Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszłam spać o 2 w nocy ... po kąpieli Germanii. .. Wstawałam co godzinkę by sprawdzi ... co się w gniazdu dzieje ,bo cicho tam jak makiem zasiał ( tylko smokanie) a gniazdko stoi przy moim łóżku . Germania nic nie dyszy ( jak to często robią suki po porodzie ) a maluszki grubiutkie stale ciagną i ciagną tę mamuśke.....

Ważyłam dziś - są mniej wiecej tej samej wagi 0d 19 dkg do 21 ( ta duża to suczka) Urodziły sie grubiutkie ani jednemu nie znać żeberek , ssały odrazu po urodzeniu....Germania jadła już 4 razy po urodzeniu i pije dużo - nie wychodzi od maluszków a jak chce pić spoglada na mnie i języczkiem w charakterystyczny sposób liże się po nosku - nie chce wyjść od dzieci nawet aby sie napić ....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Gratulacje Migotko i Jolisu baravo ciesze sie razem z Wami! Maluszki niech zdrowo rosna a Wy babcie macie sie zczego cieszyc i byc z czego dumne Pierwsze polskie biewerki Ale sie ciesze.. Germania super sie spisalas no i tatusiek tez sie postaral.. bravo

Posted

To super wiadomosc Migotko ze takie kochane i takie grzeczniutkie i wszystkie zdrowe sa maluszki.. kochana Germania.. Migotko pilnuj ich i donos wszystko jedzonko i wode dzielnej mamusi bo sobie zasluzyla Germania to super mamuska.. a Ty jak Cie znam swietnie sobie znimi poradzisz..

Posted

Maluszki są bombowe, ciekawa jestem u kogo następnym razem pojawią się takie maluszki

A wy nie wiecie kto ma dorosłą suczkę która będzie miała młode????????

Strasznie mnie ciekawi jak u nas rozwinie się hodowla tych psiaków.

No na taki wynik jak w Niemczech oj to jeszcze sporo lat musimy poczekać ;)

Posted

Migotko!!!

Ale masz wielkie szczęście w domu!!! :loveu:

Gratuluję Łaciatków! ( i zazdroszczę, Ty wiesz, że ja to tak pozytywnie zazdroszczę)

Trzymam kciuki!

Całuski,
Mery

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...