Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkleiłam tę fotke aby pokazać wycięte w płycie okienko na balkonie , przez które urwisy moje spoglądają na szeroki świat w czasie przerw międzyspacerowych.......Na drugiej fotce zaraz pokaże specjalne wejście na balkon dla piesków ,które sobie ( "chora na umyśle babcia " :megagrin::megagrin::megagrin: ) kazała wybić w ścianie.....

Posted

Migotko! jesteś niesamowita, ale powiedz Kochana, nie jest Wam zimno przez to okienko dla psów?

Wiem, że jest zamykane, ale chyba i tak ciepło z domu ucieka prawda?

Posted

Tak jest zimno !!! , więc teraz już jest szczelnie zamkniete a w środek włożyłam ( ciasno) 15 cm gąbkę i tak pozostanie do wiosny ....Na balkonie mam klatkę ( nie z ptaszkami jak to niegdyś na PW pisały sobie panie niektóre ) z Burundukiem ( Wiewiórka Naziemna która na zime zapada w sen zimowy )

Posted

Na tym samym balkonie mieszkał tez całą zimę Jeż ( tego jednak z za płyty nie widziały owe panie spacerujac pod balkonem).Jeżyka (17dkg) dostałam od pewnego biologa w listopadzie zeszłego roku , a na wiosne kiedy go wypuściłam na swoją działkę ważył 70 dkg.

Posted

Od tego właśnie zaprzyjaźnionego biologa dowiedziałam sie jaka ważna jest biologia w postępowaniu ze zwierzęciem np. dowiedziałam się ,że ssaki przysfajają wszystkie potrzebne składniki z twarogu -tylko o zmierzchu , a serek zjadany przez nie rano pozostawiają tylko walory smakowe, zażywane multiwitaminy tak reklamowane w TV -wypierają siebie nawzajem tak samo jak preparaty musujace .....Owy biolog widzac moją obszerna biblioteczke o psach polecił mi do ho
dowli jeszcze te 2 książki

Posted

[quote name='Migotka']Tak jest zimno !!! , więc teraz już jest szczelnie zamkniete a w środek włożyłam ( ciasno) 15 cm gąbkę i tak pozostanie do wiosny ....Na balkonie mam klatkę ( nie z ptaszkami jak to niegdyś na PW pisały sobie panie niektóre ) z Burundukiem ( Wiewiórka Naziemna która na zime zapada w sen zimowy )http://img156.imageshack.us/img156/3007/pieski117qx1.jpg

Ale super. Skąd ją masz?

Posted

Migitko ja daję moim wszystkim pieskom karmę royal canin.Wprawdzie proszą o domowe jedzenie,które my jemy ale staram się nie dawać.Gotowane mięsko z ryżem i marchewką lubią bardziej niż suche,ale ono nie ma wszystkich witamin.

Posted

Nie wiem, jak siękarmi kurduple.
Moje pieski w wieku szczenięcym najlepiej karmić suchą karmą wysokiej jakości - bo komponując karmę samodzielnie można popełnic błąd.

Posted

[quote name='Migotka']Tak jest zimno !!! , więc teraz już jest szczelnie zamkniete a w środek włożyłam ( ciasno) 15 cm gąbkę i tak pozostanie do wiosny ....Na balkonie mam klatkę ( nie z ptaszkami jak to niegdyś na PW pisały sobie panie niektóre ) z Burundukiem ( Wiewiórka Naziemna która na zime zapada w sen zimowy )
Migotko, wszystkie Twoje zwierzaki sa super:lol:
Bardzo pomyslowe:lol: jest to wyjscie dla psiakow na balkon

Posted

Jolisia !!:multi: masz naprawde rewelacyjne swoje psinki , mnie sie wydaje ,że moje troche zaciemne :cool3: i boję się oby nie dawały dzieci takich ciemnych jak na tej fotce , którą znalazłam na niem. stronce. Zobaczymy choc ciesze się ,ze chociaż Jony jest ciut jaśniejszy i będziemy z kol. kryć naprzemian. Już nie mogę się doczekać pierwszych szczeniaków ????? wielka niewiadoma ????? :p

Posted

Migotko ten piesek na fotce jest bardzo ladny.. Nie wiem czym sie martwisz masz piekne psy oba a przeciez bierwerki nie maja byc za jasne opis rasy dokladnie okresla jakie maja byc!!Germania i Ingebert buziaczki wam sle i czekam na maluszki Wasze...:cool3:

Posted

Wklejam przyrząd ,z którym sie nie rozstaję nawet jadąc na wystawy, a co dopiero mając w domu szczeniaki.Jolisia nie pozwól swoim maluszkom nie jeść przez kilka godzin :shake: glukoze miej zawsze w domu- York to nie pies ( York to stworzenie,które przy jedzeniu zdechnie z głodu !!! )

Posted

[quote name='Migotka']Wklejam przyrząd ,z którym sie nie rozstaję nawet jadąc na wystawy, a co dopiero mając w domu szczeniaki.Jolisia nie pozwól swoim maluszkom nie jeść przez kilka godzin :shake: glukoze miej zawsze w domu- York to nie pies ( York to stworzenie,które przy jedzeniu zdechnie z głodu !!! )

No to mnie nastraszyłaś,jak to zdechnie?Chyba są najpierw jakieś objawy?W jakich sytuacjach ta glukoza ma zastosowanie?Ja jestem zielona widzę w tych sprawach.Migotko,napisz ,proszę coś więcej na ten temat.:-o:-o:-oZ moimi dorosłymi pieskami nie działo się nic złego,dlatego nie jestem w temacie.

Posted

Migotko - nie strasz Jolisi!
Czy to wszystko znaczy, że york musi być pompowany żarciem albo chociaż glukozą na okrągło? Napisz coś o tym. Nigdy nie miałam małego pieska!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...