Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

scorpio133 napisał(a):
Cioteczki kochane i jeszcze Cezus. Cezus tez tam jest.Był pieknym Onkiem. Boze jak ja kocham Onki.

;) scorpio, masz jego zdjęcie?

Wiecie co, ostatnio jakoś odchodzą Ci, których dobrze znałam i kochałam i widzę jakie to trudne. Niedawno zmarł mój dziadek i tak samo jak pomyślę, że już go nigdy na tym świecie nie zobaczę, podczas gdy jeszcze niedawno rozmawiał ze mną, to tak smutno mi się robi... :( ciężko jest gdy odchodzą Ci, których kochamy, ludzie, zwierzęta...

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam !!! Kochana mam zdjecie Cezusia. Stoi sobie w ramce na telewizorze. Wyglada praktycznie tak jak Ogulek - tylko kolor siersci miał braz z czarnym i białym a Ogulek ma biała z czarnym. Zobacze moze uda mi dac zdjecia Cezusi , ale z tym nowym dogo to jeszcze ciezko. .Jedno jest pewne nigdy o nich nie zapomnimy!:placz:

Posted

[quote name='scorpio133']mam !!! Kochana mam zdjecie Cezusia. Stoi sobie w ramce na telewizorze. Wyglada praktycznie tak jak Ogulek - tylko kolor siersci miał braz z czarnym i białym a Ogulek ma biała z czarnym. Zobacze moze uda mi dac zdjecia Cezusi , ale z tym nowym dogo to jeszcze ciezko. .Jedno jest pewne nigdy o nich nie zapomnimy!:placz:

:D to czekamy na zdjęcia :D

Posted

scorpio133 napisał(a):
A ja pamietam o Twoim marzeniu - o hoteliku dla psiakow " BURSZTYN". Tak bardzo bym chciała zeby Ci sie to spełniło. Tak bardzo bym chciała.!!!!

To o mnie nie zapomnij tez przyjade...napewno sie uda z Hotelikiem "Bursztyn" tylko troche cierpliwosci...

Posted

[quote name='coronaaj']To o mnie nie zapomnij tez przyjade...napewno sie uda z Hotelikiem "Bursztyn" tylko troche cierpliwosci...

coronaaj, jasne :D jak mogłabym takiej cioteczki nie zaprosić :D bardzo bym chciała w ogóle poznać Was na żywo :D

Posted

scorpio133 napisał(a):
witamy w niedziele:loveu:. W Pile pada deszcz jest zimno:placz:,

Nie mów scorpio... w Katowicach dziś piękna pogoda, słoneczko. Tzn. było, teraz już ciemno ;)

Ściskam Cię mocno mój kochany Bursztynku! Jak mi Ciebie piesku brakuje :( wrócisz do mnie? chociaż we śnie? proszę....

P.S. Wczoraj kupiłam suknię ślubną :D :D :D

Posted

__Lara napisał(a):
Nie mów scorpio... w Katowicach dziś piękna pogoda, słoneczko. Tzn. było, teraz już ciemno ;)

Ściskam Cię mocno mój kochany Bursztynku! Jak mi Ciebie piesku brakuje :( wrócisz do mnie? chociaż we śnie? proszę....

P.S. Wczoraj kupiłam suknię ślubną :D :D :D

Super ale sukienka pewnie sliczna....powodzenia..

Posted

:D cioteczko kochana, wyślę zdjęcia napewno, pamiętam o tym, jak znajdę chwilkę czasu na to ;)

A ja dziś byłam na Odpuście w kościele pod wezwaniem Św. Mikołaja :D

Posted

jest naprawde bardzo piekna.!!!!!!!!!!!!!. Napewno i kosztowała nie mało , ale co tam. W dniu 16 pazdziernika to wszystkie oczy beda skierowane własnie na Ciebie Laruniu.Naprawde bardzo, bardzo piekna jest Twoja suknia slubna

Posted

Dziękuję :D :D :D kosztowała trochę, kupiona w salonie Classa, ale z wyprzedaży, więc trochę zaoszczędziłam - 450zł :D a do sukni mam gratis welon, który jest na zdjęciach i koło do sukni :D przymiarki 21.08.10 :P

Posted

;) dziś miałam przez kilka godzin jamnika brązowego krótkowłosego u siebie... do przetrzymania, bo ma transport dziś-jutro do Zgorzelca załatwiony, z naszego katowickiego schroniska.

Tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/175846-Jamnik-ma-dt-i-ds-potrzebne-fundusze-na-TRANSPORT-pomA-A-cie-Brakuje-130zA

Na końcu zaniosłam go do auta Tz - ma go zawieźć dalej innej osobie, która pojedzie z nim do Wrocławia. I patrzył się na mnie przez szybę... a ja miałam łzy w oczach, bo tak samo Bursztynek na mnie patrzał ostatni raz.... :( odżyły wspomnienia :( musiałam stamtąd pójść żeby się nie rozkleić....

A Tofik taki kochany, wspaniały! Mama już by go chętnie zostawiła... tata nie za bardzo.... ale ja chce mieć swoją psinką już na swoim mieszkaniu.