scorpio133 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Coz by Ci zyczyc, kiedy zyczen tyle na kazdej kartce,tu wszedzie. Kazdy Cie kocha i zyczy mile. Coz moje słowo znaczyc tu bedzie?. Wiec sle Ci jedno zyczenie mile; badz szczesliwa przez zycie całe no i prosze jeszcze skromnie; nigdy nie zapomnij o mnie. Kochana Laurko to sa zyczenia dla Ciebie od Ogusia z Piły Quote
__Lara Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Ślicznie dziękuję! :D Ja cioteczko też składam Ci życzonka w tym naszym kobiecym dniu :D A Ogusia proszę wyściskać ode mnie :D :D :D Quote
coronaaj Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='__Lara']Dziękuję kochana :* Brakuje mi tego czarnopodpalanego urwisa, jego przybiegania do mnie rano i witania mnie na dzień dobry, wspólnych spacerów... echhhh, a to już prawie 1,5 roku minęło, a za niedługo Bursztynek obchodziłby 14 urodziny.... :*[/QUOTE] Mnie tez brakuje mojego Baxulki i tez juz prawie 1.5roku, mam Pakusia i moj maz ZJoe powiedzial, ze to pewnie adoptowalam psiaka z polski zeby miec nowego Baxiego....zajrzyj do Pakusia jak przyjedziesz...aklimatyzuje sie dobrze...w Phoenix...caluski i wesolych swiat!!! Tak mi zal tych psiaczkow w Polosce...tyle zlego na tym swiecie.. Quote
__Lara Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Ciotko coronaaj, dziękuję Ci za ....wiesz za co! Jesteś niesamowita. Brak mi słów żeby wyrazić wdzięczność przez monitor. ..... .... ....... . .. . Pakuś Pakuś, miałam jego wątek zaznaczony? bo już się gubię :( Quote
__Lara Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Do stadka dołączy za niedługo Bolsik: http://adopcje.kroliki.net/adopcje/bolsik_poznan.html Bursztynku, to kolejny zwierzaczek po Tobie. Będziesz go obserwować z góry :) Quote
Pipi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Śliczny króliczek,gratuluję i życzę aby wypełnił pustkę,choć po części po Bursztynku,pozdrawiam. A tu link do Pakusia: http://www.dogomania.pl/threads/139441-KrakA-w-1-5-kg-nieszczAE-A-cie-juA-w-DS Quote
__Lara Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Dzięki Pipi za odwiedzinki :D i za link :) dotarłam już do wątku Pakusia :) Tak, na pewno bardziej zapełni pustkę... Quote
scorpio133 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kochany BURSZTYNKU przyszlismy sie przywitac razem z Ogusiem , ale jeszcze nie mamy siłe zeby wejsc na dogo Quote
__Lara Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 A u mnie moja chomiczka może przekroczyć TM :( jest bardzo źle, chodzimy co dzień na zastrzyki :( :( :( Quote
__Lara Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Już biegacie razem za TM, Bursztynek i Śnieżka :( opiekujcie się sobą nawzajem :( Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='__Lara']Już biegacie razem za TM, Bursztynek i Śnieżka :( opiekujcie się sobą nawzajem :([/QUOTE] Oj biegaja razem...caly czas pamietm O Bursztynku, Baxim, Sniezce i innych szczesliwych za TM...badzcie tam szczesliwi...cioteczki pamietaja!!! Quote
scorpio133 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Przyszlismy sie przywitac. Bursztynku Twoja Pani juz niedługo bedzie miała bardzo szczesliwy dzien. Ogus razem z Pania- pamietaja.Lareńko , chyba nic sie nie zmieniło? Quote
coronaaj Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='__Lara']Będziemy zawsze pamiętać.[/QUOTE] Tak, tak zawsze do konca zycia!!!Spij spokojnie Bursztynku i hasaj po zielonych lakach!!! Quote
__Lara Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 A dziękujemy. To już ponad 2 lata, Bursztyn miał by teraz 14 lat... Quote
scorpio133 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 w ten mikołajkowy wieczor przychodzimy w odwiedzinki Quote
__Lara Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Pozdrawiam serdecznie Was cioteczki, dzięki, że tu zaglądacie! Bursztynek jest wciąż w moim sercu, na zawsze tam już będzie. Quote
scorpio133 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Larenko napisz prosze czy masz moze przyjaciela w domu co ma 4 lapy i ogonek? Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 scorpio133 napisał(a):Larenko napisz prosze czy masz moze przyjaciela w domu co ma 4 lapy i ogonek? TAK, mam :D ze schroniska, kundelka :D nazywa się Megi :D postaram się wkleić jej zdjęcie tutaj :D dziękuję kochana za pamięć :) Quote
coronaaj Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 __Lara napisał(a):Pozdrawiam serdecznie Was cioteczki, dzięki, że tu zaglądacie! Bursztynek jest wciąż w moim sercu, na zawsze tam już będzie. Nie mozna zapomniec o naszych pupilach, ja zawsze pamietam o Baxterku, Bursztynku i innych za TM. Quote
__Lara Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 coronaaj napisał(a):Nie mozna zapomniec o naszych pupilach, ja zawsze pamietam o Baxterku, Bursztynku i innych za TM. :) ja nawet jak widzę moje chomiczki to się rozczulam, chciałabym je jeszcze przytulić... Quote
Recommended Posts