brazowa1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bardzo przybity pies.Ale miły,łagodny,przyzwoicie sie zachowujacy. Dezorientacje i pytanie:ZA CO? ma wypisane na mordce. ano,za to,ze nie było komu wychodzic z nim na spacer........zycie przerasta po raz kolejny kabaret,prawda? W pierwszy dzien świat przyszedl taki...pan,powiedzmy,bardzo charakterystyczny i klamal,ze pies jest czyjs tam.Porzucil go w schronisku.Potem podeszla do schroniska pewna pani,ktora pytala,czy tu byl taki...charakterystyczny...pan,bo zaczepila go przed schroniskiem,zaczal jej mowic,ze musi oddac,psa,bo nie ma kto z nim wychodzic na spacer....to byl ten sam pies. Biedny,biedny piesek.Najgorsze jest to,ze urody mu matka natura poskapiła.Czarny,gladkowlosy Kaliszek... a to taki miły pies! Ładnie chodzi na smyczy,nie atakuje innych psow,jest wpatrzony w czlowieka,uwaznie słucha,co sie do niego mowi,z nim nie bedzie klopotow.Tylko dom pilnie potrzebny. jest bardzo szczupłej budowu,dlugonogi,czarny-ludzie nie lubia takich psow.Do tego wielkość idealnie srednia.Ani maluszek,ani wielkolud :shake: Może faktycznie ktos szuka psa o pieknym sercu? AKTUALIZACJA Juz maj,wiosna,a kali ciagle bezdomny :( zle znosi schronisko,nie moze przytyc. Aktualne ,wiosenne fotki na stronie 10... Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 64KB. Quote
Betbet Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tobie poskąpiła smaku, gustu i w ogóle...na pewno czegoś jeszcze Brązowa wiesz? On jest bardzo ładny...tak jak większość psów, które nazywasz brzydalami. Nie mam już do Ciebie sił. Niech mi kto s pomoże... Quote
basia0607 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 No, mnie Brązowa też podpadła ! :mad: Jaki on brzydki jaki pospolity ! Piekny, dostojny, wpatrzony w dal. Wiem kogo tak wypatruje ? Quote
Anna222 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Brazowa naprawde tak nie mysli! To chyba jaka taktyka, zeby wzruszyc te "stworzenia" ludzkie! Pies jest bardzo ladny - ta czarna masc! Boze, zeby tak ktos tych pseudo-wlascicieli wystawil po prostu na dwor - prz tym mrozie! Z calego serca im tego zycze - cholera - za kare! Quote
brazowa1 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Ciotki maja dobre serca.To przemiły pies,naprawde,ale wolalabym,zeby on chociaz byl beżowy. Komu? Quote
kaerjot Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 brazowa1 napisał(a):Ciotki maja dobre serca.To przemiły pies,naprawde,ale wolalabym,zeby on chociaz byl beżowy. Ale, że co? Beżowy ładniejszy czy jak? Quote
brazowa1 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 kaerjot napisał(a):Ale, że co? Beżowy ładniejszy czy jak? noooooooooooo,mozna by z niego mieszanca pinczera sredniego zrobic.Chociaz tyle. Quote
brazowa1 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 pokaże o co mi chodzi.Jakby kali byl rudy,to by wygladał tak :) jak "moj" sliczny Mol Quote
kaerjot Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 brazowa1 napisał(a):pokaże o co mi chodzi.Jakby kali byl rudy,to by wygladał tak :) jak "moj" sliczny Mol A tak wygada, jak wypastowany Mol, tez ladnie :eviltong: Quote
brazowa1 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 to bedzie wspaniały przyjaciel dla kogos,to sie czuje. Quote
brazowa1 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Miły,grzeczny,ułożony,posłuszny.Nieagresywny,ladnie wspołpracuje z czlowiekiem,patrzy,co sie od niego chce. Quote
Anna222 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zadnej roznicy oprocz koloru siersci nie widze! Oba sa bardzo ladnymi psami!:sadCyber: Quote
brazowa1 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dodałam nowe fotki ,w poscie piatym.Dzisiejsze. Bardzo miły,czysty pies,nic mu nie mozna zarzucic.Bardzo teskni za domem,przezywa,schudł.Biedak. taki ma wykop Quote
Betbet Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ładny on jest....ładniusi... tak przy okazji musze się pochwalić, że po raz pierwszy na własnej skórze wiem już, że kastracja działa... zarówno na uciekanie jak i na spieprzanie z podwórka:D Quote
Melka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Brązowa, nie wierzę, że tak myślisz. To taki chłyt małketingowy? ;) Pewnie chcesz chwycić za serca ;) Psiak jest śliczny, a kolor... czy czarny ładniejszy czy beżowy... kwestia gustu. Czarny pokocha tak samo jak biały przecież ;) Fotki również bardzo udane... Hopaj Czarnulku w górę :) Quote
brazowa1 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Betbet,a na jakim piesku? kali ma bardzo dobry charakter,ten,kto go wezmie,bedzie miał pocieche. Jak to sie dzieje,ze pijaczyny maja takie dobre psy.... Quote
brazowa1 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 biedny Kali-wiezienie za niewinność.Za psia miłość,oddanie,lokajność,za to,ze nie pozostawial swojego pana pijanego,gdy lezal koło smietnika. Czy ktoś Kalemu ofiaruje dom? Quote
brazowa1 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Betbet,moze nowy tytul mu wymyslisz? to bardzo dobry pies. Quote
Betbet Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 moze lepiej nie bo chwilowo mam głupie skojarzenia... imie Kali kojarzy mi się tylko z W pustyni i w puszczy...no i chyba prawidłowo, bo tamten też czorny był Quote
brazowa1 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 ale im głupsze skojarzenie,tym lepsze Quote
Recommended Posts