BIEWERKA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No tak jak kiedyś ktoś mówiła że ta dziewczyna co kaktusy hoduje nie wyjdzie za mąż, moja siostra miała ich cały pokój gdzie się nie popatrzyło tam kaktus a pierwsza wyszła za mąż Ale powiem wam co raz spotkało moja mamę pojechała ze znajoma do Zakopanego do wróżki dziewczyny byście nie uwierzyły baba ją nie znała nic jej się z życia nie pytała a powiedziała całą prawdę i to co mówiła sprawdziło się.
Mona4 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Moja kolezanka poszla do wrozki w piekarach slaskich,wrocila odniej sina blada jak sciana,zapytalam ja co jej takiego powiedziala,okazalo sie powiedziala jej o chorobie meza.Za miesiac jej maz zmarl:-(. I jak tu niewierzyc w wrozki i innego typu zabobony:eek2: Chyba sie doniej przejde i zapytam czy mnie stary nieudusi jak przyniose 7 psa do domu:evil_lol:
Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A co to za potforka kolejnego planujesz?? mów i to szybko:mad:
artasik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mój sąsiad hoduje pawie troche mi zeszło zanim się domyśliłam co wydaje takie odgłosy aż moje yorasy sie bały:loveu:. hehe.udusiłabym je zwłaszcza w nocy hehe. Ostatnio widziałam takie maleńkie pawiątka na targu w Pacanowie. po 50zł słodkie były. Do Pacanowa mam rzut beretem z działki heh
artasik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Byłam na wystawie w Krakowie z Xenią. Ludzie rozpoznawali biewery.Nawet było zainteresowanie hodowców yorków ale oczywiście wszyscy chieliby kupić suczki. a co mamy robic z piesiami?????????? Jedna nawet pani mówiła że miała kupić biewera pod Warszawą za 700 zł dlatego tak tanio bo był źle ubarwiony. Oczywiście mówiła o jakimś kazku wynalazku od pompeo.:shake:
jolisia34 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jejku jakie one cudowne:loveu:Przepiękne,kolorki prześliczne:multi:
BIEWERKA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dziś Fibi była z nami na działce, chyba jej tam spasowało tak goniła jak oszalała
BIEWERKA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie wiem czy mi się zdaje czy Flotte ma ciemniejszy nosek, a tak chciałam żeby jej tamte plamki zostały Flotte upaja sie wietrzykiem, i zważywszy na teren prawie że halny ;)
BIEWERKA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kincia napisał(a):Flotte jest cudowna poprostu :loveu::loveu: Ale dożarta jak pieron, pyskuje tak że szok a co wyprawia przy kąpieli :shake::shake::shake::shake::shake: Jak ją myję to jestem chyba bardziej mokra od niej :eviltong::eviltong::eviltong:
AmiX Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jejciu jak ona mi się podoba :loveu::loveu: jaka dłuuuugga szyja:loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/303/d2f86e3b5eb32b03med.jpg nosek ma naprewde uroczy ale jak to się ma do wzorca pownie jest wyszczególnione ze musi być czarny.....wiec b.dobrze że się zmienia bo sunia jest naprawde śliczna:)
BIEWERKA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Gdyby jej te ciapki na nosie zostały to ja bym się nie obraziła bo są urocze i robią z niej pieska jedynego i niepowtarzalnego A co do wzorca to mi nie zależy bo pies ma mi się podobać a nie komuś.
bascha.p Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Przepiekne masz Biewerko te maluszki co jeden to piekniejszy! ale wytulilabym je oj wycalowla kazdego po kolei i z osobna :multi:
anmi0 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hehe spacerek do urzedu?:evil_lol: le urosł, normalnie jak na drożdżach:cool3:
Moonek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Elo, dawno mnie tu nie było. Pozdrawiam wszystkich psich maniaków. Migotko, na prawdę cudne. Winszuje. Miałam okazję widzieć Ciebie i Twoje pociechy we Wrocławiu
Moonek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 http://img229.imageshack.us/img229/4571/32933052eh2.jpg Zaraz się sypną gromy pewnie...To jest moj Kris dzis.
Migotka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ładny pycholek ... dlaczego mówisz "gromy z nieba " ????? będziemy we Wrocławiu we wrześniu na wystawie to pewnie nas z nim odwiedzisz tak jak ostatnio spotkamy się....:p:p
Recommended Posts