aga 2 Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 A dzisiaj pokazywali mojego Widelca :angel: :angel: :angel: I kawałek nogi jego pańci, czyli mnie, i rekę Dzurgi :D Pokazywali a'propo wystawy w Poznaniu wlaśnie i obcinania/nie obcinania ogonów. Quote
PALATINA Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 A ja oczywiście zapomniałam!!! :evil: Nawet moja mlodsza siostrzyczka oglądała (podobały jej się rotki z ogonkami :lol: ), a ja dupa zapomniałam! Hmmm.... A więc kiedy są powtórki??? :evilbat: Quote
Kati Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 :shocked!: To dzisiaj też były " 4 łapy". Myślałam, że to jest co dwa tygodnie :hmmmm: Ze też nie zajżałam do gazety. :x Więc kiedy będzie powtórka? :evilbat: Quote
Iwona. Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 A dzisiaj pokazywali mojego Widelca :angel: :angel: :angel: I kawałek nogi jego pańci, czyli mnie, i rekę Dzurgi :D Pokazywali a'propo wystawy w Poznaniu wlaśnie i obcinania/nie obcinania ogonów. Oglądając program tak się właśnie zastanawiałam Widelec nie Widelec, noga Agi, a może kogoś innego. A jednak... :D Quote
aga 2 Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Oglądając program tak się właśnie zastanawiałam Widelec nie Widelec, noga Agi, a może kogoś innego. A jednak... :D Ha! Bo ja i moje psy to medialne bestie :wink: a najbardziej to Matylda, która brała udział w dwóch "poważnych przedsięwzięciach" telewizyjnych, a ja tak na dokładke. W pierwszym programie wystawał mi z kieszeni spodni taki seksowny woreczek na łapówki :oops: Koszmar :roll: Quote
Matagi Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ja nie zapominam :lol: na amen :wink: ,czasami mi się przypomina i wtedy nastawiam magnetowid... :wink: :wink: :wink: Quote
JustynaJK Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 lepiej nastawię video juz dziś skoro jeszcze pamiętam Quote
Kati Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 ja sobie właśnie przypomniała, ale nie wiem czy obejrzę, bo jadę na zakupy. Więc muszę pamiętać szybko wszystko kupić i do domu, albo pojadę po progranie. :) Quote
Kati Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 :evil: a ja dzisiaj nie widziałam. chciałam obejrzeć powtórkę, ale jej nie było. :evil: Quote
Guciek Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 cholera jasna znowu zapomniałam :evil: Quote
Matagi Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Pan Kochanowski sędzia nie jest.Napisał jakąś książkę,ale tytułu nie pamiętam.Co do jego dziennikarstwa nie wiem.Pamiętam ,że kocha mopsy,hodował je kiedyś... :P Quote
Kati Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Książka p. Kochanowskiego to "Podaj łapę" (chyba :wink: ). Niestety bardzo trudno ją dostać. Quote
JustynaJK Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 A ja sobie nagrałam i oglądnęłam wieczorkiem! Ksiazka Pana Kochanowskiego jest gona polecenia.Napewno jest gdzieś do kupienia,trzeba poszperać.Jest to w miarę nowa pozycja. Quote
Himka Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Książka p. Kochanowskiego to "Podaj łapę" (chyba :wink: ). Niestety bardzo trudno ją dostać. Wcale nie tak trudno :wink: . Ja jakiś czas temu wypożyczyłam tą książkę w bibliotece miejsciej w moim mieście :) (oczywiście już ją oddałam :lol: ) Quote
Kati Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 U mnie w bibliotece nie ma, ale spróbuję poszukać w jakiejś większej bibliotece. :wink: Quote
weridiana Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 recenzje ksiazki byly bardzo kiepskie, jesli mowimyy o tej ksiazce sprzed 2-3 lat ale nie moge uwierzyc ze znowu bedzie ten program :) obym trafila na jeden jak bede w pl :) a ja pamietam te stare programy, choc bylam malym dzieckiem... szkoda ze tak pozno telewizja sie obudzila, a pan kochanowski pozbieral sie do kupy, ale coz NARESZCIE :) Quote
Iwona. Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Tak ja oglądałam :wink: Było o chartach polskich. Quote
JustynaJK Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 też oglądałam, i nie mogę pojąć czemu tak krótko???? Pewnie nie tak szybko jeśli wogóle program zmieni czas trwania Quote
Kati Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ja tym razem nie zapomniałam :D było też o welsh corgi. Quote
JustynaJK Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 tak tak,zgadza się,szkoda tylko ,ze z 1 hodowli.. Quote
nice_girl Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 tak tak,zgadza się,szkoda tylko ,ze z 1 hodowli.. Bardzo szkoda. A autorzy programu, dzięki temu, ze pokazali tę sukę cardigan, zrobili-moim zdaniem- antyreklamę rasy :-? Quote
Kati Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 tak tak,zgadza się,szkoda tylko ,ze z 1 hodowli.. Bardzo szkoda. A autorzy programu, dzięki temu, ze pokazali tę sukę cardigan, zrobili-moim zdaniem- antyreklamę rasy :-? Dlaczego antyreklame? :o Quote
Recommended Posts