Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ta pogoda na białe furerko Suri to nie jest najlepsza :placz::placz::placz:

A na dodatek musze tyle się z nią uchodzić bo nic nie robi tylko idzie za mną i piszczy bym ją na ręce wzieła MASAKRA :razz::razz::razz:

Posted

Białeyorki - na początku tego temaytu udowodniłaś, że nie wiesz, co to jest biewer.......

Przecież ty nawet wzorca nie znałaś...

Ale komu chce się teraz czytać cały biewerowy - ogromny - wątek?

Posted

jolisia34 napisał(a):
Tylko ciekawe jak je później oduczę:razz:

No ja miałam z tym kłopot z Luną
jak ją kupiłam to była zima i szkoda mi było ja puszczać na pole to ja nauczyłam do łazienki chodzić i tam na posadzke się załatwiać no zakapowała szybko nawet w nocy wstawała i szła do łazienki a nie robiła tego na dywanie

No ale jak szliśmy do znajomych to już klpops był bo i tam szła do łazienki, ale z wiekiem nauczyła się załatwoać na polu poprostu zamkneliśmy jej łazienkę:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Mraulina napisał(a):
Białeyorki - na początku tego temaytu udowodniłaś, że nie wiesz, co to jest biewer.......

Ja nie znałam ale jak pisałam mój mąż widział w Niemczech jedne z pierwszych Biewerów i to on wpadł na pomysł wyhodowania ich w Polsce.Sama byłam co do tego sceptycznie nastawiona,ale jak widac to on miał rację.I to dzieki niemu mamy w tej chwili białe yorki.:loveu:

Posted

Pani białe yorki ma własne zdanie, którego nie zmieni, także my mamy własne którego też zmieniac nie zamierzamy dlatego szkoda słów na kłótnie,

Ja choć osobiście uważam że psiaki białeyorki są sliczne to nigdy nie uznam ich za rasowe a samej pani białeyorki za hodowcę

Tak samo może pani zacząś tworzyć zwykłe yorki tak jak powstały one na poczatku albo może w ogóle zacząć hodowac od poczatku psa domowego:shake:

właśnie widziałam na allegro ogłoszenie o biewerach za 1500 zł bez rodowodu, koszmar:shake:

Posted

Mraulina napisał(a):

Ja przeczytałam:multi:
Fakt - zajeło mi to dużo czasu, ale podobają mi się biewerki.... więc się zawzięłam:cool1:
I jakie są moje wnioski....
Pani Białe Yorki niestety - ferment tylko sieje, uważa się za najmądrzejszą itd
Choć jej pieski są ładne jak na pieski w typie rasy - to to nie są ani yorki, ani biewerki!!!!!
Jak na yorki - to szata z wadą genetyczną włosa!
Jak na biewerki - to też nie te kolorki!
A co mnie na koniec tematu rozbroiło to stwierdzenie tej Pani - że wystający język pieska to zaleta:placz:
Wiele bym tu mogła przytaczać dziwnych wniosków, opinii itd tej Pani
Nie wspomnę już o tym, że Białe Yorki ciągle obstaje przy tym, że chce zarejestrować swoje pieski w związku, a tam "źli ludzie" nie chcą tego zrobić - tylko niestety nigdzie oficjalnie nie są znani przodkowie szczeniaczków - bo mówić można dużo:cool3:

Posted

Ja też mam biewierka, bialego yorka:loveu:, wyjasnial po dzieciach, jest rasowym yorkiem , ktory zbytnio wyjasniał:loveu:

To istne jaja , oszukiwanie ludzi, to nie jest biewier , tylko jasny york:shake:

Posted

A Migotka już połknęła wystawowego bakcyla.
Ja tam nic nie mówię, ale jak suka Migotki przerżnęła w Chozowie bodajże z Azumi.... Ale potem piesek Migotki wygrał porównanie z Azumi...

Nie gniewasz się, Migotko?

Posted

U mnie na osiedlu są takie trzy, jasne, zaryzykuję stwierdzenie, wypłowiałe yorki. Trochę jasnostalowego koloru i dominujący kolor, hmmm, coś podobnego do słomy. Przykro mi to powiedzieć, ale wyglądają bardzo nieciekawie. Dla mnie osobiście biewery to psiaki jak u Mogotki i Jolisi34. Bardzo Wam zazdroszczę takich piękności. Jeśli kiedykolwiek będę powiększała swoją psią część rodziny to zapukam do Was. Pozdrawiamy.

Kasia i Tupek

Posted

Migotka siedzi nocami na portalu nasza.klasa.pl :p .......znalazła wielu znajomych :crazyeye: psy zaniedbane, mieszkanie zasikane ,nawet sędzina na przeglądzie zauważyła kilka kołtunów na łapkach Ingberta :mad: , ale zobaczcie Migotke jako Mis -Polonie w galerii Biewerów :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::stupid:

Posted

.... Od kiedy siedzę w V.c. w takim stanie jest mój dom no i pieski tak samo :cool3:... przydałabysię jakaś kontrola ........chociażby teściowej ........ oj ona biedna już nie zyje !!!!......a ja nadal cofam się do tamtych czasów..... pędze bo już po dzwonku .............

Posted

Migotka , zainwestuj w zmywarkę , na prawdę oszczędza dużo czasu i można sobie siedzieć w naszej klasie :evil_lol: niestety trzeba poświęcić 5 minut na spakowanie jej i włączenie ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...