Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogolne gukoza moze byc podawana psom nawet gdy tak jak pisze Migotka ma ja przy sobie na wystawach.. Yorki to psy malo jedzace a glikoza sluzy do wzmocnienia organzimu np gdy nie je i napewno im nie zaszkodzi

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, całe czarne to się na pewno nie urodzą. Masz śliczną parkę i szczeniorki też takie będą. Moja mama mówi, dobre dobrego nie zepsuje. Pozdrawiamy.

Kasia i taki zwykły yorek Tupek.

Posted

[quote name='Migotka']
.....Oby to małżeństwo nie

było zaciemne dla siebie :shake::shake:

Migotko,piękne są.Mnie się bardzo podobają te ciemniejsze.Są chyba bardziej zbliżone do wzorca.Nie martw się na zapas,wśród przodków mogły być jaśniejsze pieski i to będzie widoczne u maluszków.;)

Posted

Ja zastanawiam się nad kupnem kawalera dla moich panienek,oglądam różne psiaczki i dużo jest tych bardzo białych.Kilka nawet widziałam w hodowli z której są Twoje śliczności.Tylko,że takie białaski:roll:.Prawie cały grzbiet bielutki np. główka ciemna.:lol:

Posted

Najlepiej mieć w domu własnego kawalera :multi: i potem można sobie po koleżeńsku kryć :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: jak kawaler stwierdzi ,że w rodzinie ze swoją fee :shake: :shake: ......tzw. spoufalenie :p .....( ach te chłopy )

Posted

Wiecie na alegratka jest tera biewierka ładna do sprzedania z papierami
link usunięty
dlaczego nie moge jej kupić:placz:
Ja mam zwykłom yorke a teraz się oszczeniła , zobaczcie na poród u yorka są zdięcia

Bardzo proszę bez linków, linki jeśli już to wysyłajcie na pw

Posted

Lady york gratuluje maluszkow niech se zddrowo chowaja :lol:
Migotko jestes niesamowita... Migotko jak moj kawaler sie miewa ucaluj go od cioteczki :multi:

Posted

Migotko dobrze ze mieszkam na slasku i wiem co piszesz :roflt::roflt:no faktycznie to chlopak...
Mraulina my to cioteczki nie .........:eek2:a Ingebercika znam osobiscie... i mizaianka jak go widze ma w nadmiarze... Szkod a ze czesciej go ie moge widziec jak i slicznej Germani... :laugh2_2::Dog_run:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...