Liszka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Migotka']http://ale.gratka.pl/ogloszenie/590494_zaproszenie_pokaz_rasy_biewer_yorkshire.html zobaczymy czy dobrze zrobiłam???????:cool2: :-x 0X :2gunfire: Moim zdaniem powinnaś Migotko dopisać w ogłoszeniu miejscowość,gdzie odbywa się ta wystawa. ;) Pozdrawiam,
Migotka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :p ale ze mnie gapa ...poprawiłam miejsce :oops: Dzieki za poprawkę. ...
Mraulina Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nie wiem, czy uda mi się przyjechać do Chorzowa... A tak bym chciała!!!!!!!! Liza ma mamę chorą, chyba się nie wybierze. Pozostaje jeszcze Miutka, ale ją coraz trudniej ruszyć.
karika Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Migotko a o której godzinie będziesz wystawiała Swoje psinki,chcielibyśmy Wam pokibicowac, ale niewiem czy dam radę czasowo,muszę wiedziec dokładną godzinkę:PROXY5:
Migotka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Myśle ,że ok . godz 10 do 12 będą się czolgać moje psinki a potem to juz tylko luzik i usmiechanie się do oglądających :painting: :painting: zrobiłam troche fotek ,aby dać kto zechce :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ..........wkońcu to jeszcze nowość . Szkoda Mraulina ,że Was nie będzie, rozumiem= ciepło :drinka: no i kawał drogi, ale "co sie odwlecze to nie uciecze ".:ban: .
MałaMi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 http://allegro.pl/item205241636_yorkshire_terrier_biewer_unikatowe_yorki_york_pies.html Spójrzcie na to :mad: Pani POMPEO sprzedaje biewerki ... :mad: Ciekawe skąd je ma.....
Migotka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Tak.... było tam i moje zdjecie Ingberta sciągniete z Internetu...:evil_lol:
agata :) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Może i się nie znam ale na pierwszy rzut oka ten szczeniak wygląda jak pomieszanie yorka z berneńczykiem :D
białeyorki Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 agata :) napisał(a):Może i się nie znam ale na pierwszy rzut oka ten szczeniak wygląda jak pomieszanie yorka z berneńczykiem :D no coś ty z Borzojem:eek2:
Ramona Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 własnie byłam na allegro i widziałam to ogłoszenie az mna zatrzesło co za zakłamane babsko :angryy: i jeszcze smie twierdzic ze psa przywiozła z holandii gdzie ma hodowle jej matka to czemu w takim razie tam go nie sprzedała skoro takie drogie u nich sa (czyt.1500Euro) a jeszcze dodam ze pompeo nawet na gratce umiesciła swoje ogłoszenie sami zobaczcie http://ale.gratka.pl/ogloszenie/585554_yorkshire_terrier_biewer_unikatowe.html
białeyorki Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Mona4 napisał(a):Migotka i jak po Wystawie? pochwal sie PLISSSSSSSSS Moje na wystawie w oknie:bigcool: to i ich najlepsze zajecie oprócz spania:Cool!: Mogotka przeczołgała się po ringu i w tej chwili zażywa super exstra kąpieli:evil_lol: :terazpol:
Migotka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 hahaha.... ta ropucha w czarnym to ja :cool2: ta druga pani to pani z Orzesza z Azumi.......Germania zajęła 2 lokate z oceną doskonałą, a Ingbert lokata 1 ocena ( klasa szczeniąt )wybitnie obiecujący.Zaraz wkleje fotki , a dzieliłam nimi jak głupia :stupid: na wystawie ,zrobiłam 50 szt i brakło juz o 13. Masa ludzi zatrzymywało się przy nas , a po południu ok 16 kiedy już psy były wykończone dopiero było chętnych do głaskania i pytania , jednak żal nam było psów i pojechalismy do domu .
Migotka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Wklejam pojedynczo gdyz mój komp. sie psuje ten duzy goni tego małego ...widocznie jest głodny:cool3:
karika Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Byłam widziałam,córcia dostała zdjęcia;) Pozdrawiamy
Mona4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Gratulacje:multi: :multi: :multi: Migotko niewystawiaj psa na smyczy! Lepiej na Ringowce!! ladniej sie psa prezentuje. Sa specialne Ringowki do wystawiania Yorkow
Mona4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='białeyorki']a to piesek którego kupiłam z rodowodem ma 1,5roku i jak wam sie podoba jego włos ,piesek był karmiony specjalistyczną karmą dla yorek.:eviltong: Biale Yorki kupilas te psy i sprzedajesz? widzialam te psy na alegratka do sprzedania.
Mraulina Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Migotko - to Ty, przepraszam, przerżnęłaś ze swoją suczką? Dlaczego? Podaj opis wystawowy - i opis tej drugiej suczki, z którą przegrałaś. Kto sędziował? Może mu trzeba spuścić lanie :mad: (o, przepraszam, chyba sięzagalopowałam.....). :lol:
Migotka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mona.... ringówke miałam w kieszeni, została rozszarpana przez Germanie......Mraulina.... przegrałam z Azumy , bo ona jest dużo ładniejsza od mojej Germanii i mniejsza. Jechałam do Niemiec po Azumi gdyż ona mi się bardziej podobała na zdjeciu ,które mi przysłał p.Miros ,pojechałam ze znajomą i to jej autem i kiedy weszłyśmy do pomieszczenia ,w którym były psinku ona rzuciła sie na tego ładniejszego szczeniaka a mnie została duża Germania - nie miałam wyboru i kupiłam ją :loveu: kocham ją bardzo - ona mnie a na wystawie dostała ocenę doskonałą i też jestem z tego zadowolona. :multi: :multi: :multi: ....zaraz wkleję fotke Azumy - naprawde jest śliczna.
Migotka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ...No prosze sędziowie mieli rację ...czy nie jest śliczna ?????
Mraulina Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Tylko nie przesadzaj w krytyce własnejh osoby!!!!!!! A większe yorki są zdrowsze. Lepsze do hodowli są suki większe. Podobno w rasach miniaturowych łączy sięwięksdze suki z małymi psami....
białeyorki Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Mraulina']Tylko nie przesadzaj w krytyce własnejh osoby!!!!!!! A większe yorki są zdrowsze. Lepsze do hodowli są suki większe. Podobno w rasach miniaturowych łączy sięwięksdze suki z małymi psami....zgadzam sie całkowicie z toba a to mo piesek po kąpieli:multi:
Recommended Posts