Olund Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 To ja tez od najblizszej soboty bede polowac :wink: Quote
scrappy-doo Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Co było w dzisiejszym Podaj łape ? bo oczywiscie przespałam... Quote
Kati Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Co było w dzisiejszym Podaj łape ? bo oczywiscie przespałam... No właśnie, co było? Ja nie widziałam, bo w pracy byłam, a na powtórkę nie zdązyłam wrócić. :x Quote
nice_girl Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Dzisiaj była przedstawiona duńska kynologia- ich rodzime rasy. Ten program jest naprawdę fajny, szkoda tylko, że tak krótki. :( Quote
Fair_Play Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 To moze ja wam zdradze co bedzie w nastepnym odcinku :wink: w piatek nagrywalismy z naszym stadkiem husky'ch, znajomymi z malamutami i grenlandem i oczywiscie panem Adamem Kochanowskim odcinek poswiecony psom ras polnocnych :D Najpierw u nas na wybiegu, a nastepnie w lesie na treningu, takze serdecznie zapraszam do ogladania "Podaj lape" w sobote 18.12 :) Quote
Kati Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Fajnie wiedzieć, co będzie za tydzień. Ja zrobię wszystko, żeby zdązyć na program. :D Quote
Guciek Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Fajne te Blohomer czy jak to sie pisze :lol: i te małe też :D Mi sie podobały te Duńskie schroniska... :roll: stan w Polsce nieosiągalny...... :( Quote
Fair_Play Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Fair Ty tez bedziesz?? nio, jak mnie nie wytna to bede :wink: Quote
JustynaJK Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 ja widziałam w pracy,tak o broholmerach było.Te duńskie to poezja... Quote
nice_girl Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Oglądnęłam dzisiejszy program. Fair_paly, śliczne masz psiaki. :D Zostały krótko pokazane inne psy z V grupy. Jako akita inu został pokazany DJP- wstyd. :-? Quote
Marca_Besi Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ja oczywiście przegapiłam. Kiedy mi się przypomniało, że ma dziś być była już 12 :( . Quote
Kati Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ja rano byłam w pracy i naszykowałam sie na popołudniową powturkę. Nawet skróciłam spacer z psem, żeby zdązyć, a tu takie zaskoczenie. Powtórki są z 2 tygodniowym opóźnieniem. :evilbat: Quote
Matagi Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Oglądnęłam dzisiejszy program. Fair_paly, śliczne masz psiaki. :D Zostały krótko pokazane inne psy z V grupy. Jako akita inu został pokazany DJP- wstyd. :-? Justynka!!! Masz rację,pokazali DJP jako akita,nie raczyli powiedzieć,że jest to materiał archiwalny z 1997 roku/tak jak i zawody/ ,jeszcze przed podziałem na akita i DJP / podział był w 1999roku /.DJP tak sie nadaja do zaprzęgu jak.....maltańczyk do stróżowania :( :( :( :( :( Quote
Fair_Play Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 nie raczyli powiedzieć,że jest to materiał archiwalny z 1997 roku Roku nie podali, ale bylo napisane ze akita- DJP to material archiwalny DJP tak sie nadaja do zaprzęgu jak.....maltańczyk do stróżowania A ja znam DJP, ktory biega w zaprzegu :D Quote
Matagi Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 nie raczyli powiedzieć,że jest to materiał archiwalny z 1997 roku Roku nie podali, ale bylo napisane ze akita- DJP to material archiwalny DJP tak sie nadaja do zaprzęgu jak.....maltańczyk do stróżowania A ja znam DJP, ktory biega w zaprzegu :D Znaczy się,że ja ślepa komenda :wink: :wink: :wink: Oj,akitę też znam ,która biega :P Ale złóż zaprzęg z samych DJP :wink: i namów je do biegu i ciągnięcia :wink: i wytłumacz im,że tłuc sie nie należy :wink: :P :P :P Chyba i akita i DJP mają inne "zainteresowania" od haszczaków,mamutów itp. :P :P :P Quote
JustynaJK Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 może obejrzę powtórkę za 2 tyg jak nie zapomnę a swoją drogą jak to był materiał z 1997 r to uważam powinno być nadmienione program ma 15min i chyba nietrudno o reportaż jakiś nie dinozaurowy..... Quote
coztego Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 A Wasze psy oglądają ten program?! Kreska uwielbia! 8) Nie odrywa wzroku od telewizora, ostatni odcinek o zaprzęgowcach i bullowatych bardzo jej się podobał :lol: Jest prześmieszna, kiedy się tak wpatruje w TV. :D Quote
Kati Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Raptus zawsze śpi przy telewizorze, ale jak sie program zaczya i słyszy szczekające psy to się budzi i się zastanawia co się dzieje. :wink: Quote
anushka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 kiedy następny odcinek???wogólenie oglądam tv i nie wiedziałam,że taki program nadają :oops: :lol: Quote
JustynaJK Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 jutro niestety nie ma ,chyba z okazji N.Roku Quote
nice_girl Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Tutaj znajduje się kilka poparzednich odcinków. :wink: Quote
JustynaJK Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Super! Qzięki za link.Nie wiedziałam,że jest skrót w necie. :D :D :D Quote
Recommended Posts