togaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nowi państwo to szczęściarze ! Trafił im sie świetny psiaczek......Myślę że to docenią! Quote
Onaa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Bardzo się cieszę, że Fifi znalazł wreszcie swój domek i , że jest w nim szczęśliwy :lol:. Życzę mu aby zawsze był już kochany i radosny !!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 no Fifi jest baardzo radosny i starsznie kochany, wczoraj byłam w odwiedzianach:cool3::cool3: nie dał mi nic zjeść tylko zaczepiał mnie lapą, zebym mu cos zostawiła:evil_lol::evil_lol: oczywiście cała kanapa Jego... na żywo jest znacznie ładniejszy niz na zdjeciach i strasznie kochany....a jak pilnuje domu i szczeka na inne psy:diabloti: myslalby kto ze to taki pies obronny;) Quote
togaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jak miło sie to czyta !!! Zwłaszcza że Fifi taki doceniony! Pozdrawiamy nowych Państwa serdecznie i Fifulka kochanego. A jego miejsce u p.Irenki zajął 10-cio letni Drops....Może i Dropsowi sie z domkiem poszczęści... Quote
Recommended Posts