Klaudus__ Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Jasinka mam cały czas jako plan B przy zapytaniach o Fifika :razz: Nie wiecie dziewczyny czy Fifik dużo w domu szczeka? [Jak zostaje sam] Quote
peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Klaudus__']Jasinka mam cały czas jako plan B przy zapytaniach o Fifika :razz: Nie wiecie dziewczyny czy Fifik dużo w domu szczeka? [Jak zostaje sam] togaa? bubu? kto wie czy Fifi szczeka? Quote
togaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Fifi dołączył teraz do stada Irenki....Zajmuje tam najniższą pozycję.. /piaty pies/.. Zachowania psów w tamim stadzie są zupełnie inne niż gdy pies mieszka sam czy w duecie... Ale wcześniej, jak był izolowany to nie stwarzał problemów... To piesiu młody, z temperamentem...Chce sie bawić, biegać ... Bardzo nakolankowy, zero agresji.... Idealny byłby ogródek bo tam mógłby sie bezpiecznie wyhasać... Troszke go szkoda do nudnych spacerków na linewce wokół bloku, no ale za to miałby kolanka pani do dyspozycji....No i plusem tego domku jest brak dzieci..;) A tak wogole to nie wiem czy staruszek będzie zadowolony z tow. energicznego Fifi? To nie zawsze jest dobry duet...:evil_lol: Quote
togaa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Klaudus__ napisał(a):Jasinka mam cały czas jako plan B przy zapytaniach o Fifika :razz: Nie wiecie dziewczyny czy Fifik dużo w domu szczeka? [Jak zostaje sam] Nie ma problemu ze szczekaniem...Dopytałam dzisiaj. To bezproblemowy piesek. Nowy właściciel będzie szczęściarzem... Quote
togaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja myślałam że będzie lista kolejkowa i zapisy po malucha.... Taki słodziak...szkoda... Quote
togaa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Całkiem cicho....no chyba jednak niewidzialny ten Fifulek.. Quote
togaa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Fakt że stytuacja Fifulka jest komfortowa w porównaniu z życiem wielu innych piesków,ale Fifi jest wyjątkowy.. Jemu naprawdę należą sie osobiste kolanka pani lub pana.... Quote
togaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Fifi miał spotkanie zapoznawcze z Tola i panstwem Toli... Domek idealny, Tola młodziutka i chetna do zabawy,,,,niestety gabaryty Toli okazały sie zbyt niebezpieczne dla Fifulka.../terier rosyjski..!!/ Wielka szkoda, miałby chłopak jak w raju.... Quote
BUDRYSEK Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 togaa napisał(a):Fifi miał spotkanie zapoznawcze z Tola i panstwem Toli... Domek idealny, Tola młodziutka i chetna do zabawy,,,,niestety gabaryty Toli okazały sie zbyt niebezpieczne dla Fifulka.../terier rosyjski..!!/ Wielka szkoda, miałby chłopak jak w raju.... w czym przeszkadzaja gabaryty? ja mam mojego byczka Portoska ratlerka Rodzynka i najmniejszego szczeniurka na swiecie Gwiazdeczkę i stadko Kociaków-od najmniejszego do 7 kg grubaska Gucia i 2 Koteczki bez oczka i nic złego sie nie dzieje? nikt nikogo nie terroryzuje? to o co chodzi? Quote
BUDRYSEK Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 togaa napisał(a):Irenka zrelacjonuje Ci może przy okazji... Podobno Tola o mało nie zadeptała Fifulka... tylko szkoda ze Irenkę widzę raz na rok :( Quote
togaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Irenka zrelacjonuje Ci może przy okazji... Podobno Tola o mało nie zadeptała Fifulka... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Aż nie mogę uwierzyć, że Fifi nadal bez domku :shake: Quote
Klaudus__ Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Hmm... Szkoda, że tamten domek nie wypalił... :roll: Quote
BUDRYSEK Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kolega ze schronu :-( 5tyg.Maleństwo-podejrzenie nużycy!Zbieramy na leczenie-POMÓŻCIE!!! Quote
togaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jest szósty w kolejce na kolanka do pani wiec trudno mu sie dopchac..... Zawsze ostatni, bo nie umie sie rozpychac... Delikatny i kruchy.... A przy tym wesoły i przylepny... I tak chciałby miec swoja Pania na wyłaczność!!! Quote
Recommended Posts