Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooooooooo prosze jak ta pościel będzie wyglądać za kilka dni ???????? :cool3::cool3::cool3: a majtki zjadł Ingbert :iloveyou::iloveyou::iloveyou: musze nowe kupić na targach ...

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diabełek zjadł majtki , a teraz zdycha w kącie :angryy::angryy::angryy: a tu wystawa zapasem...... myslę ,ze ta zapinka mu dała sie we znaki nic nie je :placz: tylko ......r.....a...:placz: dostał już parafine ciekłą..... potem rozgotowane siemie lniane.....no i zobaczymy czy te grzeszne czyny mu się opłaciły...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach te chłopy :mad: najwyżej tylko pojade z nim poogladać .......... ale jestem zła !!!!!!!!!!!!!! :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Migotka napisał(a):
Diabełek zjadł majtki , a teraz zdycha w kącie :angryy::angryy::angryy: a tu wystawa zapasem...... myslę ,ze ta zapinka mu dała sie we znaki nic nie je :placz: tylko ......r.....a...:placz: dostał już parafine ciekłą..... potem rozgotowane siemie lniane.....no i zobaczymy czy te grzeszne czyny mu się opłaciły...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach te chłopy :mad: najwyżej tylko pojade z nim poogladać .......... ale jestem zła !!!!!!!!!!!!!! :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Dobrze że z nim wszystko w porządku a u mnie miały być biewerki ale niestety nie ma są piękne yoreczki z pięknymi krawatami i skarpetkami (4 sztuki) i chyba jedna sunia zostanie ta z największą ilością koloru białego.

Posted

Uffff- Ingbert ukąpany 3 razy w ciagu 2 dni :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: już mam dosyć .....kupie sobie chyba Pinczerka.. teraz ja wskakuje do wanny i spać ..pobudka o 5 rano .Ciekawe czy on zechce tak wczesnie rano jeść ??????? a na wyjeździe on nie chce........:shake:

Posted

..Dziekuję w imieniu swoim i Ingberta.... tak ten dzielny chłopak zdobył złoty medal a potem jeszcze puchar za najpiekniejszego psa w klasie młodzieży:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:... ta pani z moim Ingbertem i suczką na ręku przyjechała na pare godzin do Wrocławia aż z Gdyni aby porównać :loveu: swoja suczke Biewera z moim......

Posted

....... a oto inna panienka Biewer,która przyszła sie zaprezentować Ingbertowi , ona natomiast mieszka we Wrocławiu jest młodziutkim b. pieskiem........

Posted

Migotka napisał(a):

..Dziekuję w imieniu swoim i Ingberta.... tak ten dzielny chłopak zdobył złoty medal a potem jeszcze puchar za najpiekniejszego psa w klasie młodzieży:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:... ta pani z moim Ingbertem i suczką na ręku przyjechała na pare godzin do Wrocławia aż z Gdyni aby porównać :loveu: swoja suczke Biewera z moim......

O to znalazł się ktoś z moich okolic:multi: Migotko jeśli masz namiary na tą panią to zaproś ją na dogomanie - może przyłączy się do naszej dyskusji o Biewerach. Jeszcze raz gratulacje:loveu:

Posted

GosiaNatalka napisał(a):
O to znalazł się ktoś z moich okolic:multi: Migotko jeśli masz namiary na tą panią to zaproś ją na dogomanie - może przyłączy się do naszej dyskusji o Biewerach. Jeszcze raz gratulacje:loveu:

O jak bardzo się cieszę bo to moja suczka po mojej Pipi i Kacperku widzę że bardzo ładnie sie wybarwia i włos też całkiem całkiem.To jest również siostra mojej Lili i Mackyea.I jak wam się podoba.Piszcie.

Posted

[quote name='Migotka']

Mam tylko nadzieję że ta Pani powiedziała prawdę o pochodzeniu tej suczki bo jeśli nie to mogą ją spotkać z mojej strony niemiłe konsekwencje co do jej pochodzenia.

Posted

Mam tylko nadzieję że ta Pani powiedziała prawdę o pochodzeniu tej suczki bo jeśli nie to mogą ją spotkać z mojej strony niemiłe konsekwencje co do jej pochodzenia

Śmieszna jestes:lol: jezeli suka niema rodowodu to wlascicielka moze powiedziec co chce,nawet ze kupila ja zagranica .A ty jej nimozesz niczym grozic!!!

Posted

Oj !!!!! strach sie tyłem odwracać do białeyorki .......:shake::shake::shake: sama nie pamięta gdzie sprzedawała swoje pieski ?????? ... ta suczka druga , z Wrocławia ,pochodzi od hodowcy , któremu sie taki piesek urodził i zostawili ją sobie ??????? Nie wypytywałam dokładnie gdyż musiałam biec akurat na ring gdzie było porównanie młodzieży...........rozmawiała z nimi ta przemiła pani :bigok: z Gdyni więc zapytam o więcej.....

Posted

[quote name='Migotka']
Na stare lata zamiast cerować skarpetki wnukom , to ja sie po swiecie borykam za kieliszkami do wina...........

hahahahahahahahahahahahahahah no niezly ten kleliszek:evil_lol: migotko teraz czeba konieczniez zniego to wino wypic:evil_lol:

Posted

buahaha od kiedy ten wypłowaiły york z wrocławia to biewer widziałam te suczke i te pania to zwykły wyplowiały york...spytałam jej gdzie ja oszukali na takie cos powiedziała ze to biewer wyśmiałam ja prawie w twarz heh ludzie o naiwności...

Migotko a ciebie widziałam przesliczne pieski, tylko wystawy organizowane przez pkps to moim zdaniem straszna kicha no ale to już inna sprawa
Ingebert robi wrażenie 2 pozostałe suczki też, cos pieknego...natomiast yorki biorace udział w wystawach pkps to moim zdaniem totalna tragedia

Posted

kazde poczatki sa trudne,gdyby kPR mial tyle czlonkow ile FCI i zbieral takie same oplaty,to wystawe mieliby super.Pozyjemy zobaczymy jak sie KPR w Polsce rozwinie.
Osobiscie bylam na wystawie ACEw Austri i wystawa byla super

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...