scorpio133 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 o to bardzo fajnie.Przyznam Ci sie ze tak myslałam ze masz przyjaciela co ma 4 łapy i ogonek. Pamietam tez o Twoim marzeniu, o Twoim Hoteliku pod nazwa Bursztynek. Quote
__Lara Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 scorpio133 napisał(a):o to bardzo fajnie.Przyznam Ci sie ze tak myslałam ze masz przyjaciela co ma 4 łapy i ogonek. Pamietam tez o Twoim marzeniu, o Twoim Hoteliku pod nazwa Bursztynek. Bardzo chciałabym go kiedyś założyć :) marzy mi się też ostatnimi czasy.... psi fryzjer ;) Quote
scorpio133 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Lareno to spa dla piesow u nas , to wcale nie miesci sie w dobrym miejscu.Nie jest to centrum.Panstwo maja tam 2 myjnie, a przybory kupiław super markecie. Szampony chyba na allegro.Pomieszczenie jest malenkie. Quote
__Lara Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 scorpio133 napisał(a):Lareno to spa dla piesow u nas , to wcale nie miesci sie w dobrym miejscu.Nie jest to centrum.Panstwo maja tam 2 myjnie, a przybory kupiław super markecie. Szampony chyba na allegro.Pomieszczenie jest malenkie. A interes się kręci? :) jest klientela? ;) Quote
scorpio133 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 to od mojego miejsca zameszania jest dosc daleko- w zupełnym innym koncu miasta. wiec nie wiem. Quote
scorpio133 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Larenko - z okazji Walentynek Ogi zyczy Ci duzo milosci Quote
__Lara Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 scorpio133 napisał(a):Larenko - z okazji Walentynek Ogi zyczy Ci duzo milosci Dziękuję :D Moja Megi również śle buziaki dla Was :D Quote
__Lara Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Kocham Cię Bursztynku i tęsknię, na zawsze będziesz w moim sercu.... Quote
coronaaj Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 __Lara napisał(a):Kocham Cię Bursztynku i tęsknię, na zawsze będziesz w moim sercu.... Pamietamy o Bursztynku, Baxterku i innych psiakach za TM. Moj Bully (ojciec Borrego) rakowy, mial operacje , nie ma sledziony ; diagnoza Splenic Hemangiosarcoma zyje dalej , ma sie niezle amerykanscy weci mowia cud....jedzie do Polski. Zobaczymy narazie ma sie niezle.... Quote
__Lara Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Bully, jesteś dzielny. Obyś żył jak najdłużej i przynosił szczęście cioteczce coronaaj. Quote
scorpio133 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 i ja tez do Bursztynka zaglądam. Tez o Nim pamietam Quote
scorpio133 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 coronaaj napisał(a):Pamietamy o Bursztynku, Baxterku i innych psiakach za TM. Moj Bully (ojciec Borrego) rakowy, mial operacje , nie ma sledziony ; diagnoza Splenic Hemangiosarcoma zyje dalej , ma sie niezle amerykanscy weci mowia cud....jedzie do Polski. Zobaczymy narazie ma sie niezle.... Cioteczko - zebys mogła sie Nim jeszcze nacieszyc.Niech długo zyje Quote
scorpio133 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Kochany Bursztynku dzisiaj mijają 4 lata , jak jesteś za tęczowym mostem. Dla Twojej Pani to smutne wspomnienie, ale Ty jesteś Tam szczęśliwy - już Cię nic nie boli. Twoja Pani zawsze będzie nosiła Cię w sercu. Biegaj więc dalej po zielonych łąkach. ....Pamięta też o Tobie Ogi z Pania Quote
coronaaj Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='scorpio133']Cioteczko - zebys mogła sie Nim jeszcze nacieszyc.Niech długo zyje[/QUOTE] Pamietm o Bursztynku, smutna rocznica , moj Baxterek odszedl niedlugo po nim. Bully OK narazie je, szczeka i nie mysli odchodzic. Oby tak dalej. Quote
__Lara Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='coronaaj']Pamietm o Bursztynku, smutna rocznica , moj Baxterek odszedl niedlugo po nim. Bully OK narazie je, szczeka i nie mysli odchodzic. Oby tak dalej.[/QUOTE] Tak, to już 4 lata....o tej godzinie jeszcze żył, a raczej się męczył... zasnął ok. 15.00-16.00...to był najgorszy dzień w moim życiu, jak dotąd... Dziękuję Wam bardzo, że pamiętacie. Można wspomnieć Bursztynka tutaj: [url]http://wiecznyogrod.pl/flower.php?fid=8974[/url] Quote
Recommended Posts