białeyorki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Popatrzcie sobie tylko na moje CUDEŃKA bo jeszcze długo TAKICH mieć nie będziecie
białeyorki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Neva napisał(a):Oczywiscie , ze to jasny york.Moja najstarsza suczka po szczeniakach tak wlasnie wyglada, wyjasniala za bardzo. Ma rodowod i tam jest wpisane YORK a nie BIEWIER Oczywiście że twój to jasny york a moje to biewery ponieważ moje już urodziły sie białe i w tym tkwi różnica bo poprostu moje to BIEWERY:multi:
białeyorki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Przepraszam Kate za sformuowanie (że sama jest skundlona)ale troche mnie wkurzyła jej niewiedza powinna poczytać ten wątek i równiż zajrzeć do galerii tam są zdjęcia moich Biewerów i mozna sobie prześledzić ich rozwój.
Migotka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 .....zmniejszyłam ci fotki , lepiej widać jakie sliczne.:eviltong:
białeyorki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Migotka'].....zmniejszyłam ci fotki , lepiej widać jakie sliczne.:eviltong: Wielkie dzieki mam nadzieje Migotka ze nie złościsz sie na mnie ,bo mnie bardzo podobaja sie twoje pmpomponiki:laola:
Migotka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ..Naprawde jest tu śliczny i widać kolor niebieski.:multi:
białeyorki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Trzeba tym wszystkim fachowca caly czas wklejać te NASZ BIEWERY może do nich coś dotrze i przestaną nas tu cały czas obrazac
Guest Agata_B Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Białeyorki twoje pieski są śliczne :loveu: mów co chcesz o nich, ale dla mnie one nigdy nie były i nie będą Bierwierami. Są to poprostu śliczne kundelki :loveu:
Megula Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Podoba mi sie ze ich mordeczki sa takie typowo yorkowe :)
Xxxxxxxxxxxx Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Białeyorki masz ładnego psiaczka ale jak dla mnie to jest poprostu źle wybarwiony york lub wina aparatu. Mój Harry jest yorkiem który ma sierść srebrno złotą a na niektórych fotkach wychodzi jak by jego sierść był miejscami biała I mam pytanko czy biewerki różnią się charakterkiem od zwykłego yorka?? I w jakich cenach są rodowodowe szczeniaki?
Lilu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A mnie bulwersuje zupełnie inna sprawa. Białeyorki - najpierw chwalisz się swoim nowo zakupionym rodwodowym pieskiem a za moment okazuje się że jest on wystawiony na sprzedaż albo do zamiany.http://ale.gratka.pl/ogloszenie/593111_biewer.html :angryy: Jak jakiś przedmiot, co się z Tobą dzieje kobieto? Co Ty prowadzisz?? Hodowlę?? Buro matrymonialne?? Punkt zmiany?? To się w głowie nie mieści. Jest pies, za pięć minut następny, potem zamienić na innego a w końcu na rower albo Mp3-kę.... szok:mad: I Ty piszesz ciągle o sobie jako o KOCHAJąCEJ MIłOSNICZCE POLSKICH BIAłYCH YORKóW. Jakich "polskich białych" k...wa, sorry, ale nie mogę.... P
Magda Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Lilu link się nie otwiera:shake: Jeśli to prawda co piszesz.....:mad:
Lilu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Lilu']A mnie bulwersuje zupełnie inna sprawa. Białeyorki - najpierw chwalisz się swoim nowo zakupionym rodwodowym pieskiem a za moment okazuje się że jest on wystawiony na sprzedaż albo do zamiany.:angryy:http://ale.gratka.pl/ogloszenie/593111_biewer.html Jak jakiś przedmiot, co się z Tobą dzieje kobieto? Co Ty prowadzisz?? Hodowlę?? Buro matrymonialne?? Punkt zmiany?? To się w głowie nie mieści. Jest pies, za pięć minut następny, potem zamienić na innego a w końcu na rower albo Mp3-kę.... szok:mad: I Ty piszesz ciągle o sobie jako o KOCHAJąCEJ MIłOSNICZCE POLSKICH BIAłYCH YORKóW. Jakich "polskich białych" k...wa, sorry, ale nie mogę.... PINCZER MINIATUROWY I RATLEREK TO TO SAMO!!! JAK MASZ WąTPLIOśCI TO POCZYTAJ LINKI KTóRE PODTYKAJą CI W SWOICH POSTACH MąDRZEJSI OD CIEBIE A NIE DYSKUTUJ ROBIąC Z SIEBIE POśMIEWISKO!!! NIE MA I NIE BęDZIE RASY "POLSKI BIAłY YOREK"!!! I NIGDY NIE BęDZIE CHOćBY TYLKO PO TO ABY UTRZEć CI TEN PYSZNY NOCHAL. cZEGO TU ZAZDROśCIć???? TE PSY TO NIE Są BIEWERY ANI PON-PONY ANI NIC CO MOZNA NAZWAć JAKOś INACZEJ. i NIE CHODZI O TO CZY ONE Są łADNE CZY NIE !!!! ONE Są NIERASOWE I KROPKA!!!!
Magda Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 białeyorki szkoda gadać:shake: Ciekawe jak się z tego wytłumaczysz?
Lilu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']białeyorki szkoda gadać:shake: Ciekawe jak się z tego wytłumaczysz? ONA NIE WYTłUMACZY SIę TYLKO ZARAZ ZACZNIE O ZAZDROśCI.:mad: POTEM SIę KOMUś PODLIżEWSTAWI NASTęPNą FOTę żEBY KTOś NAPISAł żE JEJ PSY Są łADNE. NIE ROZUMIE NICZEGO Z TEGO CO TU SIę PISZE I NIC DO NIEJ NIE DOCIERA. NIE MA SENSU CIąGNąć TEGO WąTKU... SZKODA MI PALCOW I KLAWIATURY.:shake: KROPKA
małyskrzat Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 no! w końcu dotarło że białeyorki to rozmnażacz!
Anusia & Alutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Boze jak mozna ZAMIENIC pieska???? Ja rozumiem oddac jezeli sytuacja zmusza, ale ZAMIENIC??? :shake:
agoosia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ehh dobre dziewczynki :) w koncu dowody czrno na bialym
agoosia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jak widac Anusia niektorzy zamiast serca maja portfel
Magda Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 małyskrzat napisał(a):no! w końcu dotarło że białeyorki to rozmnażacz! Już dawno było o tym wiadomo:roll: Teraz mamy dowody! Te jej biewery:shake: Nie umywały się do piesków Migotki:loveu:
GosiaNatalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Na wstępie zaznacze ze piszę to nie po to aby bronić Białe Yorki . Pomyliłyście pieski ten wystawiony w tym ogłoszeniu o zamianie to szczenie jak się nie mylę to 7 miesięczne ktore Białe Yorki poprostu nie mogła sprzedać. To nie jest ten piesek (rodowodowy)ktorego kupiła !!!
ROZI_ Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Mi się też wydaje że to nie jest ten york którego kupiła tylko jej szczeniak - ma chyba jeszcze jego siostrę :cool1:
GosiaNatalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dla porownania to piesek z ogłoszenia ten co miał być Biewerem " class="ipsImage" alt="">
GosiaNatalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 " class="ipsImage" alt=""> A to jest piesek zakupiony przez Białe Yorki (rodowodowy)
dorota07 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ufff !!!! doczytałam do końca...mój jedyny komentarz na cały ten wątek Smiech na sali....a Ta biała bije wszystkich na łeb...
Recommended Posts