anetta Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Wow, ale fajnie :P A teraz klops, juz przestali nadawac...myslalam ze zaprzestali bo Swieta, Nowy rok byly....a tu klops...dzis nie bylo :( Quote
PALATINA Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Ja jednak mam wielką nadzieję, że to tylko jakaś przerwa na dorobienie nowych odcinków lub cos w tym stylu..... Quote
Gidget Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 czas audycji: 15 minut emisja w piątek g. 17.0 powtórka poniedziałek g. 8.10 to pisze na stronie: http://www.poznan.tvp.pl/_internet/Podaj_lape/_LAPA.htm ;) Quote
JustynaJK Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 ooooooo,ale znawu głupie godziny,lecz zawsze można sobie nagrać i obejrzeć w dogodnym czasie Quote
Kati Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 czy ktoś oglądał wczoraj powtórke na TV Polonia, bo ja czekam na ten odcinek o terierach typu bull, ale oczywiście musiałam przegapić. :x Quote
Guciek Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 a zamiast w soboty tego programu jest "Zwierzowiec" ;) Quote
asher Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Gucio napisał(a):a zamiast w soboty tego programu jest "Zwierzowiec" ;) taaa, a w "Zwierzowcu" jakas baaardzo madra pani mowi np. ze bulterier nie nadaje sie do mieszkania w bloku (no, chyba, ze mini) :evilbat: :roll: Quote
Guciek Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 ta babkaco to prowadzi to Dorota Surmińskaten słynny wet... :roll: Quote
bachar Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Takkkkkkk i mówi, że psów się nie kąpie bo dostają parchów i umierają. Quote
Iwona. Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Dorota Sumińska prowadzi audycję radiową na TOK FM :roll: Quote
asher Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='bachar']Takkkkkkk i mówi, że psów się nie kąpie bo dostają parchów i umierają. :o :o :o bachar, czy to doslowny cytat? :lol: Iwona i Gucia a kiedy jest ta audycja na Tok FM? i czy Pani Weterynarz takie same zlote mysli tam wyraza, jak w programie tv? :wink: Quote
Iwona. Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Głowy nie dam sobie uciać, ale chyba w niedzielę są te audycje, takich psów się nie kąpie bo dostają parchów i umierają. tekstów jeszcze nie słyszłam :wink: sprawdziłam Niedzela 13:05-15:00, prowadząca dr Dorota Sumińska Dwie godziny dla właścicieli czworonogów, a także dla miłośników tych "co latają i pełzają". Jakie są zwyczaje zwierząt, jak z nimi postępować i jak się opiekować - o tym wszystkim mówi dr Dorota Sumińska - weterynarz. W drugiej godzinie gość odpowiada na pytania słuchaczy dotyczące ich podopiecznych. Quote
bachar Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Cytat prawie dosłowny. Trudno jest mi teraz dokładnie przytoczyć słowa, ale sprawa dotyczyła berneńczyka (suczki). Miała problemy skórne, co jakiś czas zwłaszcza latem pojawiała się swędząca wysypka. Właściciel chciał dowiedzieć się, czy to może być alergia. I od razu padło pytanie o częstotliwość kąpieli. Gdy padła odpowiedź, że 1-3 razy na kwartał (najwyżej raz na miesiąc)- właściciel usłyszał: to niech się pan cieszy, że pies jeszcze żyje. Skóra i sierść po kąpieli zostaje pozbawiona wszelkiej ochrony i momentalnie wszystkie wirusy i bakterie dostają się do organizmu psa. Na dalsze drążenie tematu o super jakości kosmetykach psich padła odpowiedź w stylu, że niewiele różnią się pod tym względem od ludzkich i tak samo uszkadzają strukturę skóry. Od razu miałam wizję złotych młoteczków i kowadełek do wiadomych celów w zamierzchłych czasach. Quote
Basenji Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Czy ktoś widział ten program w piątek w TV? Ja niestety przegapiłem, a w telegazecie go nie było. Zdrówko 8) Quote
Kati Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Mnie się dzisiaj udało obejrzeć odcinep "podaj Lapę" o terierach typu bull na tv polonia. :P Quote
Marca_Besi Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Ja też oglądałam, a wcześniej było o rasach "północnych". Quote
Mek Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Gucio napisał(a):czy to jest na tvp1 o godzinie 17.00??? dobre :D o tej porze od wiek wieków idzie teleexpres :) Quote
Guciek Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 8) :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Od kilku tygodni regularnie oglądałam teleexpres :lol: :lol: :lol: :lol: I czekałam..czekałam... :lol: 8) 8) 8) PIRDOŁY GÓRĄ :lol: :lol: :lol: Quote
Guciek Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 czas audycji: 15 minut emisja w piątek g. 17.0 powtórka poniedziałek g. 8.10 cholera jasna to na tvp1 nie ma? :-? :cry: Quote
Mek Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 bywa bywa ale róznie na zmiane z zwierzowiec. sobota ok godziny 10.50. Należy kupic program telewizyjny i tam piszą dokładnie :) Quote
Recommended Posts