__Lara Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 scorpio133 napisał(a):Przyszlismy sie przywitac-bo jutro to nie wiadomo jak bedzie dzialalo dogo.Mi pokazuja sie biale strony- masakra :shake::shake::shake::shake: Bardzo tęsknię za Bursztynkiem... zbliża się rocznica jego śmierci i zaczynam się rozklejać... :( wczoraj wyjęłam jego kocyk, tak nim pachnie, taki miałam ból, że już go nigdy nie poczuje, jego futerka, nie przytulę, tylko ten koc mi został :( :placz::placz::placz::placz: Quote
scorpio133 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 My ich nie widzimy ,ale nasi WIELCY PRZYJACIELE sa !.Pozostały nam .-zdjecia,tesknota i pamiec. Mysle ze ta PAMIEC o nich jest najpiekniejsza Badz dzielna LAURKO . Juz Ci to kiedys pisałam ze TY masz tyle miłosci w sobie ze jak bedziesz juz na swoim to ta miłoscia obdarujesz nie jednego piesia Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 scorpio133 napisał(a):My ich nie widzimy ,ale nasi WIELCY PRZYJACIELE sa !.Pozostały nam .-zdjecia,tesknota i pamiec. Mysle ze ta PAMIEC o nich jest najpiekniejsza Badz dzielna LAURKO . Juz Ci to kiedys pisałam ze TY masz tyle miłosci w sobie ze jak bedziesz juz na swoim to ta miłoscia obdarujesz nie jednego piesia Ja tak tęsknię za kontaktem ze psem scorpio... od tego nie da się uciec, "wyleczyć". Dlatego z całych sił będę dążyć żeby jak najszybciej mieć psa. Quote
scorpio133 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 wiem ,wiem Kochana!.My w domku tez musimy miec futerko!.Kiedys rozmawiałam z pewnym lekarzem (psiarzem) . Wiesz co mi powiedział .... wiesz jaka jest miłosc jedyna , prawdziwa? ..... to miłosc psa do człowieka. My o Cezusiu nigdy nie zapomnimy. Jego zdjecie . ktore mamy koło komputera zawsze nam o nim przypomina. Nie dziw sie mamie ze nie mozesz wziasc nowego pieska do domu. Tak naprawde to nie mogła by patrzyc na Twoje oczy całe w łzach jakby nie daj Boze cos sie stało nastepnemu pieskowi - a zycie jak wiesz potrafi byc okrutne, Ty tak naprawde to masz ogromna ilosc pieskow.-szukasz im domy, pomagasz jak tylko potrafisz z całych Twoich sił .Jestes jeszcze taka młoda a zobacz ile juz dobroci zrobiłas w swoim zyciu Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 scorpio133 napisał(a):wiem ,wiem Kochana!.My w domku tez musimy miec futerko!.Kiedys rozmawiałam z pewnym lekarzem (psiarzem) . Wiesz co mi powiedział .... wiesz jaka jest miłosc jedyna , prawdziwa? ..... to miłosc psa do człowieka. My o Cezusiu nigdy nie zapomnimy. Jego zdjecie . ktore mamy koło komputera zawsze nam o nim przypomina. Nie dziw sie mamie ze nie mozesz wziasc nowego pieska do domu. Tak naprawde to nie mogła by patrzyc na Twoje oczy całe w łzach jakby nie daj Boze cos sie stało nastepnemu pieskowi - a zycie jak wiesz potrafi byc okrutne, Ty tak naprawde to masz ogromna ilosc pieskow.-szukasz im domy, pomagasz jak tylko potrafisz z całych Twoich sił .Jestes jeszcze taka młoda a zobacz ile juz dobroci zrobiłas w swoim zyciu :oops::oops::oops: Bardziej chodzi o kwestie finansowe kochana cioteczko - budżet domowy jest ostatnio dość napięty, a jeszcze wesele w tle i konieczność oszczędzania. Nawet miałam możliwość teraz wziąć auto po moim zmarłym dziadku, ale powiedziałam "nie". Mam inne priorytety: najpierw ślub, mieszkanie i pies :p Quote
scorpio133 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 juz Ci to kiedys pisałam - JESTES WIELKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 scorpio133 napisał(a):juz Ci to kiedys pisałam - JESTES WIELKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :oops::oops::oops: każdy z nas jest w jakimś stopniu "wielki" ;) Ja się za takową nie uważam ;) ale dziękuję Ci bardzo scorpio-cioteczko :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ostatnio towarzystwo próbuje mi zapewnić moja chomiczka :p jest niesamowita! w związku ze zmianą czasu wstaje teraz wcześniej, jak się zrobi ciemno, dziś była taka skora do zabawy, ale szalała :loveu: a potem siedzi sobie na swoim kołowrotku i "medytuje" - je sobie, myje się, śpi :) czasami się z nią droczę i ją leciutko palcem łaskocze :) A oto moja towarzyszka, która choć trochę wypełnia pustkę po Bursztynku - przedstawiam Śnieżke vel Śnieżor :diabloti::loveu:: Kiedyś była śnieżnobiała - zmieniła kolorek na lato :cool3::lol: Quote
scorpio133 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ale fajna!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 scorpio133 napisał(a):ale fajna!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: bo jest fajniutka :lol::lol::lol: Quote
scorpio133 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Przyszlismy sie przywitac. U nas zaczyna padac mały sniezek Quote
__Lara Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='scorpio133']Przyszlismy sie przywitac. U nas zaczyna padac mały sniezek[/QUOTE] O ;) u nas jeszcze nie. Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 To już rok jak Ciebie nie ma, Każdego dnia mi to doskwiera, Brakuje mi Ciebie, piesku kochany, Śmiesznej, wesołej z Tobą zabawy, Spacerów, sierści Twej zapach, Kochanej mordki, merdania ogonkiem, wtulenia się we mnie, wspólnej jazdy pociągiem, wspólnych wędrówek, zabaw i figlów, i Twoich szczeków kilku, Zabrała mi Ciebie choroba, choć walczyliśmy - przegraliśmy, Ale TY wygrałeś, w mym sercu na zawsze, w pamięci i w duszy, co lód miłością kruszy, Jeszcze się zobaczymy, do siebie mocno przytulimy, wierzę w to mocno, Przytulam Cię do serca mego, Dla Ciebie na zawsze otwartego. Twoja Pani Ola Quote
scorpio133 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 wiesz co - napisze Ci tylko tyle ze ja juz mam troche lat, ale kiedy czytałam wiersz o BURSZTYNKU to łzy same płyneły.Nic wiecej nie potrafie napisac.To wielka sprawa KOCHAC i byc KOCHANYM. Za ta wielka miłosc ,ktora jest w Tobie niech Ci zycie wynagrodzi samym szczesciem Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 scorpio133 napisał(a):wiesz co - napisze Ci tylko tyle ze ja juz mam troche lat, ale kiedy czytałam wiersz o BURSZTYNKU to łzy same płyneły.Nic wiecej nie potrafie napisac.To wielka sprawa KOCHAC i byc KOCHANYM. Za ta wielka miłosc ,ktora jest w Tobie niech Ci zycie wynagrodzi samym szczesciem Kochana scorpio :loveu::lol: :calus:powiem Ci, że łzy już chyba wszystkie wypłakałam w ciągu tego całego roku. Teraz pozostała taka pustka, luka w sercu, niezapełniona. Na dnie tej luki jest pamięć o Bursztynku. Wmurowana tam na zawsze. Od dziś za to pomagam jednej schorowanej Pani z mojego osiedla, co dzień będę jej psiaka wyprowadzać na godzinny spacer :loveu: póki nie wróci całkiem do zdrowia. Zapełni mi trochę tą "lukę" ;) Quote
scorpio133 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A ja pamietam o Twoim marzeniu - o hoteliku dla psiakow " BURSZTYN". Tak bardzo bym chciała zeby Ci sie to spełniło. Tak bardzo bym chciała.!!!! Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 scorpio133 napisał(a):A ja pamietam o Twoim marzeniu - o hoteliku dla psiakow " BURSZTYN". Tak bardzo bym chciała zeby Ci sie to spełniło. Tak bardzo bym chciała.!!!! Tak, o tym marzę :) :loveu: jak otworzę cioteczko to zaproszę Cię wtedy na uroczyste otwarcie :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 scorpio133 napisał(a):napewno przyjade!:loveu::lol:.. :loveu::lol::lol::loveu: Quote
scorpio133 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 przyszlismy sie przywitac. Nie mogłam wejsc na watek.Chyba znowu cos robia- masakra Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 ;) dzięki, że tu wchodzisz cioteczko :D Quote
coronaaj Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='scorpio133']przyszlismy sie przywitac. Nie mogłam wejsc na watek.Chyba znowu cos robia- masakra ja tez ale z Dogo masakra jak piszesz, nie mozna wejsc na watki (pozmieniali adresy , nie ma conversion na watki???)stare adresy nie dzialaja... Bursztynku spij spokojnie, 23. XI.2009 mija pierwsza rocznica smierci Baxunia, jest mi znowu ciezko na seru i duszy.... Quote
__Lara Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='coronaaj']ja tez ale z Dogo masakra jak piszesz, nie mozna wejsc na watki (pozmieniali adresy , nie ma conversion na watki???)stare adresy nie dzialaja... Bursztynku spij spokojnie, 23. XI.2009 mija pierwsza rocznica smierci Baxunia, jest mi znowu ciezko na seru i duszy.... cooronaj :calus::glaszcze: niestety, ból gdzieś tam jest, chyba już zawsze będzie, że już go (Bursztynka, Baxunia...) nie ma wśród nas... Quote
scorpio133 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cioteczki kochane i jeszcze Cezus. Cezus tez tam jest.Był pieknym Onkiem. Boze jak ja kocham Onki. Quote
Recommended Posts