Migotka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No nareszcie ktoś wesoły:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , znalazłam ling do czeskiej strony o Biewerach http://www.pet4you.eu/pet-cz/default.htm... pooglądajcie jakie tam hodowle niżej opisują...... troche to psuje wizerunek strony , bo możnaby pomysleć ,że to własnie w tej hodowli tak są traktowane psinki.
Migotka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Otwórzcie sobie ten szary po lewej stronie ..... popłaczecie sobie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
kate8828 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja skundlona :lol: no co Ty mam psa z RoDoWoDem co daje mi udokumentowane pochodzenie i pewnosc że jest to yorkie a nie taki cus :p po 2 nie rozmnażam go i nie ogłaszam jak głupia bo wies zo co tobie chodzi ? Tylko i wyłacznie o kase! Kasiora, kasiora kasiora, biznes, biznes...i jeszcze tutaj sie zbłaźniasz sama przed sobą - o wielka znawczyni rasy... no coment sprzedajmy wszytsko co kupimy haha kasa najwazniejsza...boże:mad: :angryy:
koregra Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Migotka napisał(a):Otwórzcie sobie ten szary po lewej stronie ..... popłaczecie sobie:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Koszmar :-(
agoosia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ale niektore z nich maja smutne oczka :( powiem wam ze marzy mi sie taki prawdziwy brewierek ale wydatek to nie lada ale juz sobie wymysluilam ze zamist prezentu slubnego bede chciala szczeniaczka :D ale pomyslowa jestem :)
koregra Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No no prezent ślubny dobry pomysł, ale to od męża??? :evil_lol:
agoosia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wiecvie co to okropne jak mozna traktowac tak male i bezbronne stworzenia... ale najgorsze w tym wszystkim jest jak słabo prawo chroni te istotki!!!!!!
agoosia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 hihihi moze goscie sie zrzucą na psiaka bo od rodzicow to juz nie mam co liczyc na jakis datek na psa!! szkoda tylko ze tyle lat bede czekac na to wesele ehhh moze uda sie wymyslec cos wczesniej :P
koregra Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wymyślaj :evil_lol: Ja z wesela forsinkę mam ale warunków na drugiego yoreczka nie mam. Najpierw mieszkanko:roll:
białeyorki Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dorota07']ufff !!!! doczytałam do końca...mój jedyny komentarz na cały ten wątek Smiech na sali....a Ta biała bije wszystkich na łeb... Jesteś super że to widzisz ale pozwolicie że wam odpowiem na wasze pytania po pierwsze pieska rodowodowego kupiłam i nie jest on na sprzedaz,po drugie Biewerk mój jest na sprzedaż lub na zamianę z innym hodowcą jeśli go nie sprzedam zostanie u mnie żaden problem,chcę wam przypomnieć że na alegratce i allegro jest duzo ogloszen o sprzedazy odchowanych szczeniat rodowodowych i tych nierasowych i nikt z was nie podnosi wrzawy że są do sprzedania.Każdy kto hoduje psy sam decyduje który z nich ma zostać a który jest do sprzedazy ja nie robie nic innego.A widze ze kasiora was boli niestety moje biewerki narazie nie beda tansze tylko dlatego żeby wam robic z nich prezentów,stać was to prosze jechać za granicę i tam nabyć sobie BIEWERY ja jak narazie nie narzekam na zbyt z siedmiu sztuk zostały tylko dwa suczka Lili i ten piesek Macky, tak wiec sami widzicie że to dla mnie żaden problem, a co do ich rasowości to pisalam że chcialam je wciągnąc do ksiegi wstępnej ale przy tych naszych klikach zwiazkowych zwykły szary obywatel nie ma szans,pod tym wzgledem nie jeszcze sie tam nie zmieniło.Ale jestem dobrej myśli i wierze w was ze szybciutko nadgonicie zaleglości i posciagacie troche BIEWERÓW:terazpol: :cunao:
Mraulina Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jak kupować - to mądrze, z rodowodem, po zapoznaniu się z wzorcami yorka i biewera (a tak), ewentualnie (sprawa forsy!) z fachową poradą kogoś kto zna się na pieskach.
Migotka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Czy kto może wie , która z dwuch pieczęci brzmi bardziej wiarygodnie w oczach kynologii ??????? ( wklejam pojedynczo komp musze wyleczyc)
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 białeyorki ty nic nie rozumiesz! Tobie można mówić jak do ściany! TWOJE PSY TO NIE BIEWIERY! Eh.. :angryy:
Lilu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 OCZYWIŚCIE ŻE NIE ONA SAMA PISZE ŻE TO "POLSKIE BIAŁE YORKI" A MOŻE LEPIEJ JORKI...:shithappens:
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Lilu']OCZYWIŚCIE ŻE NIE ONA SAMA PISZE ŻE TO "POLSKIE BIAŁE YORKI" A MOŻE LEPIEJ JORKI...:shithappens: NIE MA TAKIEJ RASY JAK "POLSKIE BIAŁE YORKI"!!! Jest rasa Yorkshire Terrier, nie ma żadnych Białych yorków. Twoje psy to kundelki w typie yorkshire terriera niewybarwione, które sprzedajesz za ponad tys zł. Wstydź się.. :angryy:
dorota07 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='białeyorki']Jesteś super że to widzisz kobieto kiedy Ty otworzysz oczy !!!!!!:smhair2: :lying:
Migotka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Mraulina !!! :placz: ..... nie jadę do Krakowa , ale będzie tam swoją Westke wystawiała moja znajoma , a jest to najlepsza weterynarka na naszym terenie :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: dopingujcie jej w moim imieniu... ile ona już psinek uratowała bezinteresownie !!! :laola:
GosiaNatalka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nowa wersja Biewerka przedstawiona przez pomoeo http://aukcjewp.pl/show_item.php?item=209362668 Ta odmiana zostanie zniszczona zanim pojawi się w Polsce tak na dobre - szkoda
Mraulina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Migotko - nie byłam na terrierach. Byłam cały czas przy ONach... przepraszam. A to co piszesz o Twojej vetce świadczy o Tobie. Dobrze.
bajadera Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='dorota07']ufff !!!! doczytałam do końca...mój jedyny komentarz na cały ten wątek Smiech na sali....a Ta biała bije wszystkich na łeb... Brawo, brawo, brawo !!!! Tej białej nic nie można wytłumaczyć. Ona wie wszystko najlepiej !
Mraulina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja jeszcze o tym wypłowiałym piesku z "wyżej" - on ma złote łapki. Biewer ZAWSZE ma białe łapki. Jak ma złote - to nie biewer.
Recommended Posts