coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='__Lara'];) dziś miałam przez kilka godzin jamnika brązowego krótkowłosego u siebie... do przetrzymania, bo ma transport dziś-jutro do Zgorzelca załatwiony, z naszego katowickiego schroniska. Tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/175846-Jamnik-ma-dt-i-ds-potrzebne-fundusze-na-TRANSPORT-pomA-A-cie-Brakuje-130zA Na końcu zaniosłam go do auta Tz - ma go zawieźć dalej innej osobie, która pojedzie z nim do Wrocławia. I patrzył się na mnie przez szybę... a ja miałam łzy w oczach, bo tak samo Bursztynek na mnie patrzał ostatni raz.... :( odżyły wspomnienia :( musiałam stamtąd pójść żeby się nie rozkleić.... A Tofik taki kochany, wspaniały! Mama już by go chętnie zostawiła... tata nie za bardzo.... ale ja chce mieć swoją psinką już na swoim mieszkaniu. Znowu problemy z wpisem posta...nie rozklejaj sie bedziesz miala swojego drugiego Bursztynka, przyjdzie czas..przyslij zdjecia sukni musi byc piekna... Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 coronaaj, przypomnij mi swój adres mailowy ;) Quote
scorpio133 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 I po Swietach przyszlismy sie przywitać.:loveu: Quote
__Lara Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 ;) brakuje mi swojego jamnika, już w nowym domku, z Mężem :D będziemy w 3 rodzinką :D może za rok pierwsze święta razem już w trójkę :D Quote
scorpio133 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A moze bedzie Was 4-czka. Kto to wie? , kto wie.:loveu: Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Właśnie... :D a zapomniałam o mojej Chomiczce ;) Quote
__Lara Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Gdy patrzę w twe bursztynowe oczy, Gdy Twoje maleńkie ciałko kroczy, Sierść tak pięknie lśni, A Twój pyszczek uśmiechnięty mi się śni, Czuję łzę na serca dnie, Która mi smutek dawny śle, Tęskniąc w bezbarwne dnie, Odkrywając zapach Twój ulotnie, Gdy marzeń siła przyjdzie, A wspomnieć garść muśnie, Złoto się sypie na bursztynowym tle, Wiem, że jesteś daleko, tam w niebie, Że przyjaciel na zawsze zostaje, Mi tylko czekać pozostaje, Blizna utraty jest cały czas, Pod nią swoje cudne psie życie tkasz, Nić do nitki połączy się w niebieski splot, Kiedy odbędę mój ostatni lot, Pamięć jest silna, a psi zapach mocny, Związek nasz przyjaźni był owocny, I pozostanie w każdą porę burzy, Każdy życia splot ułoży, Bo pamięć o Tobie wciąż żywa, I miłość moja dla Ciebie miła, Na zielonej trawie odpocznij i czekaj, Do tego czasu uczucia me mieszaj, By jak anioł ulatywały do nieba, I otulały Cię gdy tego trzeba. Dla Ciebie Bursztynku - marzący mój pięknie jamniczku! Twoja Pani Ola R. (__Lara) Ukaże się ten wiersz w książce poświęconej pieskom, której dochód ze sprzedaży będzie przeznaczony na ratowanie psów z Fundacji Sos. Quote
scorpio133 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Prosze Cie bardzo Laurko -jak tylko bedzie ksiazeczka gotowa do zakupu pamietaj ze scorpio133 bardzo, bardzo mocno chce miec ksiazke dla siebie. Laurko prosze pamietaj!. Bardzo bym chciała, abys mi podpisała ja. Prosze daj mi znac. Quote
scorpio133 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Laurko czy wiesz jak sie wkleja zdjecia z fotosika?.Mam te zdjecia na dysku c. Wchodze na fotosik - i tu dopiero schody. Dalej nic nie wiem. Otwiera mi si tylko strona fotosika- głowna Quote
__Lara Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 scorpio133 napisał(a):Prosze Cie bardzo Laurko -jak tylko bedzie ksiazeczka gotowa do zakupu pamietaj ze scorpio133 bardzo, bardzo mocno chce miec ksiazke dla siebie. Laurko prosze pamietaj!. Bardzo bym chciała, abys mi podpisała ja. Prosze daj mi znac. Ojej, scorpio, jestem wręcz zażenowana :oops: Jak będę wiedzieć kiedy się ukaże, co i jak to oczywiście, że dam Ci cioteczko znać :D A jak się wkleja zdjęcia to już piszę. Musisz się zalogować na fotosiku jak już się zarejestrowałaś. Po zalogowaniu klikasz: dodaj zdjęcia. Wybierasz zdjęcia z dysku. Wklejasz, dajesz opcję "wyślij". On zczyta te zdjęcia, potem dla każdego zdjęcia wygeneruje odpowiednie linki. Klikasz pod dowolnym zdjęciem: "Pobierz więcej kodów". Tam kopiujesz: kod bezpośredni zdjęcia. Ten kod kopiujesz tutaj, musisz na dogo otworzyć u góry, koło żółtej koperty przy noramlnym wysyłaniu wiadomości w formie zaawansowanej taką ikonkę z obrazkiem. Tam wklejasz ten kod, dajesz ok i gotowe :) Jakby coś było niejasne cioteczko to pisz :) Quote
scorpio133 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witamy w bardzo mroze południe. Laurko nauczyłam sie juz wklejac zdjecia. Ogul ma 12 nowych zdjec.:DBardzo dziekuje za pomoc.:loveu::Rose: Quote
scorpio133 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 witamy noca. Nie mozemy spac , to jestesmy w gosciach u Bursztynka. Laurko - nic jeszcze nie słychac o wydaniu tych wierszy o pieskach? Quote
__Lara Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Jeszcze nic nie wiem, narazie muszę wysłać oświadczenie pocztą o zrzeczeniu się praw do honorarium ;) Quote
scorpio133 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 zagladamy noca do Bursztynka . W Pile sypie snieg Quote
coronaaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 __Lara napisał(a):Jeszcze nic nie wiem, narazie muszę wysłać oświadczenie pocztą o zrzeczeniu się praw do honorarium ;) Sliczny wiersz, daj znac kiedy i gdzie mozna kupic ksiazke....oj nie bylam u Bursztynka juz dlugo ale go miziam (Baxiego rowniez) za TM.... W W-wie nie pada jeszcze snieg ale pewnie juz niedlugo zacznie. Quote
__Lara Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Oki, dam znać cioteczki ;) dziękuję za uznanie! :D Quote
scorpio133 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przyszlismy sie przwitac Kochany Bursztynku. Mielismy troszke klopotow bo Ogus zwiedzał przez 3 godziny raz , a pozniej przez 2 godziny sam Pile. -UCIEKŁSzczesliwie sie wszystko zakonczyło, ale oczy to miałam opuchniete przez 2 dni od płaczu. Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='scorpio133']Przyszlismy sie przwitac Kochany Bursztynku. Mielismy troszke klopotow bo Ogus zwiedzał przez 3 godziny raz , a pozniej przez 2 godziny sam Pile. -UCIEKŁSzczesliwie sie wszystko zakonczyło, ale oczy to miałam opuchniete przez 2 dni od płaczu.[/QUOTE] Ojej, co ten Oguś nawyprawiał :( biedna scorpio :( dobrze, że się to dobrze skończyło!!! ufff.... pozdrowionka! :D Quote
scorpio133 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Z okazji Sw. Walentego duzo miłosci dla Laurki zyczy Ogulek:buzi::iloveyou::glaszcze::Rose::calus:Abys była zawsze szczesliwa Quote
__Lara Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Dziękuję ślicznie :D Wam też kochani :D Quote
scorpio133 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 czy w sprawie ksiazki z wierszykami nic na razie nie słychac?- Quote
__Lara Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 scorpio133 napisał(a):czy w sprawie ksiazki z wierszykami nic na razie nie słychac?- Niestety nie... sama się zastanawiam kiedy coś będzie wiadomo... ale teraz biorę udział w konkursie poetyckim, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
coronaaj Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 __Lara napisał(a):Niestety nie... sama się zastanawiam kiedy coś będzie wiadomo... ale teraz biorę udział w konkursie poetyckim, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Szkoda, ze nie wiadomo kiedy wyjdzie ksiazeczka...pozdrawiam Bursztynka za TM, mojego Baxiego...czekamy na wiersze ... Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 coronaaj napisał(a):Szkoda, ze nie wiadomo kiedy wyjdzie ksiazeczka...pozdrawiam Bursztynka za TM, mojego Baxiego...czekamy na wiersze ... Dziękuję kochana :* Brakuje mi tego czarnopodpalanego urwisa, jego przybiegania do mnie rano i witania mnie na dzień dobry, wspólnych spacerów... echhhh, a to już prawie 1,5 roku minęło, a za niedługo Bursztynek obchodziłby 14 urodziny.... :* Quote
Recommended Posts