Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J.G napisał(a):
Super Neutralko:multi:ale z tego co tu widzę to będzie nas bardzo mało:placz:

Powracając do "NAS" to mnie chodziło o tą wypowiedż a nie cytat z wypowiedzi Beaty.

Posted

Neutralka napisał(a):
Powracając do "NAS" to mnie chodziło o tą wypowiedż a nie cytat z wypowiedzi Beaty.

A to cię nie zrozumiałem Neutralko,przepraszam bardzo serdecznie.:loveu:

Posted

Karma napisał(a):
Gratulacje dla zwyciezców .Ubolewam ,ze moja cięzka choroba uniemozliwła mi uczestnictwo w Katowikiej wystawie .
Szkoda ,ze nie miałam mozliwosci ponania Maggie osobiście .szkoda ,ze nie zobaczyłam tej wystawy no i oczywiscie szkoda pieniędzy za opłaconych za udział 3 psów.
:-(

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Posted

Gratulacje dla zwyciezców .Ubolewam ,ze moja cięzka choroba uniemozliwła mi uczestnictwo w Katowikiej wystawie .
Szkoda ,ze nie miałam mozliwosci ponania Maggie osobiście .szkoda ,ze nie zobaczyłam tej wystawy no i oczywiscie szkoda pieniędzy za opłaconych za udział 3 psów.
:-(

Posted

Filonku,

Podziwiam Cię, że potrafisz wyszukać ciekawe wiadomości, zdjęcia i filmy i umożliwić nam zapoznanie się z nimi. Brawo dla Ciebie.... dla zwycięzców oczywiście także.

Posted

Link do zdjęć z finałów dostałam od Beaty.

Więcej zdjęć pomeranianów postaram się dostarczyć później.

Staram się znaleźć zdjęcia i ogarniać całość bo to lubię i interesuje się tym jak niczym innym. Poza tym prowadzę "prywatny" zbiór z wynikami i zdjęciami, żeby można było potem przekazać go "ku potomności" innym pomeraniarzom :)

Posted

Neutralka napisał(a):
Filonku,

Podziwiam Cię, że potrafisz wyszukać ciekawe wiadomości, zdjęcia i filmy i umożliwić nam zapoznanie się z nimi. Brawo dla Ciebie.... dla zwycięzców oczywiście także.

Neutralko,zgadzam się z Tobą,jak to dobrze ,że mamy Filonka na forum .
Gdyby nie Filonek ........
Bravo i dzięki Filonku :buzi:

Posted

nie chwalcie mnie tak mocno bo spuchnę z dumy....

dzisiaj po powrocie do domu postaram się wstawić zdjęcia z wystawy. Dostałam je od "dobrego duszka" - Bogusi ( hodowla pomeranianów - Bobrolandia). Więc w gruncie rzeczy to jej się należą podziękowania.

Pozdrawiam i miło mi jest podzielić się informacjami jakie znajduję w internecie

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):

a puchnij ile wlezie, z dumy to jeszcze nie takie szkodliwe;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):

dzisiaj po powrocie do domu postaram się wstawić zdjęcia z wystawy. Dostałam je od "dobrego duszka" - Bogusi ( hodowla pomeranianów - Bobrolandia). Więc w gruncie rzeczy to jej się należą podziękowania.

Pozdrawiam i miło mi jest podzielić się informacjami jakie znajduję w internecie

Rewelacyjna wiadomość z niecierpliwością będę czekał na zdjęcia.:loveu:

Posted

Hallo,

nareszcie jestesmy w Domu.Ja jeszcze jestem pod wrazeniem,w dniu Wystawy urodzila sie moja Wnusia i Tiffany wygrala mocna stawke w Mlodziezy.
Ciesze sie ze spotkania z Neutralka,ale tez bardzo szkoda ,ze nie udalo mi sie Urszuli poznac.Zycze w tym miejscu szybkiego powrotu do Zdrowia.

jako ze bylam sama na Wystawie,nie mam ladnych Zdjec,ale pare moge pokazac

Posted

W imieniu Beaty :

Megi gratulacje z okazji zostania babcią!!Cieszę się,że mogłam zobaczyc tyle pięknych pomeranianów na katowickiej wystawie.Uli życzę powrotu do zdrowia,a Filonkowi dziękuję za kopiowanie moich wieści i wklejanie ich na dogomanie.

i coś ode mnie: Magi dzięki za fotki - i gratuluje super wnuczki

Posted

czy mnie komputer nie myli? zjawiło się to pół czekoladowego psa? widzaiałam jakiegoś w czarne laty i ciapki ma nogach ale byly dwa łaciate. prawda? ja nie wierzę swojemu komputerowi do końca w to co pokazuje na ekranie. czy wyrósł na małego czy zatrzymał się w mini? neutralko. kiedyś wstawiał ktoś foty na forum tuż po ich przybyciu. można by je wstawić na moim wątku z czekoladką? z opisem jakimś lub te co tu się znalało z opisem na której to wystawie?