ma Twoja klateczka dla Neo? Ta wystawowa? I czy starczy mi taka, żeby zamknąć tam wygodnie dwa rudzielce? :diabloti: Quote
kinnia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 w tej Oli klatce dwa rudzielce siedziały:P Quote
IrishDevils Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ja tą swoją klatke kupowałam pod dwa psy i spokojnie starczy ;). TRANSPORTER DLA PSA XXXL! 90X65X65!! P01 (778172826) - Aukcje internetowe Allegro to jest link do dokładnie tej klatki, którą mam. Quote
IrishDevils Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Za tydzień już wystawa w Poznaniu, więc wykorzystalismy wolne popołudnie i tate do zrobienia sesji zdjeciowej :eviltong:. Oto kilka najładniejszych ;): "] "] "] "] "] Quote
Darianna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 pięknie, nie to co moje dwa nieokrzesańce ;) Quote
IrishDevils Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Moje ulubione :loveu: Tyle ;). Quote
Recommended Posts