Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Ja się uczę niemieckiego :cool1:

Guest Agata_B
Posted

Hi,
Yours dog there are beautiful.
no can english, write from dictionary.

Many greetings,
Agata

Guest Agata_B
Posted

Hi,
It there is some youth :)
Agata

Posted

No proszę :scared:coraz bliżej wielkiego świata :cunao:nawet nie trzeba zakładać partii :shake:, jestem za a nawet przeciw :glaszcze: m.rdo ty moja :painting: .........

Posted

:ylsuper:Migotko! Uwielbiam Twoje komentarze!!! Miełego dnia wszystkim życzę! A póki co zamiatam na spacerek we mgle.....:painting:

Posted

Napisałam do tych państwa (bo z tego, co jest na stronie, zorientowałam się, że to cała rodzinka!!!) na priva z pytaniem, w jakiej organizacji kynologicznej są zarejestrowane ich psy.

Ich psy są piękne - ale czy ich rodowody mogą być u nas uznane?
Podejrzewam, że to UCI.
Tam jest zarejestrowany P. Miros.
Jeżeli rodowody są do zaakceptowania - to kontakty mogą być b. cenne dla naszych hodowców!

Posted

Byłoby dobrze współdziałać z innymi hodowcami, jednak róznie to bywa :shake: , koleżanka pojechała po Biewera do Niemiec i nie kupiła , poprostu hodowczyni wciskała jej to czego nie chciała i w rezultacie psa nie kupiła u niej... podobnie zresztą jest wszędzie to zależy od ludzi :mad: u nas też niezbyt hodowcy się uwielbiają wręcz nienawidzą :diabloti: dlaczego tak jest ???????? a ja naiwna kiedyś myślałam ,że kto kocha zwierzęta to kocha także i ludzi :boom:........

Posted

Miasteczko ma powstać przy trasie nr 81, mniej więcej w połowie drogi między Katowicami a Wisłą. Będzie wyglądało jak te, które znamy z westernów: ze sklepami, restauracją, bankiem okradanym po kilka razy dziennie. Nie zabraknie pojedynków rewolwerowych, salonu golibrody, gabinetu fotograficznego, więzienia i fortu wojskowego. W miasteczku będzie można nauczyć się strzelać z łuku, rzucać lassem, a w indiańskim wigwamie pomalować sobie twarz. Ma ono być samowystarczalne: z własną siecią wodociągową, telefoniczną, administracją. Nad wszystkim czuwać będzie oczywiście szeryf. Będzie tam też stajnia na 18 koni ( które zapewne będą kupione z fundacji ) i zwierzęta inwentarskie...oraz mini zoo, a ja tam bedę pracowac jako Puf-muter , a moje Biewery będą pilnowac porządku :mad::mad::mad:

Posted

Migotka napisał(a):
Miasteczko ma powstać przy trasie nr 81, mniej więcej w połowie drogi między Katowicami a Wisłą. Będzie wyglądało jak te, które znamy z westernów: ze sklepami, restauracją, bankiem okradanym po kilka razy dziennie. Nie zabraknie pojedynków rewolwerowych, salonu golibrody, gabinetu fotograficznego, więzienia i fortu wojskowego. W miasteczku będzie można nauczyć się strzelać z łuku, rzucać lassem, a w indiańskim wigwamie pomalować sobie twarz. Ma ono być samowystarczalne: z własną siecią wodociągową, telefoniczną, administracją. Nad wszystkim czuwać będzie oczywiście szeryf. Będzie tam też stajnia na 18 koni ( które zapewne będą kupione z fundacji ) i zwierzęta inwentarskie...oraz mini zoo, a ja tam bedę pracowac jako Puf-muter , a moje Biewery będą pilnowac porządku :mad::mad::mad:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::haha::haha::haha::haha::haha:

ja jescze nic niedostalam:-o

Posted

Jedna rzecz mnie zastanawia: do tych państwa z Niemiec od biewerów napisałam po niemiecku na priva, a oni mi odpisali po angielsku.......
Jak myslicie, dlaczego?

Posted

:evil_lol: widocznie mało jest nauczycieli jęz. niem w polskich szkołach :roflt::roflt::roflt:w większosci uczą angielskiego :Cool!: no ale cel uświęca środki.

Posted

Ale dlaczego, Migotko, chcesz pracować jako Puff Mutter?
Masz jakieś przygotowanie zawodowe? :diabloti:
(Bardzo przepraszam ... ale Ty masz poczucie humoru, więc się nie pogniewasz!)

Posted

:p :p :p o tak mam ponad 35-letni staż małzeński no i jeszcze mówią ,że możnaby ustawić ... linie telefoniczną z Żor do Krakowa :placz: tylko tyle :placz:, a tak powracajac do tego Miasteczka Westernowego jak nie wypali to stanowisko mamuski ,to założe tam restauracje chińską :painting: ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...