Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Migotka']Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu .... a kto w Polsce kupi psa tak drogiego i powszechnie nazywanego kundlem ??????
..............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Migotka proponuję rozdawać Biewery za darmo ,będzie to twój interes życia:mad:

Posted

Mraulinko dziękuję serdecznie za cenne wskazówki.Zapoznałałam się z wzorcem biewera w miarę dokładnie.Mam nadzieję że nie pojadę 1200 km na próżno. :roll:

Posted

http://www.vrz-dhs.de/

- ta organizacja wydała rodowody.
Jest członkiem UCI, więc rodowody można zarejestrować w Polsce.
Bałam się, że rodowody wydało jakieś maleństwo, nie uznane przez duże organizacje kynologiczne; w takim wypadku rodowody bylyby bezwartościowymi kartkami papieru.

Migotko - jak mi dasz meila, to Ci wyślę scan rodowodu. Wygląda świetnie.
Chyba będziesz miała co kryć i czym kryć, że tak powiem.

Posted

Już jestem po podróży,zmęczona strasznie,ale bardzo szczęśliwa!Mam dwie maleńkie kruszynki :multi::multi:.Nie umiem niestety wklejać fotek :shake:.Może ktoś mi powie jak to się robi? :roll:

Posted

Jolisiu Serdecznie gratuluje maluszkow... Fotki mozesz wyslac do mnie zaraz Ci je powklejam i napisze jak to robic krok po kroku! Witajcie biewerki ..:multi::multi::multi:
Sorki Chefrenku nie zauwazylam ze juz jest krok po kroczku jak to zrobic...:)

Posted

Huraaa !!!! - mamy nowe Biewery :multi: :multi: :multi: :multi: czekamy na fotki ... :cunao: napisz w którym rejonie Polski mieszkasz :happy1::sweetCyb::klacz: jak nie będzie zadaleko będziemy rodziną :evil_lol: pieskową :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

Mieszkam koło Łodzi.Postaram się dziś wstawić fotki,dziewczynki moje mają 9 tyg i są rozkoszne.:lol: Maleństwa już się trochę rozbawiły,po tej 12-godzinnej podróży były wyczerpane.

Posted

jolisia34 napisał(a):
Hurra udało się,tylko zdjęcie nie to!Sorry,już się poprawiam. :lol:

No właśnie :confused:.. coś mi to na biewera nie wygląda :hmmmm:

Posted

Jolisia gratuluję dziewczynek, słodko wyglądają :loveu: Super, że mamy coraz więcej Biewerków z rodowodem. Kawaler Migotki będzie musiał się napracować :eviltong:

Powiedz jeszcze, to siostry z jednego miotu?

Posted

Ale super !!!!!! a gdzie kupiłaś jesli można wiedziec ?? masz może porobione jakies fotki rodziców ????:Cool!::Cool!::Cool!: dużo płaciłaś ????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...