Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coz by Ci zyczyc, kiedy zyczen tyle
na kazdej kartce,tu wszedzie.
Kazdy Cie kocha i zyczy mile.
Coz moje słowo znaczyc tu bedzie?.
Wiec sle Ci jedno zyczenie mile;
badz szczesliwa przez zycie całe
no i prosze jeszcze skromnie; nigdy nie zapomnij o mnie.

Kochana Laurko to sa zyczenia dla Ciebie od Ogusia z Piły

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='__Lara']Dziękuję kochana :*

Brakuje mi tego czarnopodpalanego urwisa, jego przybiegania do mnie rano i witania mnie na dzień dobry, wspólnych spacerów... echhhh, a to już prawie 1,5 roku minęło, a za niedługo Bursztynek obchodziłby 14 urodziny.... :*[/QUOTE]

Mnie tez brakuje mojego Baxulki i tez juz prawie 1.5roku, mam Pakusia i moj maz ZJoe powiedzial, ze to pewnie adoptowalam psiaka z polski zeby miec nowego Baxiego....zajrzyj do Pakusia jak przyjedziesz...aklimatyzuje sie dobrze...w Phoenix...caluski i wesolych swiat!!! Tak mi zal tych psiaczkow w Polosce...tyle zlego na tym swiecie..

Posted

Ciotko coronaaj, dziękuję Ci za ....wiesz za co! Jesteś niesamowita. Brak mi słów żeby wyrazić wdzięczność przez monitor.

..... .... ....... . .. .

Pakuś Pakuś, miałam jego wątek zaznaczony? bo już się gubię :(

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='__Lara']Już biegacie razem za TM, Bursztynek i Śnieżka :( opiekujcie się sobą nawzajem :([/QUOTE]

Oj biegaja razem...caly czas pamietm O Bursztynku, Baxim, Sniezce i innych szczesliwych za TM...badzcie tam szczesliwi...cioteczki pamietaja!!!

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

scorpio133 napisał(a):
Larenko napisz prosze czy masz moze przyjaciela w domu co ma 4 lapy i ogonek?

TAK, mam :D ze schroniska, kundelka :D nazywa się Megi :D postaram się wkleić jej zdjęcie tutaj :D dziękuję kochana za pamięć :)

Posted

__Lara napisał(a):
Pozdrawiam serdecznie Was cioteczki, dzięki, że tu zaglądacie! Bursztynek jest wciąż w moim sercu, na zawsze tam już będzie.

Nie mozna zapomniec o naszych pupilach, ja zawsze pamietam o Baxterku, Bursztynku i innych za TM.

Posted

coronaaj napisał(a):
Nie mozna zapomniec o naszych pupilach, ja zawsze pamietam o Baxterku, Bursztynku i innych za TM.

:) ja nawet jak widzę moje chomiczki to się rozczulam, chciałabym je jeszcze przytulić...