Klaudus__ Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Ludzie nie wiedzą co tracą... Quote
peate Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 no trochę długi jest, to fakt :lol: ale może taki się tylko wydaje, bo mu nóżki już wyższe nie urosły :roll: w każdym bądz razie .. jamik, nie jamnik .. i tak jest przesłodki :loveu: a do tego ten pogodny charakter :loveu: kolejka się powinna ustawiać .. .. :niewiem: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No jak można nie pokochać takiej piękności!!! Quote
Klaudus__ Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Mam kilka zapytań o Fifiego. Ale narazie mailowe... I takie jakieś... Nie wiem. Może to dlatego,że wyczulona jestem narazie są niekonkretne. Zobaczymy co odpiszą :) Quote
togaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Przynajmniej zwrócil czyjąś uwagę...? A domek, wiadomu... Musie być idealny......! Psi ideał w idealnym domku...tylko!!!!! Quote
togaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wesoły, przesympatyczny Fifi czeka na dom....!!! Quote
peate Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 zgadzam się z Togą w 100% dla idealnego Fifiego domek tylko i wyłącznie idealny :razz: tylko wtedy się dopasują :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja to byłam pewna, że Fifi znajdzie domek raz dwa, a tu... :shake: Quote
togaa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ja to samo...!!!! Uwielbiam takie potargance kosmate , choc teraż Fifi uczesany jak należy... W dodatku maluch jest przesympatyczny.....! Nic nie rozumię..:shake: Quote
togaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Może na dogo ktoś go dojrzy......? Fifi w stadzie Irenki nie czuje sie najlepiej... Zajmuje najniższą pozycję....za kotami...:bigcry: Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Miałam kilka zapytań o Fifiego. Ale jakoś jak zaznaczyłam,że bez sprawdzenia domu nie ma opcji to to teraz cisza... Może wszystkich zasypało :evil_lol: Quote
iwonamaj Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nadal nic??? Niemożliwe, takie cudo.... Quote
togaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Fifi to bardzo nakolankowy piesiu.... A u Irenki dostać sie na kolanka jest niemożliwością i Fifi cierpii:placz: Klaudusku, może jest jeszcze jakieś miejsce gdzie możnaby Fifulka ogłosic ..??? Quote
Klaudus__ Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 O Fifiego cały czas mam zapytania. Więc widoczny jest... :cool3: Quote
togaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 To niech sie w końcu ktoś zakocha.... Co za ludzie!!! Sliczny, młody, delikatny, wesoły i b.uczuciowy skarb wciąż bez domku!!!:mad: Quote
Klaudus__ Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Togaa w Fifim to zapewne się zakochują... Ale w rozmowie przedadopcyjnej to już nie :evil_lol: Quote
peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja nie rozumiem czego tu się bać :shake: może trzeba ludzi jakoś zachęcić do tych rozmów .. np. mówić, że to spotkanie informacyjne, które przeprowadza jakaś bardzo atrakcyjna pani albo pan :cool3: ;) Quote
Klaudus__ Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Peate ta właśnie robię :razz: Ale różni ludzie są... JednaPani jest poważnie zainteresowana Fifikiem, powiedziała, że prawdopodobnie w poniedziałek będzie dzwonić. Ma w domu staruszka [któremu zmarła towarzyszka] i staruszkowi smutno... Powiedziała,że ma 40 lat i jest spokojną osobą. Ale mieszka w bloku i 6 godzin dziennie pracuje. Tylko czy Fifik tyle spokojnie poczeka? Quote
peate Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 6 godzin to nie dużo, niektórzy pracują po 8, a nawet i więcej poza tym miałby do towarzystwa staruszka :roll: to zawsze coś :roll: a jak już pani wróci to Fifik całą swoją energię rozładuje :evil_lol: trzymam kciuki :kciuki: a jak nie Fifi to zaproponuj jej np. Jasia :razz: albo innego, spokojniejszego psiaczka Quote
Recommended Posts