Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jolisia34']

Dzieciaczki też cudowne:evil_lol:.Można się zakochać:loveu:
Przeurocze szczeniaczki z tej hodowli z pod Lipska, duża gromadka ale jak zajechało sie kupić , hodowczyni pokazała tylko 2 psiurki i nic wiecej pomimo tego ,że bylismy pierwszymi klientami........... i nie kupilismy ,bo pokazała 2 pieski z uszami okragłymi i długimi aż do ziemi jak u jamnika.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczcie jaki znalazłam sposób na czyste łapki moich Biewerów.....:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ja jestem ciekawa jak juz Migusi sie trzódka powiekszy to chyba bedzie trzeba jak wagoniki ciagnioc :lol: Migotko ale ty masz pomysły hihihihihihi

Guest Agata_B
Posted

Okropieństwo! Psy w wózku wozić...
Jak Ci sie nie chce łapek myć, to ...
Bez komentarza.

Guest Agata_B
Posted

Jolisiu - fajny? :roll:
Mnie by wyśmiali jakbym wyszła z psem w wózku dla psów.
Ludzie, to jest PIES, a nie lalka.
Czego ludzie nie wymyślą :shake:

Posted

W zupełności się z Tobą Agatko zgadzam.Wózki to komercja -a nie potrzeba -zwłaszcza dla yorków,to są teriery,potrzebują: ruchu,swobody,zabawy a nie wózków,pampersów itp.Zawsze się smucę jak czytam posty zadowolonych z siebie ludzi robiących ze zwierząt zabawki:(

Posted

Mi się ten pomysł z wuzkami nie podoba, chyba że mają służyć jedynie w dniu wystawy, by psiaka przewieźć do ringu z parkingu samochodowego na przykład ale to tez tylko w deszczowe dni poza tym jestem przeciwna

P.S
Jolisiu zmniejszaj zdjęcia przed wstawieniem (dozwolona wielkośc to 640x640 px)

Guest Agata_B
Posted

Wy się tu śmiejecie, a pieski się męczą w wózkach :roll:

Posted

Ja też uważam to za głupote :shake: Przecież pieski muszą sie wybiegać. Potrzebują bardzo dużo ruchu - jedynie to co powiedziała Pati jest do przyjęcia na wystawach ale nie przesadzajmy ! Pies to nie zabawka !!

Posted

jolisia34 napisał(a):
Dziewczyny,trochę więcej poczucia humoru.Nie można wszystkiego brać tak dosłownie!:eviltong:

No jasne.... przecież pieski po to wychodzą na spacerek aby biegać.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...