Onaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 To u której z Was jest piesek ? bo ja myślałam że u Bubu? Quote
togaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jest u p.Irenki ktora tez ma Reksia z mojego banerka... Quote
peate Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Fifi, kiedy w końcu przyjdzie pora na Ciebie ? :-( Quote
togaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Widzialam Fifulka dwa dni temu... Pierwszy mnie dostrzegł i radośnie dobiegł do płotu machając ogonkiem..... Ale zaraz za nim nadbiegła reszta gadów Irenki i Fifulek musiał umykać, by go nie stratowały...;) Quote
peate Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Fifi przypomina się wszystkim, bo coś tu straszna cisza u malucha zapadła :-( Quote
saba210@op.pl Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ale fajowy :loveu:;) ....Fifi na 1-szą!!!! Quote
togaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Fifi naprawde jest super...!!! Wielka szkoda że nikt go jeszce nie dostrzegł... Quote
Onaa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 "Kolorowych jajeczek, Wacianych owieczek, Rozkicanych króliczków, Pyszności w koszyczku! A przede wszystkim Udanego uciekania W dniu "wielkiego lania" Quote
togaa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Niby Fifulkowi jest dobrze, bo wszystkie psy Irenki maja jak w raju ... Ale własny domek maleństwu bardzo by sie przydał.. Czemu nikt nie chce bezproblemowego, słodkiego malucha? Quote
peate Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 a może by tak ktoś Fifikowi banerek zrobił, może wtedy maluch miałby większe szanse :roll: Quote
togaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Pinczerka robi śliczne, ale ma inne priotytety- niestety....! Rozumiemy i poczekamy...;) Quote
_bubu_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 być może banerek niedługo nie będzie juz potrzebny bo Fifulek siedzi na walizkach :cool3: Ale nie zapeszajmy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale kciuki za maleństwo potrzebne. Quote
togaa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 No nie żartuj bubu...??? Czemu ja o niczym nie wiem???:mad: Zaraz dzwonie do Irenki..... Quote
peate Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 no to w takim razie ciiiiii ..... no i kciuki zaciskam z całych sił :thumbs: a kiedy będzie wiadomo coś konkretnego? Quote
_bubu_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 No i Fifi Piórko już w nowym domku :multi: Dzielnie pożegnał się z Panią Irenką, rozstanie na pewno nie było łatwe ale psiak trafił w dobre ręce. Bezstresowo się rozgościł , przywitał z nową Panią, pozwiedzał zakamarki w domu i ogrodzie . Obszczekał też psa sąsiadującego za płotem - a co? niech wie że teraz Fifi tu mieszka :evil_lol: Cały czas pędził jak błyskawica - to tu to tam. Wszystkie zdjęcia mam rozmazane więc pozniej wrzucę coś nieostrego ;) mam nadzieję że szybciutko się zadomowi i bedzie szczęśliwy :loveu: Fifi znalazł domek przez wątek założony przez Lu Gosiak i Dogo07 wrzuciła tam naszego psiaczka. Fifi dziękuje wszystkim ciotkom za domek :loveu: Quote
peate Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ale świetna wiadomość :sweetCyb: na reszcie się maluszek doczekał :multi: wszystkiego najlepszego w nowym domku Fifiku Ci życzę :loveu: no i na te fotki z niecierpliwością czekam ... :sweetCyb: Quote
_bubu_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Fifi przespał grzecznie noc ze swoją Panią w łóżku :p chodzi za nią krok w krok , przychodzi na wołanie. Wszystko na dobrej drodze :) Quote
togaa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ale tempo.... Zaledwie wczoraj sie poznali i zaraz do łóżka????;) bubu, zdjęcia obiecałas rozmazane..... Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 togaa napisał(a): bubu, zdjęcia obiecałas rozmazane..... no własnie bubu nie wykrecisz sie, ja tez czekam na zdjecia;) domek super, znam od lat:multi: ciesze sie, że psiak tak fajnie trafił Quote
_bubu_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 obszczekując sąsiada :evil_lol: na rączkach u Pańci w swoim ogródku Quote
Klaudus__ Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Widać,że bardzo zadowolony... Wspaniale... Zasługiwał na własny dom... Quote
peate Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 mordka mu się sama śmieje :loveu: super :multi: teraz pora na Jasia :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Z bannerkiem trzeba było walić na pw, bo po prostu wątek Fifiego zginął mi w subskrypcjach i nie zaglądałam tutaj :oops: Ale bardzo cieszę się, że moja pomoc już niepotrzebna :) Kochany Fifi, ja dobrze, że w końcu mu się poszczęściło! :loveu: Zdjęcia mimo, że niewyraźne to oddają cały jego charakter - kochany wariat! :loveu: Quote
Recommended Posts