Light of Shin-Ra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Słuchajcie nie wiem czy się mylę ale chyba było coś takiego napisane, żer biewer ma mieć nie więcej niż 25% białego . Czy te pieski nie mają więcej białych łatek? Jak to wygląda od strony wzorca? Czy to wada czy tylko niewielki błąd?
bajadera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sądzę, że już pożegnałyśmy biewerka !!! I bardzo dobrze ! Przecież było tu już pisane, że to chodoffla pompeo !
Migotka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ... ten Biewerek jest na Kanadyjskiej stronie, ale nie wiem czy ma rodowód gdyż to galeria.??????????? poszukam jakie ma Miros.
Migotka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ....... podobno on należy do szanowanych hodowców Biewerów w Niemczech, a na dzień dzisiejszy ma do sprzedania takiego białego mocno Biewera ????????? ale ja wole czarniejsze, gdyz ten biały włos jest ciężki w utrzymaniu :placz: dzis siedziałam nad Germani białymi włoskami niezłą chwilkę.........
ladyyork Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Biewerek wiesz chętnie bym z tobą porozmawiała może napiszesz do mnie (oczywiście jak będziesz chciała) moje gg10351016 - mam pytanie do ciebie
Komin Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='biewerek']Już niedługo wstawie zdjęcia moich Biewerków które mam u swojej mamy :) W brew pozorom sa biewerki w Polsce ale sie nie ujawniaja na dogo :) spójrz na link http://roxi37.pupile.com/ Nie ma to jak kryptoreklama.Dużo czasu jej zajęło wyszukanie fotek w necie.
Chefrenek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Komin']Nie ma to jak kryptoreklama.Dużo czasu jej zajęło wyszukanie fotek w necie. Tzn. to jest strona pompeo????
Aaliyah1981 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Chefrenek napisał(a):Tzn. to jest strona pompeo???? ona ma inna strone podalam ja jakis czas temu. na niej miala pelno skopiowanych fotek biewerow z internetu (te same zamieszczala w swoich ogloszeniach .
Migotka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jak już pisałam ,a nie każdego to interesuje w tym topiku, drugi Biewer płci męskiej nie wypalił u tej frau z przed Lipska... pokazała 2 szczeniaki z 11 szt , a porównanie rodowodów wcale ją nie interesowało:shake: po prostu ona tylko chciała sprzedać psa nic więcej:cool3: :cool3: :cool3: bardzo nieprzyjazna hodowczyni, a mówiła ,że ma swojego psa do krycia . W rodowodzie malucha ojcem był ten sam psinek co i Germanii... no i trudno owa pani nie zarobiła dość sporej kasy :angryy: Pomimo prawie nocnej pory moi znajomi zajechali do pana Mirosa gdzie okazało sie,że jest reproduktor i to z odpowiednim rodowodem
Mona4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dobrze za u Mirosa dostali psiaka:lol: A tamta stracila i zrobila sobie opinie:shake:
Migotka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 .. oto jeszcze jeden nabytek - suczka 6 tyg. ( nie pamietam imienia ale chyba nie :turn-l: Hilda ) weszła mi do torebnki jak fotke robiłam ,ale tam pusto :bigcry: kasy nie ma.Teraz pani z Orzesza ma 3 Biewery no i ja 2 czyli już mamy w PKPR 5 Biewerów.
Migotka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oto cała trójka , fotka robiona przezemnie na dziko, nie pościągane z netu, jak ochłoniemy zrobimy fotke całej piątce Biewerów.
Neva Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wszystkie Biwviery sa takie mordziate. One maja takie dlugie kufy, ja zawsze myslalam ze te pieski sa podobne do yorkow , tylko rozni ich ubarwienie. Tu wygladaja zupelnie inaczej i ten wlos taki jak u maltana , grubszy ???? Wogole jak jest we wzorcu>????, maja swoj wzorzec???? To wielkosciowo sa ile wieksze od yorka , wygladaja na pieski takie 5-7 kg
dorota07 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mona4 napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: tylko tak dalej no ja nie wiem ... oby tylko za parę lat nie podzieliły losu yorków:angryy: :angryy: :angryy: co drugie podwórko hodofffla , i co drugi łaciaty wygolony na łyso...:-o :mad:
białeyorki Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='dorota07']no ja nie wiem ... oby tylko za parę lat nie podzieliły losu yorków:angryy: :angryy: :angryy: co drugie podwórko hodofffla , i co drugi łaciaty wygolony na łyso...:-o :mad: Jesteś straszną pesymistką co do przyszłosci biewerów ,ale napewno tak nie będzie jak przepowiadasz.Wszystko zalezy od wygladu psiaków.A na zdjeciu ja siostrą na pokazie yorków.
białeyorki Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Neva']Wszystkie Biwviery sa takie mordziate. One maja takie dlugie kufy, ja zawsze myslalam ze te pieski sa podobne do yorkow , tylko rozni ich ubarwienie. Tu wygladaja zupelnie inaczej i ten wlos taki jak u maltana , grubszy ???? Wogole jak jest we wzorcu>????, maja swoj wzorzec???? To wielkosciowo sa ile wieksze od yorka , wygladaja na pieski takie 5-7 kg Tak jak pisałam to pompony,dobrze że widzicie róznice,chociaz ładniutkie .Gratuluje zakupu,troche forsy poszło.To tylko skrzywienie hodowlane bo ja przed oczami cały czas mam swoje białaski.
GosiaNatalka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Białeyorki mam do Ciebie pytanko - czy Ty swoim psieskom golisz całe uszka? zamiast 1/3 - czy poprostu włoski im nie rosną?
białeyorki Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='GosiaNatalka']Białeyorki mam do Ciebie pytanko - czy Ty swoim psieskom golisz całe uszka? zamiast 1/3 - czy poprostu włoski im nie rosną? Uszka strzyge.Gdyby wzork umiał zabijać to nikt by nie przeżył tego spojrzenia mojej piaknej LADY
Migotka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Tak .. białeyorki ma pieski ze ślicznymi stojącymi uszkami, ale jeszcze ładniejsze byłyby obcięte w 1/3 , Zrobiłam zbliżenie fotki i wyraźnie widać, że białeyorki lubi bawić się nożyczkami :p też tak znęcałam się nad swoimi psinkami ,ale doszłam do wniosku ,że obcięte mniej uszka wygladają zgrabniej.......:-o
Migotka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mało które forum akceptuje temat Biewera :cool3: :cool3: :cool3: , zazwyczaj temat Biewer Yorkshire a la pom pon- jest czymprędzej zamykany, bez względu kto o tych pieskach pisze :2gunfire: ................:p :p :p
Magda Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Temat otwieram, ale z góry informuję, że dalsze łamanie regulaminu będzie "nagradzane" ostrzeżeniami, a w gorszym przypadku czasowym zablokowaniem konta. Posty nie na temat zostały usunięte Magda;)
pokoik1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bardzo się cieszę, że temat został ponownie otwarty. Biewierki są piękne :multi:
Recommended Posts