togaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :shake::shake::shake::shake:...nikogo.... Quote
togaa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ale się nie dziwię... był czas że ja też wogóle nie zaglądałam na strony adopcyjne,bo wiedziałam czym to grozi.... Quote
togaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Może by tytuł wątku zmienić? To taki bezproblemowy, zdrowy, wesoły i kontaktowy piesek!!!! Tzn. ma tą tylnią łapeczkę niesprawną trochę, ale smiga na niej bez problemów.... Quote
Klaudus__ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Zmienię tytuł jak najbardziej :razz:Tylko proszę o podpowiedź :eviltong: Quote
togaa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Irenka u której jest Fifi-piórko to zaproponowała... Miała sama coś wymyśleć i też czekam na pomysł.... Szkoda malca.... O! może podkreślić to że jest malutki . On waży chyba 5-6 kg....?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Fifi Piękny... Gdzie ten domek dla Ciebie? I kiedy? :shake: Quote
togaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Klaudusku! może podkreślić to że Fifi-piórko jest maleńki.... On waży 5-6 kg..... Tyle że podłużany taki..mix jamniora długowłosego.. Tak go szkoda! To bezproblemowy, wesoły, kontaktowy śliczny piesiu! Tylko sie nim cieszyć i kochać!!!!!!!!!!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Fifi! Może chociaż ta zmiana wątku pomoże??? Quote
togaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Taki kochany, wesolutki piesiu i wciąż niczyj.......:shake: Przydałby mu sie na stałe domek z ogródkiem żeby się wyszalał za wszystkie czasy.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To niemożliwe, że nikt się nim nie interesuje... :shake: Quote
togaa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Fifi piórko, z duszą na ramieniu został eksperymentalnie przyłączony do stada Ireny... I o dziwo...nic sie nie stało,nic nie działo...... Tzn, działo się początkowo, wiadomo..Zamet i gonitwy straszne, ale żadnych zgrzytów. Raczej ciekawość i chęć zabawy stada z małym przybyszem..... W południe Fifi biegał po całym domu podekscytowany szukając dla siebie "swojego" miejsca..... Wielki sznaucer Mucjusz był Fifim zachwycony a i dożarty jamnior Bilbo przywitał Fifi przyjacielsko........ Gdzie ten domek..w którym Fifi będzie najważniejszy...!!??? Quote
togaa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Fifi byl dzisiaj u pani doktor, bo od pewnego czasu zaczął pokasływać... Miał lekko podwyższona gorączkę i stwierdzono u niego nieżyt krtani czy tchawicy..? Kurcze, nie pamietam...:oops: W każdym bądż razie dostał antybiotyki.... Bardzo sie grzecznie zachowywał i w aucie i w lecznicy. To taki cierpliwy,łagodny piesiu.... Aaaa...przy okazji nasza p.Agata wyczesała i lekko wytrymowała sierść malucha.....Slicznie wyglądał uczesany ;).... No i okazało się że Fifi przybrał na wadze.Waży już 7 kg! Ale i tak ciupeństwo z niego... Quote
_bubu_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 dodatkowy kilogram widać gołym okiem ;) I faktycznie brzydko kaszle :shake: Widać ze apetyt Fifkowi dopisuje :lol: Próbowałam dzisiaj zrobic jakieś nowe zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Klaudus__ Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Powklejam dzisiaj nowe zdjęcia do ogłoszeń. Quote
peate Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ale słodziaczek z tego Fifulka :loveu: pięknie się prezentuje po zmianie fryzurki :loveu: ale gdzie Wy w nim widzicie jamnika to ja nie wiem :roll: Quote
togaa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Gdzie ten jamnik..??? aaaaaaaaaaa...z profilu..!!!!!! Kufa długaśna bardzo, uszeczka /mini wprawdzie/ klapniete. No i tułów podłużany mimo że na nieco podwyższonych łapeczkach../ Pani Agata-fryzjerka tez dostrzegła w nim jamniora z" długim włosem",dlatego został nie "obcięty "tylko wytrymowany...!;););) W realu jamnikopodobny bardzo...O jamnikach długowł. myśle..! Quote
togaa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Poker napisał(a):ale rozkoszniaczek i ślicznota :loveu: To naprawde bardzo fajny pies! Nie stwarza żadnych problemów.. Zero agresji.... Fifi zawsze ma dobry humor!! Taki kochający i "do kochania"... Nie mam pojęcia czemu jeszcze nikt go nie dostrzegł?:shake::-(..... Quote
Recommended Posts