Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie sądze poza tym tak mi powiedzieli tam że po drugim szczepieniu mogę ja wykąpać

Poza tym w tych sprawach to ja laikiem nie jestem i psu krzywdy bym nie zrobiła

Wykąpałam ją szamponem co od nich dostałam na wysrebrzenie
Szampon jest supe tylko nie do dostania u nas, nienapisze nazwy bo to mam ulane

Posted

Jak brałam psa to mi wszystko tłumaczyli co i jak robić
Jak sklejać ucho i wogóle
Wogóle dużo mi powiedzieli na temat biewerów ich hodowli problemach zdrowotnych
Gadali ze mną chyba ze 2 godziny
Potem jeszcze mi pokazali hodowlę jego znajomego on to też miał sporo tych psów
Powiedzieli mi jak najlepiej dobrać kolorystycznie psa i suke by były ładne młode

Posted

Wiesz co ja też bo nigdy nie wiadomo co to są za psy

Ale powiem ci jak jest z tą moją suczką
Ona jest po rodowodowych rodzicach
Niestety tam tak jak i tu hodowcy wydają jeszcze jeden ,,lewy'' miot bez rodowodu i moja sunia jest właśnie z takiego

Ja sama u nas znam wiele hodowców co też tak robią że jeen miot mają z papierami drugi bez i sprzedają w ukryciu

Tam też jest podobnie chcą zarobic na biewerach bo cieszą sie powodzeniem

A ja i tak za nią sporo zapłaciłam:p

Posted

Byłam u swego weta i na biurku miał takie oto :watpliwy: cudenko......odrazu pomyslałam -jakaś droga nowośc a ona mi na to ,ze kupiła za 64 zł w Auchanie na stoisku zabawkowym.... pobiegłam co sił w nogach i kupiłam ale dopiero czwarty :sweetCyb: był sprawny. Na miejscu u weta sprawdziłam na swoim włosie no i w droge po koleżankach.... szukać choćby świerzbowca w uszach ( u moich nie zauwazyłam bo zastosowałam 3 tyg. temu profilaktycznie Stronghold- szkoda ) i znalazłam :multi::multi::multi: widziałam :multi::multi::multi::multi: ale zabawa :multi::multi::multi: a kolezanka zła bo nie miała nigdy świerzbowca w hodowli i nie musiała kupować rzadnych drogich preparatów... hihihi nie ma już kolezanek - pobiegły do weta ...............:evil_lol:

Posted

Już bym chciała z małą wychodzić na spacer lecz jeszcze musze poczekać do połowy grudnia

Wet mi powiedziała że dużo teraz szczeniaków pada bo taki okres chorób a ja nie mam zamiaru ryzykować

Poza tym jest tak zimno że szkoda pieska na taka pogode no i nowe ubranko musze kuić niestety jak na razie jak byłam w sklepie to wszystko jest na na za duże normalnie się w tym topi

Nie wiecz czy poprostu nie upię grubą wełniana skarpetę zrobie dziurki i tyle:eviltong:

Posted

[quote name='Migotka']
Byłam u swego weta i na biurku miał takie oto :watpliwy: cudenko......odrazu pomyslałam -jakaś droga nowośc a ona mi na to ,ze kupiła za 64 zł w Auchanie na stoisku zabawkowym.... pobiegłam co sił w nogach i kupiłam ale dopiero czwarty :sweetCyb: był sprawny. Na miejscu u weta sprawdziłam na swoim włosie no i w droge po koleżankach.... szukać choćby świerzbowca w uszach ( u moich nie zauwazyłam bo zastosowałam 3 tyg. temu profilaktycznie Stronghold- szkoda ) i znalazłam :multi::multi::multi: widziałam :multi::multi::multi::multi: ale zabawa :multi::multi::multi: a kolezanka zła bo nie miała nigdy świerzbowca w hodowli i nie musiała kupować rzadnych drogich preparatów... hihihi nie ma już kolezanek - pobiegły do weta ...............:evil_lol:
Migotko Ty masz pomysły:evil_lol:.Wstaw jakieś mowe fotki swoich piękności.:loveu:

Guest Agata_B
Posted

BIEWERKA -o ile można wiedzieć, ile dałaś za małą zł?

Posted

Migotka czy ty nie masz czasem zamiaru iść na weterynarza?Robisz tym swoim pieskom coraz bardziej sterylne warunki,jeszcze trochę a pozamykasz je w jakis inkubatorach.Masz naprawdę niesamowite pomysły.A co do szamponu wysrebrzającego,coś nie bardzo chce mi się wierzyć że takowy istnieje .Jeśli york czy biewer ma się wybarwić na kolor srebrny to wcześniej czy póżniej to napewno nastąpi samoistnie.Ja osobiście pierwszą kąpiel funduje swoim szczeniaczką już w wieku 5 tygodni.Jeszcze nigdy żaden z nich się nie pochorował,a póżniej to już w miarę potrzeb.W każdym razie WITAM następne BIEWERKI.

Posted

To urządzenie ma moc - 100 x , 600 x, 1200 x i co najwazniejsze świeci własnym światłem ..... i widać robale z wąsami .......najlepiej sie pracuje na powiększeniu x 100.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...