Guciek Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 na gazety mnie nie sta :lol: ;) www.tvp.pl ;) Quote
bogula Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 I roli strachu w naszych relacjach ze zwierzętami oswojonymi i "dzikimi"... Ciekawe, kiedy będzie o terierach (najlepiej walijskich) :D ? Quote
scrappy-doo Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 http://www.poznan.tvp.pl/_internet/Podaj_lape/_LAPA.htm Quote
bachar Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Drobne uściślenie: program emitowany jest w poznańskiej "3" (tv regionalna) i w związku z tym na ogólnokrajowej próżno go szukać. Quote
bogula Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Hhmmm...może by tak ponaciskać TV regionalną, aby i ten program puściła na całą Polskę przez tzw. PW(pasmo wspólne)? Może "zaatakujemy" szefa TVreg. mailami? Pozdro! :D Nie mam @ do TV , proszę--zamieście tutaj i ....DAMY RADĘ :D Quote
Olund Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 scrappy-doo dzieki za linka :D czy to wszystkie programy które były juz w TV? Tylko jakośc filmików mogła byc nieco lepsza :( Quote
scrappy-doo Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Jakość niestety słaba...nie da sie ogladac na pelnym ekranie.Nie wiem czy to wszystkie odcinki bo ciagle zmienia sie dzien i godzina programu wiec juz sie pogubiłam ,ale mam nadzieje,ze w piatek uda mi sie obejrzec :) Pozdr Quote
Recommended Posts