Jump to content
Dogomania

Kali-oddany,bo nie bylo komu na spacer z psem chodzic.Trojmiasto.MA DOM!

Recommended Posts

Posted

Bardzo przybity pies.Ale miły,łagodny,przyzwoicie sie zachowujacy.
Dezorientacje i pytanie:ZA CO? ma wypisane na mordce.

ano,za to,ze nie było komu wychodzic z nim na spacer........zycie przerasta po raz kolejny kabaret,prawda?
W pierwszy dzien świat przyszedl taki...pan,powiedzmy,bardzo charakterystyczny i klamal,ze pies jest czyjs tam.Porzucil go w schronisku.Potem podeszla do schroniska pewna pani,ktora pytala,czy tu byl taki...charakterystyczny...pan,bo zaczepila go przed schroniskiem,zaczal jej mowic,ze musi oddac,psa,bo nie ma kto z nim wychodzic na spacer....to byl ten sam pies.

Biedny,biedny piesek.Najgorsze jest to,ze urody mu matka natura poskapiła.Czarny,gladkowlosy Kaliszek...

a to taki miły pies!

Ładnie chodzi na smyczy,nie atakuje innych psow,jest wpatrzony w czlowieka,uwaznie słucha,co sie do niego mowi,z nim nie bedzie klopotow.Tylko dom pilnie potrzebny.

jest bardzo szczupłej budowu,dlugonogi,czarny-ludzie nie lubia takich psow.Do tego wielkość idealnie srednia.Ani maluszek,ani wielkolud :shake:

Może faktycznie ktos szuka psa o pieknym sercu?

AKTUALIZACJA
Juz maj,wiosna,a kali ciagle bezdomny :( zle znosi schronisko,nie moze przytyc.
Aktualne ,wiosenne fotki na stronie 10...

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x667, rozmiar 64KB.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobie poskąpiła smaku, gustu i w ogóle...na pewno czegoś jeszcze Brązowa wiesz? On jest bardzo ładny...tak jak większość psów, które nazywasz brzydalami.
Nie mam już do Ciebie sił.
Niech mi kto s pomoże...

Posted

Brazowa naprawde tak nie mysli! To chyba jaka taktyka, zeby wzruszyc te "stworzenia" ludzkie! Pies jest bardzo ladny - ta czarna masc! Boze, zeby tak ktos tych pseudo-wlascicieli wystawil po prostu na dwor - prz tym mrozie! Z calego serca im tego zycze - cholera - za kare!

Posted

ładny on jest....ładniusi...

tak przy okazji musze się pochwalić, że po raz pierwszy na własnej skórze wiem już, że kastracja działa...
zarówno na uciekanie jak i na spieprzanie z podwórka:D

Posted

Brązowa, nie wierzę, że tak myślisz. To taki chłyt małketingowy? ;) Pewnie chcesz chwycić za serca ;) Psiak jest śliczny, a kolor... czy czarny ładniejszy czy beżowy... kwestia gustu. Czarny pokocha tak samo jak biały przecież ;) Fotki również bardzo udane...
Hopaj Czarnulku w górę :)

Posted

biedny Kali-wiezienie za niewinność.Za psia miłość,oddanie,lokajność,za to,ze nie pozostawial swojego pana pijanego,gdy lezal koło smietnika.
Czy ktoś Kalemu ofiaruje dom?

Posted

moze lepiej nie bo chwilowo mam głupie skojarzenia...
imie Kali kojarzy mi się tylko z W pustyni i w puszczy...no i chyba prawidłowo, bo tamten też czorny był