Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dzisiaj pokazywali mojego Widelca :angel: :angel: :angel: I kawałek nogi jego pańci, czyli mnie, i rekę Dzurgi :D Pokazywali a'propo wystawy w Poznaniu wlaśnie i obcinania/nie obcinania ogonów.

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja oczywiście zapomniałam!!! :evil:

Nawet moja mlodsza siostrzyczka oglądała (podobały jej się rotki z ogonkami :lol: ), a ja dupa zapomniałam!

Hmmm.... A więc kiedy są powtórki??? :evilbat:

Posted

:shocked!: To dzisiaj też były " 4 łapy". Myślałam, że to jest co dwa tygodnie :hmmmm: Ze też nie zajżałam do gazety. :x

Więc kiedy będzie powtórka? :evilbat:

Posted
A dzisiaj pokazywali mojego Widelca :angel: :angel: :angel: I kawałek nogi jego pańci, czyli mnie, i rekę Dzurgi :D Pokazywali a'propo wystawy w Poznaniu wlaśnie i obcinania/nie obcinania ogonów.

Oglądając program tak się właśnie zastanawiałam Widelec nie Widelec, noga Agi, a może kogoś innego. A jednak... :D

Posted

Oglądając program tak się właśnie zastanawiałam Widelec nie Widelec, noga Agi, a może kogoś innego. A jednak... :D

Ha! Bo ja i moje psy to medialne bestie :wink: a najbardziej to Matylda, która brała udział w dwóch "poważnych przedsięwzięciach" telewizyjnych, a ja tak na dokładke. W pierwszym programie wystawał mi z kieszeni spodni taki seksowny woreczek na łapówki :oops: Koszmar :roll:

Posted

ja sobie właśnie przypomniała, ale nie wiem czy obejrzę, bo jadę na zakupy. Więc muszę pamiętać szybko wszystko kupić i do domu, albo pojadę po progranie. :)

Posted

Pan Kochanowski sędzia nie jest.Napisał jakąś książkę,ale tytułu nie pamiętam.Co do jego dziennikarstwa nie wiem.Pamiętam ,że kocha mopsy,hodował je kiedyś... :P

Posted
Książka p. Kochanowskiego to "Podaj łapę" (chyba :wink: ). Niestety bardzo trudno ją dostać.

Wcale nie tak trudno :wink: . Ja jakiś czas temu wypożyczyłam tą książkę w bibliotece miejsciej w moim mieście :) (oczywiście już ją oddałam :lol: )

Posted

recenzje ksiazki byly bardzo kiepskie, jesli mowimyy o tej ksiazce sprzed 2-3 lat

ale nie moge uwierzyc ze znowu bedzie ten program :)

obym trafila na jeden jak bede w pl :)

a ja pamietam te stare programy, choc bylam malym dzieckiem...

szkoda ze tak pozno telewizja sie obudzila, a pan kochanowski pozbieral sie do kupy, ale coz NARESZCIE :)

Posted
tak tak,zgadza się,szkoda tylko ,ze z 1 hodowli..

Bardzo szkoda. A autorzy programu, dzięki temu, ze pokazali tę sukę cardigan, zrobili-moim zdaniem- antyreklamę rasy :-?

Dlaczego antyreklame? :o