Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bajadera']Cofnij się o parę stron. Wystawa Klubu psa rasowego się nie odbyła, bo było za mało chętnych.......
Nie masz racji. Chodzi o wystawę w Chorzowie w czerwcu, która się nie odbędzie ( a nie nie odbyła) i z innych powodów niż mała ilość chętnych. Zamiast tej wystawy, w tym samym terminie będzie miała miejsce wystawa we Wrocławiu, na którą oczywiście chętni.
Dobrze jest nie rozprzestrzeniać fałszywych informacji. Albo upewniać się, czy to, co się pisze, na pewno jest zgodne z prawdą.

Posted

Migotka napisał(a):
I nici z wystawy :placz: w Chorzowie w czerwcu ... ale jestem zła :angryy::angryy:...... miał też być przemarsz Yorek i wszystko spalone .....kupiłam sobie taki duży ładny kapelusz p. słoneczny i przewiewne buciki no i co ??????

NIE MA WYSTAWY podobno z powodu małej ilości wystawiających....

To chyba Migotka rozpowszechnia......

Posted

[quote name='bajadera']To chyba Migotka rozpowszechnia......
Ale i tak sprawdzić warto, tym bardziej, że wyraźnie była mowa o wystawie w czerwcu, a piszesz, że się nie odbyła...
I zwróć uwagę na słowo "podobno"...

Posted

I znowu winna Migotka :mad:.... ta stara niedołęga :haha::haha::haha: , a komunikat brzmiał ......... - " Informujemy, iż planowana wystawa w Chorzowie podczas targów zoologicznych zostaje odwołona. Przyczyną jest odwołanie organizacji targów zoologicznych. Przepraszamy za niedogodności. Jednocześnie informujemy i zapraszamy na wystawę w Warszawie - Stara Miłosna 17 maja. "

W zamian odbędzie się dodatkowo wystawa 8 czerwca we Wrocławiu.....na którą jadą Biewery ... nie tylko Migotki....

Posted

Nie kłócę się :) Prostuję tylko nieprawdziwe informacje.
A pieseczki Migotki są przecudne. Kibicuję im odkąd tylko się dowiedziałam, że Germania będzie miała maluszki. Pierwszy miot Biewerów w Polsce. To jest coś!

Posted

bajadera napisał(a):
Cofnij się o parę stron. Wystawa Klubu psa rasowego się nie odbyła, bo było za mało chętnych.......

Wystawę odwołano, bo odwołano targi zoologiczne w chorzowskim Kapeluszu. A targi odwołano, bo było za mało wystawców, wystawiających towary na stoiskach - a nie zgłoszonych psów.Taka jest prawda. Rozmawiałam o tym z koleżanką, która miała zgłosić psa.
Niby to samo, ale jednak nie.

Posted

Czyli jaki powód by nie był, po prostu wystawa się nie odbędzie i tyle:(

Migotko prosimy nowe fotki maleństw, w końcu one z dnia na dzień się zmieniają:)

Guest Agata_B
Posted

To on? :-o
Wyrósł strasznie :loveu:

Posted

Jejku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wszystkie sliczne:multi:
Zostawiasz sobie jakiegoś? Chyba się juz ktoś pytał, ale nie znalazłam odpowiedzis:eviltong:

Posted

Tak zostawiam sobie suczkę a po jednej dostaną wnuki......

już ćwiczą bieganie po ringu ( na działce ) szkoda ,że braknie im kilku dni do wystąpienia na wystawie we wrześniu we Wrocławiu.

Ta oto suczka będzie moja.....jak szczeniaki się rodziły jak ujrzałam to maleństwo ( ubarwienie) dech mi w piersiach zaparło -takie piękne !!!! dopiero potem zobaczyłam ,że to siunia ale była radość....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...