Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć - nie da rady przeczytać całoci - więc pytam i przepraszam jeżeli powielę pytanie .. od paru tygodni poszukuję pieska/suczki i juz byłam zdecydowana na dwie rasy - york i shi-tzu ... ale nie mogłam sie zdecydowac pomiedzy ta dwójką i co ???:lol: zobaczyłam rasę moich marzeń - więc mam pytanie - te pieknę - łaciate krówki ;):lol: cudowne pieseczki - czy juz mają swoich nabywców ? jeżeli nie - czy jest mozliwość rezerwacji ? oczywiście mam jeszcze wiele innych pytań ale to pewnie na priv = cena, etc.

i jeszcze jedno pytanie - jeżli dbrze zrozumiałam to w Polsce sa dwie odowle - z niemiec i i ta? cięzko cos w internecie znaleść - a ja bym bardzo chciała kupić taka słodka psine
dziekuje za wszystkie odpowiedzi i bede tu teraz czesto

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zostały jeszcze 2 pieski te po bokach są wolne ... ( środkowy zamówiony )

Miot na literkę K... ten środkowy ma już wybrane imię przez włascicielkę
Ksammy.

Posted

Germania ma się świetnie ... zajada puszki dla rekonwalestentów ( cudowna sprawa ) na przemian z suchą karma Royala-Canin- Starter.
Dzisiaj już na dłużej wychodzi od maluszków nawet leży na moim łóżku i z góry patrzy na kupke kolorowych krówek.

Wczoraj zaczęła dyszeć i miała gorszy apetyt -więc dostała podskórnie 1,5 cm Teracalcium , Asmag Forte 1/4 tabletki i Catosalu 1 cm -też podskórnie - po niedługim czasie apetyt powrócił i dyszenie ustało....

Posted

sa przepiekne, migotko czy jakas sunia zostaje zwami dalj do hodowli?
czy te pieski co sprzedajesz biewerki one do hodowli czy raczej na kolanka ida?

Posted

Czy na kolanka, czy do hodowli - to już wystawy zadecydują.

Życzę pieskom wspaniałych domków - i wspaniałego eksterieru. I uprawnień hodowlanych oczywiście.

A Migotce życzę - wszystkiego najlepszego.

Posted

Mraulina napisał(a):
Czy na kolanka, czy do hodowli - to już wystawy zadecydują.
.

Niekoniecznie bo Hodowca moze podpisac warunek hodowlany sprzedazy np. wystawianie Albo przed zakupem psa od razusie o tym z hodowca rozmawia jest to jeden z ''warunkow'' sprzedazy psa
Dlatego pytam Migotke do jakich domkow ida miałam od razu to na mysli to ze decyduje własciciel to wiem ale moze hodowca od razu narzucic cos przy pierwszym miocie w polsce tym bardziej :)

Posted

hehe no to super :)
a te przeróbki świetne:evil_lol:
ciekawe, ale moim zdaniem na wystawy... bo pierwszy miot w Polsce? no nie wiem Migotko?

Guest Agata_B
Posted

Gratki:)
Migotko, ale będziesz miała teraz wesoło w domu, tak za 1,5mies :evil_lol::evil_lol:
Polecam kupić zapasowe dywaniki :evil_lol:

Posted

anmi0 napisał(a):
ooo no to super! Rozszerzy się grono bieweromaniaków na wystawach:loveu:

O ile będzie tyle chętnych, aby wystawa się odbyła .......

Posted

Migotko dopiero teraz wróciłam i moge ci pogratulować:multi:
te twóje łaciate krówki są boskie, wszystkim znajomym pokazuję ten pierwszy miot polskich biewerów:loveu:

Jeszcze raz gratuluję i niech zdrowo rosną:)

Posted

kate8828 napisał(a):
Niekoniecznie bo Hodowca moze podpisac warunek hodowlany sprzedazy np. wystawianie Albo przed zakupem psa od razusie o tym z hodowca rozmawia jest to jeden z ''warunkow'' sprzedazy psa
Dlatego pytam Migotke do jakich domkow ida miałam od razu to na mysli to ze decyduje własciciel to wiem ale moze hodowca od razu narzucic cos przy pierwszym miocie w polsce tym bardziej :)

Najlepsza suka z mojej hodowli nigdy nie stanęła na ringu. A baba przysięgała, że będzie wystawiać! Egzekwowanie warunków umowy jest nierealne.

Ale: rasa zaczyna robić karierę, więc ludzie będą chętni do hodowli. A żeby hodować, trzeba wystawiać. Kryją te reproduktory, które zdobywają tytuły i są widoczne. Z sukami jest prościej: ale uprawnienia itak zrobić trzeba.
No i liczy się promocja rasy. Ludzie widzą na wystawie śliczną psinkę i zaraz pytają: A szczeniaczki będą?

Posted

bajadera napisał(a):
O ile będzie tyle chętnych, aby wystawa się odbyła .......

e no moim zdaniem tym nie trzeba się martwić:evil_lol:
chociaż... one są tak piękne mmmm:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...