Migotka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jest to fotka bez przygotowania :cool3: , którą robiła jedna osoba z Dogo, ale nie chodzi mi tu konkretnie o psa :eek2: ( brudnego) ale o przygotowanie mieszkania w bloku na przyjęcie większej ilości piesków w przyszłosci ( wówczas mąż mój sie chyba wyprowadzi ) :help1:. Wystarczy cieczka a z sikaniem już sobie nie poradzimy - okazywanie męskosci , no i suczka też musi swoim stanem zaimponowac.Wczoraj kupiłam na Alegro mopa H2O i zobaczymy jak to nowe urządzenie zda egzamin ????:ylsuper:
Fibi Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Piękny pies, wyróśł na wspaniałego kawalera, a jaką ma gęstą sierśc:loveu:
Ramona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Migotko z przygotowaniem czy tez bez i tak wyglada oszałamiajaco :) Jesli chodzi o mopa to niedaje zadnej gwarancji.Zreszta uwazam ze jesli bym miala kupic takie cudo to chyba bym zainwestowała i kupila karshera (hmm... chyba zle nazwe nagryzmoliłam :oops:)
jolisia34 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :loveu:Moje maleństwa dały się sfotografować po kilkugodzinnej zabawie,kiedy już całkiem opadły z sił.
jolisia34 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nieprzytomne,nic już nie interesuje tylko sen.
Ramona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:O matko ale sa cudne i takie słodziaki ze hej
mery Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 RE WE LA CYJ NE !!! Słodkie jak nie wiem. Ale musisz mieć z nimi wesoło!
jolisia34 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ojjj,wesoło to jest.A takie słodkie to są tylko jak śpią,bo ogólnie to małe diabełki!:diabloti::diabloti: I to w podwójnej wersji,więc możecie sobie wyobrazić co się dzieje w domu:razz:. A tak wyglądają po swych słodkich szaleństwach.Nawet nie przeszkadza,że troszkę sie z legowiska wypadło i śpi dalej.:loveu:
białeyorki Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Migotka']Jest to fotka bez przygotowania :cool3: , którą robiła jedna osoba z Dogo, ale nie chodzi mi tu konkretnie o psa :eek2: ( brudnego) ale o przygotowanie mieszkania w bloku na przyjęcie większej ilości piesków w przyszłosci ( wówczas mąż mój sie chyba wyprowadzi ) :help1:. Wystarczy cieczka a z sikaniem już sobie nie poradzimy - okazywanie męskosci , no i suczka też musi swoim stanem zaimponowac.Wczoraj kupiłam na Alegro mopa H2O i zobaczymy jak to nowe urządzenie zda egzamin ????:ylsuper: Migotko to twój piesek.dla mnie trochę za wysoki:evil_lol:reszta całkiem ,całkiem.Ostatecznie to juz prawie dorosły Facet.
Patikujek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jolisia piękne te twoje dziewczynki, a tą zdjęcie gdzie z kojca wypadła to już w ogóle cudo:loveu:
jolisia34 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :laola:[quote name='Migotka']Jest to fotka bez przygotowania :cool3: , którą robiła jedna osoba z Dogo, ale nie chodzi mi tu konkretnie o psa :eek2: ( brudnego) ale o przygotowanie mieszkania w bloku na przyjęcie większej ilości piesków w przyszłosci ( wówczas mąż mój sie chyba wyprowadzi ) :help1:. Wystarczy cieczka a z sikaniem już sobie nie poradzimy - okazywanie męskosci , no i suczka też musi swoim stanem zaimponowac.Wczoraj kupiłam na Alegro mopa H2O i zobaczymy jak to nowe urządzenie zda egzamin ????:ylsuper: Migotko,nawet potargany jest przeuroczy,super facecik:loveu::loveu::loveu:
Migotka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jolisia super masz Biewery.....:laugh2_2: napisałam dziś całą stronke :hmmmm: na dogo o trudnościach zdrowotnych Biewerów na jakie możesz napotkać ,ale jak chciałam dodać komp mi wysiadł , a niechce mi sie już drugi raz pisać tak dużo ... widocznie tak miało być. Napisze tylko jedno ,żebys uważała na obgryzanie przedmiotów w domu i nie słuchała wetów jak na dolegliwosci jelitowe będa kazali przegłodzić psa :shake: :shake: :shake: :shake: .
Migotka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ... Germania nie pozwoliłaby się przegłodzić :shake: :shake: :shake: :shake: .....zresztą jej pani też nie...
jolisia34 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Migotka']Jolisia super masz Biewery.....:laugh2_2: napisałam dziś całą stronke :hmmmm: na dogo o trudnościach zdrowotnych Biewerów na jakie możesz napotkać ,ale jak chciałam dodać komp mi wysiadł , a niechce mi sie już drugi raz pisać tak dużo ... widocznie tak miało być. Napisze tylko jedno ,żebys uważała na obgryzanie przedmiotów w domu i nie słuchała wetów jak na dolegliwosci jelitowe będa kazali przegłodzić psa :shake: :shake: :shake: :shake: . Ojejku,moje posiadają niesamowitą skłonność do obgryzania.To co wyczyniają to jest koszmar.Wrąbały mi pół koszyka wiklinowego,ciągle tylko chodzę i pilnuję.Robota na cały etat.:p
jolisia34 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Migotko,ile ważą Twoje psiaczki? Moje sunie mają 10 tyg i ważą około 1kg.Ja słyszałam,że w Niemczech mają nawet 6kilowe.To b duże,tak mi się wydaje.
jolisia34 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Migotka']... Germania nie pozwoliłaby się przegłodzić :shake: :shake: :shake: :shake: .....zresztą jej pani też nie... Ten czarny nosek jest boski.Ile ma dziewczynka teraz miesięcy?Ja nie mogę się doczekać kiedy moje szkraby będą miały z pół roczku i nie będę musiała tak drżeć o nie w każdej chwili.:multi:
Migotka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Schowaj ten koszyk :shake: ... mojej znajomej pies tak obgryzał kosz z wikliny ,że okiem mu wyszedł jeden kawał :flaming:, a i jelita może taki kawałek przebić psiakowi ... nie powinni wogóle produkować takich koszyków dla piesków .Germania waży prawie 4 kg a Ingbert 2,6 kg....Karm dobrze swoje sunie aby dobrze rodziły , a pilnuj szczepień , a najlepiej zapytaj weta czy nie trzeba doszczepić ??????? Ja ingberta doszczepiłam po konsultacji z wetem.....
mery Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Śliczne te Wasze pieski. Mam prośbę! Zerknijcie proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93161 Wiem, że to może i nie najlepsze miejsce, ale nie mogę obok tego przejść obojętnie, a jest petycja do podpisania.
Migotka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ale zboczeniec !!! ....musiał mieć ciężkie dzieciństwo albo mamie z poduszki wypadł na głowę.... jestem za eutanazją dla takich świrów....Podpisane.
Recommended Posts