Migotka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ooooooooo prosze jak ta pościel będzie wyglądać za kilka dni ???????? :cool3::cool3::cool3: a majtki zjadł Ingbert :iloveyou::iloveyou::iloveyou: musze nowe kupić na targach ...
GosiaNatalka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ale masz teraz pilnowania, a z tego malca to prawdziwy :evil_lol: ełek na baby...
Migotka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Diabełek zjadł majtki , a teraz zdycha w kącie :angryy::angryy::angryy: a tu wystawa zapasem...... myslę ,ze ta zapinka mu dała sie we znaki nic nie je :placz: tylko ......r.....a...:placz: dostał już parafine ciekłą..... potem rozgotowane siemie lniane.....no i zobaczymy czy te grzeszne czyny mu się opłaciły...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach te chłopy :mad: najwyżej tylko pojade z nim poogladać .......... ale jestem zła !!!!!!!!!!!!!! :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
białeyorki Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Migotka napisał(a):Diabełek zjadł majtki , a teraz zdycha w kącie :angryy::angryy::angryy: a tu wystawa zapasem...... myslę ,ze ta zapinka mu dała sie we znaki nic nie je :placz: tylko ......r.....a...:placz: dostał już parafine ciekłą..... potem rozgotowane siemie lniane.....no i zobaczymy czy te grzeszne czyny mu się opłaciły...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach te chłopy :mad: najwyżej tylko pojade z nim poogladać .......... ale jestem zła !!!!!!!!!!!!!! :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Dobrze że z nim wszystko w porządku a u mnie miały być biewerki ale niestety nie ma są piękne yoreczki z pięknymi krawatami i skarpetkami (4 sztuki) i chyba jedna sunia zostanie ta z największą ilością koloru białego.
Migotka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dobre i to .....może następnym razem będzie lepiej ?????????????:p:p:p:p
GosiaNatalka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A jak tam przygotowania do wystawy? Ingbert doszedł do formy ?
ROZI_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 białeyorki gratuluję maluszków :multi: , myślę , że jak troszkę podrosną to nam je pokażesz
Migotka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Uffff- Ingbert ukąpany 3 razy w ciagu 2 dni :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: już mam dosyć .....kupie sobie chyba Pinczerka.. teraz ja wskakuje do wanny i spać ..pobudka o 5 rano .Ciekawe czy on zechce tak wczesnie rano jeść ??????? a na wyjeździe on nie chce........:shake:
białeyorki Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ROZI napisał(a):białeyorki gratuluję maluszków :multi: , myślę , że jak troszkę podrosną to nam je pokażesz Na pewno w kazdym razie rosną zdrowo.
koregra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Gratulacje, czekam na foteczki maluszków:lol:
GosiaNatalka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Migotko gratulacje dla Ingberta:Rose: pochwal się złotem i pucharem. Czekamy na zdjęcia - najlepszego młodzieńca:multi:
Migotka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ..Dziekuję w imieniu swoim i Ingberta.... tak ten dzielny chłopak zdobył złoty medal a potem jeszcze puchar za najpiekniejszego psa w klasie młodzieży:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:... ta pani z moim Ingbertem i suczką na ręku przyjechała na pare godzin do Wrocławia aż z Gdyni aby porównać :loveu: swoja suczke Biewera z moim......
Migotka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ....... a oto inna panienka Biewer,która przyszła sie zaprezentować Ingbertowi , ona natomiast mieszka we Wrocławiu jest młodziutkim b. pieskiem........
GosiaNatalka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Migotka napisał(a): ..Dziekuję w imieniu swoim i Ingberta.... tak ten dzielny chłopak zdobył złoty medal a potem jeszcze puchar za najpiekniejszego psa w klasie młodzieży:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:... ta pani z moim Ingbertem i suczką na ręku przyjechała na pare godzin do Wrocławia aż z Gdyni aby porównać :loveu: swoja suczke Biewera z moim...... O to znalazł się ktoś z moich okolic:multi: Migotko jeśli masz namiary na tą panią to zaproś ją na dogomanie - może przyłączy się do naszej dyskusji o Biewerach. Jeszcze raz gratulacje:loveu:
Mona4 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :laola::laola: SUPER WIEŚĆI gratulacje i wielkiego calusa dla INGBERTA
białeyorki Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 GosiaNatalka napisał(a):O to znalazł się ktoś z moich okolic:multi: Migotko jeśli masz namiary na tą panią to zaproś ją na dogomanie - może przyłączy się do naszej dyskusji o Biewerach. Jeszcze raz gratulacje:loveu: O jak bardzo się cieszę bo to moja suczka po mojej Pipi i Kacperku widzę że bardzo ładnie sie wybarwia i włos też całkiem całkiem.To jest również siostra mojej Lili i Mackyea.I jak wam się podoba.Piszcie.
białeyorki Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Migotka'] ..Dziekuję w imieniu swoim i Ingberta.... tak ten dzielny chłopak zdobył złoty medal a potem jeszcze puchar za najpiekniejszego psa w klasie młodzieży:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:... ta pani z moim Ingbertem i suczką na ręku przyjechała na pare godzin do Wrocławia aż z Gdyni aby porównać :loveu: swoja suczke Biewera z moim...... Mam tylko nadzieję że ta Pani powiedziała prawdę o pochodzeniu tej suczki bo jeśli nie to mogą ją spotkać z mojej strony niemiłe konsekwencje co do jej pochodzenia.
Mona4 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mam tylko nadzieję że ta Pani powiedziała prawdę o pochodzeniu tej suczki bo jeśli nie to mogą ją spotkać z mojej strony niemiłe konsekwencje co do jej pochodzenia Śmieszna jestes:lol: jezeli suka niema rodowodu to wlascicielka moze powiedziec co chce,nawet ze kupila ja zagranica .A ty jej nimozesz niczym grozic!!!
Migotka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Oj !!!!! strach sie tyłem odwracać do białeyorki .......:shake::shake::shake: sama nie pamięta gdzie sprzedawała swoje pieski ?????? ... ta suczka druga , z Wrocławia ,pochodzi od hodowcy , któremu sie taki piesek urodził i zostawili ją sobie ??????? Nie wypytywałam dokładnie gdyż musiałam biec akurat na ring gdzie było porównanie młodzieży...........rozmawiała z nimi ta przemiła pani :bigok: z Gdyni więc zapytam o więcej.....
Migotka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Na stare lata zamiast cerować skarpetki wnukom , to ja sie po swiecie borykam za kieliszkami do wina...........
Mona4 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Migotka'] Na stare lata zamiast cerować skarpetki wnukom , to ja sie po swiecie borykam za kieliszkami do wina........... hahahahahahahahahahahahahahah no niezly ten kleliszek:evil_lol: migotko teraz czeba konieczniez zniego to wino wypic:evil_lol:
kate8828 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 buahaha od kiedy ten wypłowaiły york z wrocławia to biewer widziałam te suczke i te pania to zwykły wyplowiały york...spytałam jej gdzie ja oszukali na takie cos powiedziała ze to biewer wyśmiałam ja prawie w twarz heh ludzie o naiwności... Migotko a ciebie widziałam przesliczne pieski, tylko wystawy organizowane przez pkps to moim zdaniem straszna kicha no ale to już inna sprawa Ingebert robi wrażenie 2 pozostałe suczki też, cos pieknego...natomiast yorki biorace udział w wystawach pkps to moim zdaniem totalna tragedia
Mona4 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 kazde poczatki sa trudne,gdyby kPR mial tyle czlonkow ile FCI i zbieral takie same oplaty,to wystawe mieliby super.Pozyjemy zobaczymy jak sie KPR w Polsce rozwinie. Osobiscie bylam na wystawie ACEw Austri i wystawa byla super
Recommended Posts