Klaudus__ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Fifi to niewielki psiaczek o ogromnym sercu... Jak wielu Jego kolegów marznie w schronisku, zamiast grzać swój kudłaty tyłek w jakimś przytulnym domku wśród kochających ludzi... Do miejsca w którym aktualnie przebywa, trafił po potrąceniu przez samochód. Kulał... Teraz czuje się dobrze. O wypadku już zapomniał. Pamięta jednak zapewne jak bardzo skrzywdził Go człowiek... Nie tak dawno był śliczną, kudłatą, czarną kuleczką. Marzeniem każdego dziecka... Idealnym prezentem... Jednak kulusia wyrosła na średniej wielkości psa, który potrzebuje równie dużo zainteresowania i miłości co szczeniorek... A taki śłodziutki już nie jest... I te obowiązki...Więc co by tu z takim balastem zrobić...? Wyrzucić! Fifi ma 2 lata. Jest młodziuteńkim psiaczkiem, szybko chłonącym wiedzę, pragnącym kontaktu z człowiekiem. Ładnie chodzi na smyczy. Dobrze dogaduje się z psami - towarzyski :razz: Lubi także dzieci. Jest wykastrowany. Zaszczepiony, odrobaczony, zaczipowany. W swoim 2 letnim życiu przeżył wiele smutnych chwil... Pomóżcie Nam w szukaniu Mu domu. Więcej cierpienia nie trzeba... Aktualnie Fifi przebywa w domu tymczasowym! Ale dom stały pilnie potrzebny... A oto nasz kudłacz :loveu: [SIZE=2]Ogłoszenia ma już na: [SIZE=3]-mojpupil.pl -eoferty.pl -ezwierzak.pl -kupsprzedaj.pl -giełdaogłoszeń.pl -4łapy.pl -kupiepsa.pl -aleokazja.pl -pies.pl -adverts.pl -czworonogi.eu -nasza-lista.com -spacerek.net -przygarnij.pl -alegratka.pl -przygarnijzwierzaka.pl -zoonet.pl -ojej.pl -nasipupile.pl -bono-polska.pl -animalia.pl -kokosy.pl Quote
BUDRYSEK Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bazarki http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiecznki-suszarka-wazon-aniolek-itp-dla-fifiego-z-c-do-18-01-a-128413/#post11543589 http://www.dogomania.pl/forum/f99/futrzaste-torebeczki-dla-fifiego-z-c-do-18-01-a-128431/ Quote
_bubu_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Fifuś przebywa już w domku tymczasowym :) Ma mnóstwo energii - uwielbia biegać :) Mimo że czasem kica tyłem ( to pozostałośc po wypadku) to nie przeszkadza mu to w szaleńczych pędach :evil_lol: Jest bardzo towarzyski, do tego pieszczoch.I bardzo mądry - zna komende siad , potrafi jezdzić grzecznie samochodem. No i ma uroczy długi nosek - a to w skutek wady zgryzu . Ma żuchwe cofniętą o 1,5 cm i wygląda jak myszka :loveu: Jest leciutki - waży 6kg. Quote
togaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Cudny jest....! Ech, co tam wada zgryzu ! Ludzie też tak mają...:razz: Mam wielką słabość do takich kudłaczy.... Myślę że nie tylko ja i domek szybko się znajdzie... Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Kurcze jaki On słodziutki :loveu::loveu::loveu: Nic tylko kochać! Quote
_bubu_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 acha, no i jakby ktos pytał to jest zaszczepiony, odrobaczony, zaczipowany i wykastrowany. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Piękny nasz Fifi! Ah te jego oczka i pyszczek! Tylko się zakochać! A na dodatek niewielki piesek, bezproblemowy i za to pełen miłości! Kto pokocha takiego futrzaka? Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Piękny nasz Fifi! Ah te jego oczka i pyszczek! Tylko się zakochać! A na dodatek niewielki piesek, bezproblemowy i za to pełen miłości! Kto pokocha takiego futrzaka? Dokładnie... Psi ideał :eviltong: Quote
togaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Takie cuda to tylko na zapisy......!!!!:lol: Quote
Klaudus__ Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Fifuśku a kiedy fryzjer?:lol: Po wizycie u fryzjera to dopiero przystojniak by był :cool3: Quote
Klaudus__ Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Zadowolony,że tyle kobiet się Nim zajmuję :loveu: Quote
togaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Fifuśku a kiedy fryzjer?:lol: No co Wy cioteczki...! Mróz aż trzeszczy .....!! Cały jego urok to te piórka i loki..... Na pewno ma coś w sobie z jamniora długowłosego? Widziałyście kiedyś ostrzyżonego jamniora???:evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Pomóżmy Im!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/lejdi-7-mies-pchelka-zamarza-w-schronie-128663/#post11555349 Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a ja myślę, że gdyby obciąć Fifiego tak np. na Puszka vel Pepelego :cool3: to tylko by to pomogło małemu domek znaleźć :lol: Quote
togaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ale Fifi ma tak mało tych swoich piórek....Tu właściwie nie ma co ciąć? Boję się że wogóle mało go grzeją....On wcale nie ma podszerstka... No i ostrzyżony jamnik???:evil_lol: Jak on będzie wyglądal? Widziałam go dzisiaj. Co to za pocieszne i radosne stworzonko...! Ufne,wesołe i pełne energiii!! Tylko chciał by się bawić, biegać , bardzo szuka kontaktu z człowiekiem.! Troche się nudzi w towarzystwie poważnego Reksia i Froda. Domek na już potrzebny!!!! Quote
_bubu_ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Fifi potrzebuje zdecydowanie aktywnego właściciela . Jest ciągle w ruchu. śmiga to tu to tam. Wszędzie go pełno. I jest naprawdę szybki jak błyskawica :evil_lol: Quote
_bubu_ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pani Irenka nigdy się nie poddaje. Ale łatwo nie jest. fifi jest najżywszy z towarzystwa. Nudzi się. Cały czas chciałby coś robić. A jak Reksiu szczeka to on z kolei zaczyna na niego szczekac i jest koncert. Quote
togaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wesoły, zabawny i śliczny Fifi czeka na dom!!!!! Quote
togaa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nic...tylko brać i kochać !!!! Kto Go zauważy????????????? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dodałam Fifiego do nowej strony ogłaszającej psy do adopcji: Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Quote
Recommended Posts